Sari la conținut

Camelia Studenta 0734906403

Postări Recomandate

Buna!

Numele meu este Camelia, am 22 de ani si ma adresez in special domnilor cu bun simt, seriosi si manierati care isi doresc o companie placuta. 

Eu va pot garanta ca pozele imi apartin si ca nu sunt genul de fata fast fuck sau nesimtita , stiu sa imi respect clientul atata timp cat si el ma respecta.

Serviciile mele sunt:

COB -- finalizare corporala

CIM -- finalizare orala

FK -- saruturi

COF -- finalizare faciala

ANNILINGUS -- CUNNILINGUS

69

Preturi:

150 de lei finalizarea

250 de lei ora

Mod de contact:

Telefonic, Sms, Whatsapp

Va multumesc pentru atentia acordata!

:boob 

• Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 245
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

250 de lei ora

Mod de contact:

Telefonic, Sms, Whatsapp

pe whatsapp nu merge sa fii contactata

Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Buna!

Numele meu este Camelia, am 22 de ani si ma adresez in special domnilor cu bun simt, seriosi si manierati care isi doresc o companie placuta. 

Eu va pot garanta ca pozele imi apartin si ca nu sunt genul de fata fast fuck sau nesimtita , stiu sa imi respect clientul atata timp cat si el ma respecta.

Serviciile mele sunt:

COB -- finalizare corporala

CIM -- finalizare orala

FK -- saruturi

COF -- finalizare faciala

ANNILINGUS -- CUNNILINGUS

69

Preturi:

150 de lei finalizarea

250 de lei ora

Mod de contact:

Telefonic, Sms, Whatsapp

Pe langa serviciile mai sus mentionate oferi si sex normal si oral?

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ct.
  • Oras:Ct.

Salutare!

Sa elucidam misterul este fata din poze, programarea a fost facut prin intermediul whatsapp cu cerinta de a ii confirma programarea cu o ora inainte si tot atunci am primit si adresa completa.

Locatie 9 cu o varietate de geluri de dus , prosop curat si apa de gura.

Igiena 10 dus inainte si dupa, epilata

Aspect 8,5 corp tonifiat , inalta , draguta la fata

Actiune 8 onp cu tentative deep si atenta la zonele adiacente , am incercat si putin doggy dar am preferat sa ma termine prin oral cu cim

De recomandat da

De revenit da

Cadou 250 de lei, nu s-a grabit, nu s-a uitat la ceas.

Multumesc Camelia.

Ma scuz de recenzia atat de scurta dar trebuie sa imi ajunga radarul prin zona :)

• Like 18
Link spre comentariu
Reputație: 183
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

azi a fost full...eu am incercat sa fac o programare si nu am reusit.. program pana la ora 22.00 ultima programare. deja avem o recenzie asa ca e posibil sa avem o new entry

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Am Vb și cu eu cu ea pe Wap, o fata de mare bun simt mi s-a părut după cum a vorbit. Mi-a spus ca a mai lucrat in acest domeniu dar nu in Romania. Din păcate, deși mi-as fi dorit Să comunicam și video pe whatsup măcar pentru câteva secunde, pentru a-mi confirma pozele postate, chiar și fără a ii vedea fata, nu a acceptat acest lucru și i-am respectat alegerea. Mi-a spus ca pot veni oricând la fata locului și dacă nu doresc Să raman nu este nici un deranj.

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am Vb și cu eu cu ea pe Wap, o fata de mare bun simt mi s-a părut după cum a vorbit. Mi-a spus ca a mai lucrat in acest domeniu dar nu in Romania. Din păcate, deși mi-as fi dorit Să comunicam și video pe whatsup măcar pentru câteva secunde, pentru a-mi confirma pozele postate, chiar și fără a ii vedea fata, nu a acceptat acest lucru și i-am respectat alegerea. Mi-a spus ca pot veni oricând la fata locului și dacă nu doresc Să raman nu este nici un deranj.

ai vrut sa faci si tu o laba gratis si nu ti.a iesit :pope

• Like 3
Link spre comentariu

Reputație: 2517
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Vorbit cu ea la telefon și confirmat ca pozele sunt puțin lucrate la textura pielii dar sunt ale ei, exact cum a spus și colegul mai sus declarația ei a fost: in caz ca nu sunt eu cea din poze poți pleca fără nici un deranj. Am făcut o programare pentru astăzi sa vedem cum sta situația.

Revin cu recenzia.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...