Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 Asa de usor? Drăguța de mine...https://imgur.com/dhCjOX8
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2018 * ș-ai? Ultravox stie ca il barfesti? Cand a vrut sa înlăture mojicia si prostia ta de pe topicul meu de recenzii tot jigniri gratuite se numeste ca a facut? Falsule, daca nu ai notiune de termenii ce ii folosesti...încearcă sa gândesti ca deja se observa abordarea si atitudinea ta cum sunt folosite in mod eronat si reies aspecte din logica ta total anapoda. Înțelegi ce rol au cuvintele?ce ai, am voit a spune...Tu vezi-ți de treaba ta și nu întinde coarda! P.S. Culcă-te! 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2018 Așteptăm opinia lui Worldiftanks! 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 15, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 15, 2018 Prostia e fara margini!!! De ce ii cauti tu capetele? Vrei sa te futa si sa ramai futut pana la moarte...De ce nu alegi altceva? Se observa si alte resurse in tine ca om, de care te folosesti sa iti impopotonezi prostia. Mai citeste si tu o carte sa vezi cu cine te lupti de fapt... Imagineaza-ti ca noi nu existam ca realitatea esti tu si doar tu. Ce faci? Te certi cu prostia din tine pentru a realiza care e realitatea? Nu. Pentru ca esti doar tu. Acum adu-ne inapoi si permite si altceva sa fie! Ok?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2018 Vis, culcă-te! 4
only-me Reputație: 17114 Postat Mai 16, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Mai 16, 2018 Am si eu o curiozitate...tu te simti egal femeilor?Alta intrebare!?😂Ai grija CA CUriosi mor repede.😜 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 16, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 16, 2018 Alta intrebare!?Ai grija CA CUriosi mor repede.Pe cuvântul meu de nu am auzit răspunsul tău cu cateva ore înainte si l-am formulat pe-al meu încă de pe-atunci...Sunt două variante, nu vreau sa mor proasta si mai grav...nu as suporta din cauza curiozității, asa ca prefer sa-mi placă drumul descoperirii! Dar...E bine sa stii ca eu cand intreb ceva stiu de cele mai multe ori raspunsul...iar daca omul nu se grăbeste sa-mi raspunda, imediat dupa cateva secunde il am si pe cel ultim, adevarul suprem incat ma gândesc deseori oare pe cine intreb eu cu adevarat cand ma bag in seama cu oamenii. Ce-mi place este ca acest Adevar imi va permite sa ma joc cu celalalt...stii, cum face pisica, din curiozitate pana-l omoară de plictiseală, nu de foame.
only-me Reputație: 17114 Postat Mai 16, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Mai 16, 2018 Pe cuvântul meu de nu am auzit răspunsul tău cu cateva ore înainte si l-am formulat pe-al meu încă de pe-atunci...Sunt două variante, nu vreau sa mor proasta si mai grav...nu as suporta din cauza curiozității, asa ca prefer sa-mi placă drumul descoperirii! Dar...E bine sa stii ca eu cand intreb ceva stiu de cele mai multe ori raspunsul...iar daca omul nu se grăbeste sa-mi raspunda, imediat dupa cateva secunde il am si pe cel ultim, adevarul suprem incat ma gândesc deseori oare pe cine intreb eu cu adevarat cand ma bag in seama cu oamenii. Ce-mi place este ca acest Adevar imi va permite sa ma joc cu celalalt...stii, cum face pisica, din curiozitate pana-l omoară de plictiseală, nu de foame.Ejti neam cu mama Omida???🤣😂 4
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2018 Ejti neam cu mama Omida???E doar prăjită. Las-o! 1 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 16, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 16, 2018 E doar rațiune pură, dar Picon ăsta neagă asa ceva la femei...vrea sa fie dirty ca la voi, infestata cu un simulacru al puterii!PS. Eu n-am pus nici o intrebare în textul meu lung si ai pus-o tu!!! I'M GOOD 😀
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2018 Vis, taci! 4
4nicator Reputație: 431 Postat Mai 16, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Mai 16, 2018 Vis, taci!https://www.youtube.com/watch?v=86nUpg2WcX8 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2018 E doar rațiune pură, dar Picon ăsta neagă asa ceva la femei...vrea sa fie dirty ca la voi, infestata cu un simulacru al puterii!PS. Eu n-am pus nici o intrebare în textul meu lung si ai pus-o tu!!! I'M GOOD Nu neg la femei, ci la tine, prăjito! 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 17, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 17, 2018 Nu neg la femei, ci la tine, prăjito!E la tine de fapt dragă...asta e important!!! Deci, am tot dreptul de a ma sesiza despre intentiile tale...si să verific dacă ai acest impuls dezvoltat in privința ideii de femeie. Până acum nu mi-ai explicat ce anume vezi tu in mine, ceva care sa îmi lipsească si reprezint cu succes femeile in orice situație daca vreau...chiar daca ne găsim aici. Tu nici nu ma cunosti si abordezi chestiuni nesustinute cu ceva concret, ci observ doar jigniri, atacuri si evitarea in mod repetitibil a faptului de a purta o discutie cu mine care sa ma lămurească despre intentia ta. Te-ai atacat asupra spiritului, fizicului meu si mai lipsea sa pui capac rațiunii! E normal...? Asa crezi tu si crezi in continuare, vad...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2018 E la tine de fapt dragă...asta e important!!! Deci, am tot dreptul de a ma sesiza despre intentiile tale...si să verific dacă ai acest impuls dezvoltat in privința ideii de femeie. Până acum nu mi-ai explicat ce anume vezi tu in mine, ceva care sa îmi lipsească si reprezint cu succes femeile in orice situație daca vreau...chiar daca ne găsim aici. Tu nici nu ma cunosti si abordezi chestiuni nesustinute cu ceva concret, ci observ doar jigniri, atacuri si evitarea in mod repetitibil a faptului de a purta o discutie cu mine care sa ma lămurească despre intentia ta. Te-ai atacat asupra spiritului, fizicului meu si mai lipsea sa pui capac rațiunii! E normal...? Asa crezi tu si crezi in continuare, vad...Sesisează-te și culcă-te!Prăjito! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum