Sari la conținut

Caut pula de la 20 cm in sus. Termen - pana la ora 12.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 116
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

Zile populare

Vizitator
Reputație: 0

Ce dracu rezolvați cu pozele unui om daca le puneți aici?

Ba,n-aveti minte nici cât un greier ..

Fiecare are dreptul de a face ce vrea,când vrea,unde vrea ,nu să aștepte să ii de-a alții acordul .

Vă bucurați că vedeți niste poze de zici că va da cineva 5 milioane de euro!🤦

ÃŽncă o dată suspiciunea mi s-a confirmat .

Ines,tot nu ai zis in p.m. cine a trimis acel video ,de ce oare?!

• Like 1
Link spre comentariu

Ce dracu rezolvați cu pozele unui om daca le puneți aici?

Ba,n-aveti minte nici cât un greier ..

Fiecare are dreptul de a face ce vrea,când vrea,unde vrea ,nu să aștepte să ii de-a alții acordul .

Vă bucurați că vedeți niste poze de zici că va da cineva 5 milioane de euro!

Încă o dată suspiciunea mi s-a confirmat .

Ines,tot nu ai zis in p.m. cine a trimis acel video ,de ce oare?!

de la ines am video ala.. ai grija ce prietene ai ca ines e cea mai curva proasta, dupa tania =))

Link spre comentariu
Vizitator

de la ines am video ala.. ai grija ce prietene ai ca ines e cea mai curva proasta, dupa tania =))

Tu crezi că pe mine mă afectează cu ceva? Tot pe cel/cea care ți l-a dat o să îl/o afecteze ... Toate la timpul lor .

Știi cum e ,soarta ți-o mai faci și cu mana ta .

Link spre comentariu
Vizitator

Eu daca am glumit pe aici ,lumea a crezut că am ceva personal cu fiecare . Nu ,nu am nimic personal cu nimeni . Știu să disting foarte bine un forum de viata reală,că să zic așa ...

Alții vor rămâne aici și peste 30 ani ,făcând pe importanții . .

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

da fa stiu sunt satul da curve filozoafe ca ursu da ghinda

vezi ca esti cam tare in gura si o sa ma enervezi

sa vezi atunci soarta ce-ti dau

Aștept cu nerăbdare . Dar oare tu cum o să reacționezi când o să mă dezbrac și eu de caracter și o sa pun tot ce știu ? Relax!

Link spre comentariu
  • Oras:Locatie:Xxx
  • Oras:Locatie:Xxx

Fotografiile sunt cu drepturi de autor violate de tine precum si încălcarea dreptului la viață privata, ele nefiind utilizate niciodată pe situri corelate cu prostituția. Nu fac sex nici plătit nici gratis practicând abstitenta de mai bine de un an. Nu are nicio legătură cu Elveția te salta politia după ip. Doar pt dcma si ca mi.ai incalcat srepturile de autori isi vinde ma.ta vaca sau un rinichi sa imi plateasca daune morale.Te toarna pisicuts de nu ai vazut cans se trezeste anchetat.La fel ca si pe Raluca pt șantaj in scris.

Obișnuiește ca o sa fii fetiță multa vreme de acum. Nu vreau bani îți vreau fundul ciuruit in pârnaie sa vezi ca su in Românica se poate pt comportament infracțional pe net.

Destul cu gargara, sunt convinsa ca vei lamuri cu politia. Si tu si Ines si Bogdan

Ca sa nu iti pierzi timpul iti dau adresa cafenelei din Elvetia, ca nu stiu IP-ul de la ruterul lor, la care se conecteaza toti clientii.

Gerechtigkeitsgasse 12, Bern 3011

Link spre comentariu

Fotografiile sunt cu drepturi de autor violate de tine precum si încălcarea dreptului la viață privata, ele nefiind utilizate niciodată pe situri corelate cu prostituția. Nu fac sex nici plătit nici gratis practicând abstitenta de mai bine de un an. Nu are nicio legătură cu Elveția te salta politia după ip. Doar pt dcma si ca mi.ai incalcat srepturile de autori isi vinde ma.ta vaca sau un rinichi sa imi plateasca daune morale.Te toarna pisicuts de nu ai vazut cans se trezeste anchetat.La fel ca si pe Raluca pt șantaj in scris.

Obișnuiește ca o sa fii fetiță multa vreme de acum. Nu vreau bani îți vreau fundul ciuruit in pârnaie sa vezi ca su in Românica se poate pt comportament infracțional pe net.

Destul cu gargara, sunt convinsa ca vei lamuri cu politia. Si tu si Ines si Bogdan

pai dar aia nu esti tu,nu inteleg care e problema.:) 

Link spre comentariu

Ca sa nu iti pierzi timpul iti dau adresa cafenelei din Elvetia, ca nu stiu IP-ul de la ruterul lor, la care se conecteaza toti clientii.

Gerechtigkeitsgasse 12, Bern 3011

ei na,acum esti si hacheritza!:)bine,vpn-urile astea sunt usor de aflat daca intra politia pe fir.

Link spre comentariu

Îndreaptă-ti moaca aia de tâmpă si țațele. Privirea îți trădează IQ ul de retarda

Hai la gara, pocită si cârpă tuturor

Zi mersi ca te-am băgat in seama, mai mânci si tu o lună tută proastă si slută ce esti

Pa, pa

arata bine,n-ai ce zice.dar tot mai frumoasa esti tu!

fostul e manelist?ahahaha!

Taranca asta pocită, strâmba si proastă are impresia ca e cineva curios ce plătește sau primește ea.

Prostii pulii tu daca nu te-ai agita si baga in seama singura ca ultima atârnă ce nu ar stii nimeni ca exiști si nu prezinți niciun interes. Toți se pisa pe tine de proastă de esti ca te agiți sa te bagi singura in seama.

Cat despre lins in cur este jobul tau eu refuz multi bărbați sa ma linga ei pe mine printre care si pe manelistul care ti-a lua fata aia strâmbă in pula in timp ce se ruga de mine sa vorbesc iar cu el si sa ne căsătorim.

Si nici așa nu il las sa ma linga in cur ca ma irit.

Acu marș ca nu vb cu zdrențe si imi abuzezi bunăvoința.

Vorbește singura a proastă. Doar esti obișnuită sa faci asta sa se mai pișe diverși odată pe tine

Link spre comentariu
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx

Se poate trece de acel ip stai tu liniștit in ancheta. Si daca nu oricum Ines îți poate mulțumi pt plângere penală cu șantaj si Bogdanel pt anchete.

Pt ca ii voi vara pe gat daca este necesar toate precedentele cu șantaj si violarea dreptului la viață privată, complicitate la evaziune fiscală prin promovarea regimurilor hoteliere, evaziune fiscală pt plata abonamentelor care nu se fac cu cardul, complicitate in prostituația **spam editat**elor ca se găsesc D stile pe site si o sa ma sfătuiesc cu un avocat sa vad ce se poate face.

De asemenea voi traduce si trimite printscreenuri cu pozele tale pe google removals si pe boardul care ii susține ăstuia platforma pt șantaj

Așa ca nu as sta așa chill cu ip ul tau de Elveția :)

In caz ca nu știai gazda care oferă platforma are nr de tel si adrese de email pt abuzuri.

In orice caz enjoy! O sa ma interesez astăzi daca înaintez plângerea lui pisic in Oradea sau București cu numele complet cnp serie buletin si date de înregistrare firmă

Mult noroc! :)

• Like 1
Link spre comentariu

Roz,ti-am zis ca Pisicuts nu prea e moderator.eu te ajutam.

Fey, vezi ca eu nu-s clientii aia ai tai de la dominare. Stai parcata :)))

s-a dus la Bucuresti cu fostul?ea are dreptate,tu nu ai de ce sa te bagi.cat despre Roz,ea tot minte ca o cer atatia in casatorie.pai se fute cu ei sau e in abstinenta cum zice?

e mult peste tine,sa nu te superi pe mine Inesa.si tu esti destul de frumoasa dar la caracter momentan te-ai strambat.

Da,eu sunt ! De ce întrebi ? Vrei să îmi spui ceva ?

esti de treaba!!

Ti-am vazut si fața si pizda si sanii si tot  =)))) cam uratica.
Daca ma mai superi, iti vand pozele la dusmani ! Intregi  :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...