Sari la conținut

vanessa 18 ani 0733182003 si 0732612369

Vizitator imparior

Postări Recomandate

• Oras:Călătoresc mult
  • Oras:Călătoresc mult
Postat

Lam primit cine mi la trimis îmi spunea ca e Vanessa eu nu cred da R poate ne confirma sau infirma chiar ea 🤔ðŸ˜ðŸ™‰

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Lam primit cine mi la trimis îmi spunea ca e Vanessa eu nu cred da R poate ne confirma sau infirma chiar ea

nu e ea

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A revenit cu setul de analize facut dupa tratament ?

Cine a zis ca a facut tratament?:))

• Oras:Bucuresti
Postat

mai stie cineva ceva de domnisoara?

Altul interesat sa ia boli venerice  :slap2

• Like 2
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
Postat

Dar cand activa in ce locatie a fost?

• Oras:București
Postat

Cred că e încă activă.

Am fost acum 3 săptămâni la ea pe Brăilița unde e de multă vreme și nu am luat nimic cadou extra. Să zicem că am făcut un test cu/pe mine. Nu am fost la nicio altă fată de atunci, nu am niciun simptom, all good.

La cât de mult s-au zis că ar fi fost bolnavă de atâtea luni ar fi arătat și ea nasol dar nu avea nicio urmă de nimic nici bucal mici vaginal.

Singura chestie nasoală a fost că are patul rupt în jumătatea stângă.

Altfel a fost experiența standard cu ea, oralul ăla deep zdravăn (neprotejat) și normal/anal neprotejat revenit la final la oral cu finalizare.

În continuare nu are cea mai bună selecție de prosoape, dar dacă de atât timp nu a făcut ceva în sensul ăsta nici nu cred că o va face.

Postat

Cred că e încă activă.

Am fost acum 3 săptămâni la ea pe Brăilița unde e de multă vreme și nu am luat nimic cadou extra. Să zicem că am făcut un test cu/pe mine. Nu am fost la nicio altă fată de atunci, nu am niciun simptom, all good.

La cât de mult s-au zis că ar fi fost bolnavă de atâtea luni ar fi arătat și ea nasol dar nu avea nicio urmă de nimic nici bucal mici vaginal.

Singura chestie nasoală a fost că are patul rupt în jumătatea stângă.

Altfel a fost experiența standard cu ea, oralul ăla deep zdravăn (neprotejat) și normal/anal neprotejat revenit la final la oral cu finalizare.

În continuare nu are cea mai bună selecție de prosoape, dar dacă de atât timp nu a făcut ceva în sensul ăsta nici nu cred că o va face.

Asta spune tot

Postat

Mea culpa, acolo am greșit la scris.

Protejat.

Doar oral am făcut neprotejat.

Postat

Am fost si eu cand avea locatie pe Brailita. Din fericire, nu avea probleme cand am fost eu.

Sanatate baieti!

Postat

Tu când ai fost la ea? Pe Brăilița e de multă vreme, cred că e cea mai longevivă adresă în care a stat. Iar acuzele sunt de vreo 2 luni cred.

Postat

Eu am sunat-o acum 2 saptamani pe la 10 seara si mi-a spus ca inca lucreaza. Nu a vrut sa vina la mine, iar mie imi era lene sa ies din casa la ora aia, asa ca am renuntat la idee, mai ales ca citisem pe aici ceva legat de posibile BTS.

Vizitator big98
Reputație: 0
Postat

Unde pe brailita frate piticu!? Pe whasapp citeste mesajele, dar nu raspunde!

Postat

Unde pe brailita frate piticu!? Pe whasapp citeste mesajele, dar nu raspunde!

Brăilița are 100m toată strada... Ce relevanță are dacă nu ai dat de ea însă.

Eu îi las sms dacă nu dau de ea. 

Postat

"Vaselica din Socoli

Suferă de şapte boli;

una-n suflet, trei în ea;

şi-alte trei la bidinea,

c-a făcut amor pe bani

cu lichele şi golani.

Blestemat s-ai fie patul,

c-a bolnavit tot satul."...... Nichita Stanescu

Postat

Eu am fost la ea și nu am luat nimic. Ca să fiu sigur nu am umblat nicăieri decât la ea o perioadă.

Nothing.

Acum ce să zic. Or fi unii pe interes, or fi pățit-o din altă parte, nu știu. Dar eu am fost la ea la peste o lună de la începutul shit-show-ului și nu am pățit nimic.

• Like 1
  • Oras:Sighet
  • Oras:Sighet
Postat

Eu am fost la ea și nu am luat nimic. Ca să fiu sigur nu am umblat nicăieri decât la ea o perioadă.

Nothing.

Acum ce să zic. Or fi unii pe interes, or fi pățit-o din altă parte, nu știu. Dar eu am fost la ea la peste o lună de la începutul shit-show-ului și nu am pățit nimic.

Nu cred ca e nimeni pe interes. Vanessa ar trebui sa lamureasca lucrurile dar nu zice nimic.

Ar trebui sa zica ceva daca o intereseaza, ori are deja destui clienti si nu ii pasa.

Tare mult imi placea cum sugea pula, insa nu e suficient ca sa ma faca sa o sun sa programez ceva.

Postat

Nu cred că mai e interesată de forum și discuțiile de aici, cât îi merge bine și are clienți/venit, asta e.

Postat

Dar voua va raspunde la telefon?

Postat

Chiar nu inteleg de ce unii sunt disperati dupa drogata asta. Doar pentru ca te lasa sa o futi in gura? Faptul ca e total absenta pe durata intalnirii chiar nu conteaza deloc pentru voi?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...