the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 15, 2018 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 15, 2018 Cât o mai fi kilu de orez la piață la obor? 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 unde e dmx sa ma vada sa-i dau pula sa mi-o roada
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 unde e dmx sa ma vada sa-i dau pula sa mi-o roadaStiu ca nu ma vezi ca tocmai sunt la ma-ta si ii dau o muie. Zice ca esti poponar si ca mai bine se caca 3 kile decat sa te nasca. Ciudat 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 a zis ca-i trage la muie lu dmx, nu stiu daca a inteles si el mesajulNu asta a zis. :laugh2 A zis in primul rand ca esti un "batran " peste care suge pula la aurolaci pentru fise . Iar eu iti zic ca o fut pe ma-ta in cur. 4
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 o futem pe tarfa de ma-ta baga-ne-am pula in da vagaboanda ca n-ai niciun haz, esti mai prost decat raion da la muion =)) pana si ines e peste voi si am uitat da curva da tania cu asiaticu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 o fut pe tarfa de mama baga-ne-am pula in ea da vagaboanda ZDREANTO !!! 2 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 futuvan gura da lesinatiCe-i gunoiel? Te supara ca mi-ai zis ma-ta ca esti partar ? Nu te supara pe ea. Dupa ce termin cu ea du-te ca te asteapta cu cina. 1 4
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 plecati ba in pula mea de sclavi ca n-aveti niciun haz 1 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 plecati ba in pula mea de sclavi ca n-aveti niciun hazCUm sa nu.Daca ai stii cat ma distrez pe tine Am auzit ca esti chel si n-ai dinti. CUm se poate poponar chel si fara dinti? Desi ma-ta imi zicea ca asa ai fost intotdeauna. Un retardat poponar oligofren jegos. Ahhahahahaha :))))))))) 1 3
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 Nu asta a zis. :laugh2 A zis in primul rand ca esti un "batran " peste care suge pula la aurolaci pentru fise . Iar eu iti zic ca o fut pe ma-ta in cur. Aveam impresia la un moment dat ca ai simtul umorului.Daca tu la o gluma raspunzi cu injuraturi, sa fii sanatos, nu intru in joc. 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2018 Aveam impresia la un moment dat ca ai simtul umorului.Daca tu la o gluma raspunzi cu injuraturi, sa fii sanatos, nu intru in joc.Mon cher, are exact, dar exact simțul umorului pe care il au Xoxo și Draper. Aceleași înjurături, aceeași atitudine Încercam și noi sa fim cât-de-cât obiectivi?Apoi, nu -mi spuneai tu, că e caterincă doar, ca e mediu virtual și nu e nimic personal etc.? Vezi, bre, cum Bunuțu' nu dă cu paru'? 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2018 la varsta mea imi permitTrece. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 Aveam impresia la un moment dat ca ai simtul umorului.Daca tu la o gluma raspunzi cu injuraturi, sa fii sanatos, nu intru in joc.glumeste tu asa cu coana ma-ta cu mine nu 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 Mon cher, are exact, dar exact simțul umorului pe care il au Xoxo și Draper. Aceleași înjurături, aceeași atitudineÎncercam și noi sa fim cât-de-cât obiectivi?Apoi, nu -mi spuneai tu, că e caterincă doar, ca e mediu virtual și nu e nimic personal etc.? Vezi, bre, cum Bunuțu' nu dă cu paru'?COrect.Nu doar ei poa sa injure ci pot si eu. Atat.SI e felul meu de a raspunde cand sunt atacat. Asa ca ....
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2018 COrect.Nu doar ei poa sa injure ci pot si eu. Atat.SI e felul meu de a raspunde cand sunt atacat. Asa ca .... Da, dar ei sunt mai mulți! Și dacă încep vreo 6-7 odată...P.S. ÃŽi cunosc pe toți, au potențial.😄😄😄 1 5
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 COrect.Nu doar ei poa sa injure ci pot si eu. Atat.SI e felul meu de a raspunde cand sunt atacat. Asa ca .... hai dete cami bagpula in mata asa da culcare =)) ia ataca-te fgm da sclavu lu tania HAHAHAHHA TE-A FACUT TANIA SCLAVU EI DACA IL VEZI PA ASIATIC E VAI MORTII LUI SI TU ESTI SCLAVU LU TANIA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA gata mi-am batut pula da tine si acum te ignor :x p.S Picon, asta n-are niciun hazeu macar sunt forta mondiala, cand injur eu e altceva..
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 Da, dar ei sunt mai mulți! Și dacă încep vreo 6-7 odată...P.S. Îi cunosc pe toți, au potențial.Sa le fie de bine. Eu am nervi de asa ceva....si razboaiele nu se castiga cu o batalie.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 Da, dar ei sunt mai mulți! Și dacă încep vreo 6-7 odată...P.S. Îi cunosc pe toți, au potențial. EU IL DAU GATA PA FRAIER, NU E NEVOIE DA MAI MULTI =)) dar am decis ca e la fel de prost ca ion da la raion si n-are niciun haz asa ca o sa-l ignor pa fraieru asta da weekendSCLAVU LU TANIA HAAAAAAAHHAHAAHHAHA
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 hai dete cami bagpula in mata asa da culcare =)) ia ataca-te fgm da sclavu lu tania HAHAHAHHA TE-A FACUT TANIA SCLAVU EI DACA IL VEZI PA ASIATIC E VAI MORTII LUI SI TU ESTI SCLAVU LU TANIA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA gata mi-am batut pula da tine si acum te ignor :X p.S Picon, asta n-are niciun hazeu macar sunt forta mondiala, cand injur eu e altceva..Tu esti un gunoi mondial AUzi forta mondiala :))))))))))))))) Moooor :)))))))))))) 1 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Autor Postat Mai 15, 2018 EU IL DAU GATA PA FRAIER, NU E NEVOIE DA MAI MULTI =)) dar am decis ca e la fel de prost ca ion da la raion si n-are niciun haz asa ca o sa-l ignor pa fraieru asta da weekendSCLAVU LU TANIA HAAAAAAAHHAHAAHHAHAAuzi xoxonel. Da cine sta toata ziua sa atarne de pizda lu Tanya si a lui Ines? CUmva........XOXO forta mondiala ???? AHahahahahahahha :)))))))))))))))) Nu conteaza ca te-au injurat tu tot in curu lor stai. Auzi tu esti mai jerpelit decat christiano ala 28 :)))))))))))) PS.Esti ca ROZKENDRA>DA IGNOR. evident orice labar care n-are ce sa mai zica vine cu textu asta cu ignoru... Ai de pula mea :))))))) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum