Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Ce pula mea e aici, bă? nimic deosebit, roși, pânica, alea-alea :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 :)))) pai nu pot din contra sa fac ceva ....te proptesti în ele? :)
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 24, 2018 te proptesti în ele? :)Taie pânica. Și roșile... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Taie pânica. Și roșile...din contra :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 nimic deosebit, roși, pânica, alea-alea :)+ orce unghie =))
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2018 + orce unghie =))Unghi, adică. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 + orce unghie =)) Unghi, adică.Să nu fie oPtuze, că rămân pă traseu :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 24, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 24, 2018 Vreau sa imi gaseasca si mie un defect la unghie daca tot e la moda (...) eu am o curiozitate vizavi de unghiile alea... si fara misto, vorbesc serios deci: nu inteleg cum te descurci cu ele, in conditiile in care se presupune ca totusi, degetele alea pot ajunge prin cele mai sensibile locuri ale clientilor... adica nu exista pericol de accidente neplacute?!poate au, sa zicem, niste cerinte mai deosebite care presupun "cercetarea" unor zone care risca din plin sa fie ranite, zgariate, intepate etc...ca sa nu mai spun ca, in valtoarea pasiunii, poti sa le scoti si ochii... care e secretul?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 eu am o curiozitate vizavi de unghiile alea... si fara misto, vorbesc serios deci: nu inteleg cum te descurci cu ele, in conditiile in care se presupune ca totusi, degetele alea pot ajunge prin cele mai sensibile locuri ale clientilor... adica nu exista pericol de accidente neplacute?!poate au, sa zicem, niste cerinte mai deosebite care presupun "cercetarea" unor zone care risca din plin sa fie ranite, zgariate, intepate etc... care e secretul? practica :)
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2018 eu am o curiozitate vizavi de unghiile alea... si fara misto, vorbesc serios deci: nu inteleg cum te descurci cu ele, in conditiile in care se presupune ca totusi, degetele alea pot ajunge prin cele mai sensibile locuri ale clientilor... adica nu exista pericol de accidente neplacute?!poate au, sa zicem, niste cerinte mai deosebite care presupun "cercetarea" unor zone care risca din plin sa fie ranite, zgariate, intepate etc... care e secretul? Ce suflețel nobil! Cum se gândește ea la clienți. Io mă-ntrebam cum s-o șterge la cur după ce se cacă. 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 24, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 24, 2018 practica :) oricata practica ai avea, accidentele au "darul" nesuferit sa se intample oricui... si mai ales cand e vorba de persoane care vor discretie, de cele mai multe orima gandesc cum explica mai departe eventualele urme... Ce suflețel nobil! Cum se gândește ea la clienți. Io mă-ntrebam cum s-o șterge la cur după ce se cacă. asta era ultimul lucru la care m-as fi gandit :D ...nu stiu, cu dusul poate... e si mai igienic
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2018 Postat Mai 24, 2018 Ce suflețel nobil! Cum se gândește ea la clienți. Io mă-ntrebam cum s-o șterge la cur după ce se cacă.cu dosu' palmei, bănuiesc :)))
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 24, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 24, 2018 Ce suflețel nobil! Cum se gândește ea la clienți. Io mă-ntrebam cum s-o șterge la cur după ce se cacă. Te cheama pe tine, sclavusorule, sa o stergi cu limba.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2018 Te cheama pe tine, sclavusorule, sa o stergi cu limba.Stârpitură, nu mă pricep la mâncat căcat, ca tine. Nu te mai repezi ca rața la muci. Verifică înainte. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 24, 2018 Te cheama pe tine, sclavusorule, sa o stergi cu limba. cata delicatete pe tine =)) ala e sclavete de sclavete, pupincurist de goaza sparta =)) 3
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 24, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 24, 2018 cata delicatete pe tine =)) ala e sclavete de sclavete, pupincurist de goaza sparta =)) L-am alintat ca stiu ca este Muc cel mic, de-abia ce i-au dat flocii.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2018 cata delicatete pe tine =)) ala e sclavete de sclavete, pupincurist de goaza sparta =))Iar mă copiezi, mortăciune? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2018 L-am alintat ca stiu ca este Muc cel mic, de-abia ce i-au dat flocii.De unde, fă? N-am floci deloc. 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 24, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 24, 2018 L-am alintat ca stiu ca este Muc cel mic, de-abia ce i-au dat flocii.Mamaie,cand vorbesti de cacat sa nu uiti recenzia aluia care a spus ca sugi pula plina de cacat 13 1
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 24, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 24, 2018 Stârpitură, nu mă pricep la mâncat căcat, ca tine. Nu te mai repezi ca rața la muci. Verifică înainte. Vezi, ca nu stii ce sa faci ci limba ? De vorbit, nu stii sa vorbesti, macar limbi de-ai fi exersat, ai fi fost bun la ceva, mai, Floc ce mic. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 24, 2018 L-am alintat ca stiu ca este Muc cel mic, de-abia ce i-au dat flocii. si pe aia ii epileaza =))) mai are putin si seamana cu o pitzi =)) 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 24, 2018 doar ce am scris si a sarit ca ars de cur =)) ... el chiar este o pitzi =)) 4
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 24, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 24, 2018 De unde, fă? N-am floci deloc. Te-a scapat ma-ta in galeata cu DTT cand erai mic si nu ti-au mai crescut flocii ? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2018 Vezi, ca nu stii ce sa faci ci limba ? De vorbit, nu stii sa vorbesti, macar limbi de-ai fi exersat, ai fi fost bun la ceva, mai Floc ce mic.Mă bucur că ești de acord cu mine. Te las pe tine să mănânci cât căcat vrei. De poftă nu duci lipsă.
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Mai 24, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Mai 24, 2018 doar ce am scris si a sarit ca ars de cur =)) ... el chiar este o pitzi =)) Sta si el, pe aici, printre picioarele oamenilor mari, doar, doar se impiedica cineva si de el ... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum