Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Nu de Tanya vorbram eu și Ticutza. Vezi să nu faci aceeași greșeală.Repet: niște scuze, ar demonstra că ești corect și...bsrbat.Ce a facut DMX de trebuie sa isi ceara scuze si cui ???
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Nu de Tanya vorbram eu și Ticutza. Vezi să nu faci aceeași greșeală.Repet: niște scuze, ar demonstra că ești corect și...bsrbat.EU cred pana in ziua de azi,ce am zis atunci.Asa ca nu am pt ce sa mi cer scuze.Daca nu credeam in ce am facut imi ceream scuze de mult
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Mai o astept pe Tanya o zi . Ca sunt un baiat calm si binecrescut APoi incepe jihaduIar ma ameninți ? =)) P.S - ma doare in pla te punctele voastre , dacă mergeai la pisicuts și îți dădea bani pe câte puncte ai , gen 10.000 de puncte = 1000€ , parca ma interesa și pe mine , altfel , mi se rupe 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Iar ma ameninți ? =))P.S - ma doare in pla te punctele voastre , dacă mergeai la pisicuts și îți dădea bani pe câte puncte ai , gen 10.000 de puncte = 1000€ , parca ma interesa și pe mine , altfel , mi se rupeCum sa te amenint? Iti promit si tu ma iei la misto. :)))) Nt nt ... Acum ti se rupe.Da mai demult nu ti se rupea de harli =)) Nu-i frumos. Harli + Tanya =LOVE 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 8, 2018 EU cred pana in ziua de azi,ce am zis atunci.Asa ca nu am pt ce sa mi cer scuze.Daca nu credeam in ce am facut imi ceream scuze de multGreșești! Ai greșit și atunci, greșești și acum. Cu Andreea Rebeka, știi că ai greșit, dar, din orgoliu nu recunoști. Mă rog, faci cum vrei, evident! 1 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Greșești! Ai greșit și atunci, greșești și acum. Cu Andreea Rebeka, știi că ai greșit, dar, din orgoliu nu recunoști.Mă rog, faci cum vrei, evident!Nu stiu ca am gresit.EU cred ca n-am gresit. Cum ai zis tu atunci :FIecare cu parerea lui
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 https://media.giphy.com/media/gAkByFVxQx70c/giphy.gif
picon Reputație: 1046 Postat Mai 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 8, 2018 Nu stiu ca am gresit.EU cred ca n-am gresit. Cum ai zis tu atunci :FIecare cu parerea lui Între a crede și fi sigur, acționând în consecință, e o mare diferență. CREZI că ai dreptate, nu ești convins. Acționezi doar când ești sigur, nu când...crezi. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Cum sa te amenint? Iti promit si tu ma iei la misto. :)))) Nt nt ... Acum ti se rupe.Da mai demult nu ti se rupea de harli =)) Nu-i frumos. Harli + Tanya =LOVEDacă vorbești de HQuinn , știu cine era , dacă vorbești de HaliQueen n-am habar
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Între a crede și fi sigur, acționând în consecință, e o mare diferență. CREZI că ai dreptate, nu ești convins. Acționezi doar când ești sigur, nu când...crezi.Ooooo stai linistit .STiu clar.AM vazut de atatea ori pe Harlyqueen giugulindu-se cu Tanya sau luandu-i apararea pe forum,sau pe Tanya cerand-i ajutorul lui Hraley incat n-am eu atatea fire de par in cap sa le numar.Plus mesje raci maci cozonaci relax Actionez cand sunt sigur da asa este Aici iti dau dreptate.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Dacă vorbești de HQuinn , știu cine era , dacă vorbești de HaliQueen n-am habarNu inteleg totusi de ce ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Bă nene Hqueen și Puddin avea parola tot forumu la ele , postase qwerty parolele
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Bă nene Hqueen și Puddin avea parola tot forumu la ele , postase qwerty paroleleCHestii vechi.Apoi au fost preluate din nou
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 doamne ce rupti =)) pentru niste conturi verzi si niste puncte hahahha lua-mi-ati bilili in gura da saracii, intai asta si dupa aia tania 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 doamne ce rupti =)) pentru niste conturi verzi si niste puncte hahahha lua-mi-ati bilili in gura da saracii, intai asta si dupa aia taniaTe astept pana termini sa-mi sugi pula. Promit pana atunci nu te deranjaCOntinua
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 CHestii vechi.Apoi au fost preluate din nou Preluate de cine ? Ma nene ma leși cu astea ? Am eu probleme mai mari pe cap decât punctili tale , dacă fac eu ceva îți ziceam in fata ca mie nu îmi e frica de nimeni , hai , lăsați-mă și faceți ce știți 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Preluate de cine ? Ma nene ma leși cu astea ? Am eu probleme mai mari pe cap decât punctili tale , dacă fac eu ceva îți ziceam in fata ca mie nu îmi e frica de nimeni , hai , lăsați-mă și faceți ce știțiStiu.Acu cateva zile acelasi harley pe care acum nu-l cunosti se hlizea paci cu tine. Cred ca numa cei care au dormit nu stiu chestile astea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Stiu.Acu cateva zile acelasi harley pe care acum nu-l cunosti se hlizea paci cu tine. Cred ca numa cei care au dormit nu stiu chestile astea.Eu acuma câteva zile ma hlizeam cu saarlotica, și atât , am comentat la video-ul lui Gzogzonel :) , in rest ,cu nimeni :)
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 8, 2018 Iar ma ameninți ? =))P.S - ma doare in pla te punctele voastre , dacă mergeai la pisicuts și îți dădea bani pe câte puncte ai , gen 10.000 de puncte = 1000€ , parca ma interesa și pe mine , altfel , mi se rupe rupto de pula, ai 60.000 de puncte din aprox 4.000 de postari. Asta inseamna 15 puncte/postare. Nici recenziile nu strang atatea puncte.Ai facut eforturi ca disperata sa le strangi, deci e clar ca nu-ti pasa :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 De cand asteptam sa iti zic: "pot sa te ating ?" :))))) 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Eu acuma câteva zile ma hlizeam cu saarlotica, și atât , am comentat la video-ul lui Gzogzonel :) , in rest ,cu nimeni :)Nu faceai cu el misto de vistantric cumva .Sau era rozkendra?Amanda?Nu mai tin minte exactSa caut ? :))))))
picon Reputație: 1046 Postat Mai 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 8, 2018 Ooooo stai linistit .STiu clar.AM vazut de atatea ori pe Harlyqueen giugulindu-se cu Tanya sau luandu-i apararea pe forum,sau pe Tanya cerand-i ajutorul lui Hraley incat n-am eu atatea fire de par in cap sa le numar.Plus mesje raci maci cozonaci relax Actionez cand sunt sigur da asa este Aici iti dau dreptate.Să înțeleg că ești chel? :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 8, 2018 Autor Postat Mai 8, 2018 Să înțeleg că ești chel? :laugh2 :laugh2 :laugh2Nu .Sa intelegi ca am un par des
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum