camelia0734906403 Reputație: 31 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Buna! Numele meu este Camelia, am 22 de ani si ma adresez in special domnilor cu bun simt, seriosi si manierati care isi doresc o companie placuta. Eu va pot garanta ca pozele imi apartin si ca nu sunt genul de fata fast fuck sau nesimtita , stiu sa imi respect clientul atata timp cat si el ma respecta. Serviciile mele sunt: COB -- finalizare corporala CIM -- finalizare orala FK -- saruturi COF -- finalizare faciala ANNILINGUS -- CUNNILINGUS 69 Preturi: 150 de lei finalizarea 250 de lei ora Mod de contact: Telefonic, Sms, Whatsapp Va multumesc pentru atentia acordata! :boob 4 Link spre comentariu
mroriginal13 Reputație: 611 Postat Mai 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 intelegem ca pozele sunt reale...dar unde sunt pozele? Link spre comentariu
camelia0734906403 Reputație: 31 Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 intelegem ca pozele sunt reale...dar unde sunt pozele?Aici sunt :) 14 Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 250 de lei ora Mod de contact: Telefonic, Sms, Whatsapp Va multumesc pentru atentia acordata! :boob pe whatsapp nu merge sa fii contactata Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 In ce zona esti? Singura in locatie? 5 3 Link spre comentariu
mroriginal13 Reputație: 611 Postat Mai 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Aici sunt :)din poze pari a fi top model.p.s- ai uitat sa mentionezi inaltimea/greutatea incat sa ne dam seama daca esti mignona sau handbalista :) Link spre comentariu
camelia0734906403 Reputație: 31 Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 pe whatsapp nu merge sa fii contacataAcum am terminat de instalat whatsapp :) 1 Link spre comentariu
camelia0734906403 Reputație: 31 Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 din poze pari a fi top model.p.s- ai uitat sa mentionezi inaltimea/greutatea incat sa ne dam seama daca esti mignona sau handbalista :)1.75 și 55 de kg . 2 Link spre comentariu
camelia0734906403 Reputație: 31 Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 In ce zona esti? Singura in locatie?Stau singura in locație și locația o am in apropiere de piața unirii :) 1 Link spre comentariu
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Niste poze mai normale? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Arata bini fata.. Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Buna! Numele meu este Camelia, am 22 de ani si ma adresez in special domnilor cu bun simt, seriosi si manierati care isi doresc o companie placuta. Eu va pot garanta ca pozele imi apartin si ca nu sunt genul de fata fast fuck sau nesimtita , stiu sa imi respect clientul atata timp cat si el ma respecta. Serviciile mele sunt: COB -- finalizare corporala CIM -- finalizare orala FK -- saruturi COF -- finalizare faciala ANNILINGUS -- CUNNILINGUS 69 Preturi: 150 de lei finalizarea 250 de lei ora Mod de contact: Telefonic, Sms, Whatsapp Va multumesc pentru atentia acordata! :boob Pe langa serviciile mai sus mentionate oferi si sex normal si oral? 3 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 8, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 8, 2018 Futabila....sper sa ii placa sa se futa, nu doar sa incaseze cash.ul...😊 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Unirii hotel Horoscop..singura...o gasim si in weekend.. Pare ok.. 1 Link spre comentariu
style01 Reputație: 27 Postat Mai 8, 2018 Oras:Ct. Oras:Ct. Partajează Postat Mai 8, 2018 Salutare! Sa elucidam misterul este fata din poze, programarea a fost facut prin intermediul whatsapp cu cerinta de a ii confirma programarea cu o ora inainte si tot atunci am primit si adresa completa. Locatie 9 cu o varietate de geluri de dus , prosop curat si apa de gura.Igiena 10 dus inainte si dupa, epilataAspect 8,5 corp tonifiat , inalta , draguta la fata Actiune 8 onp cu tentative deep si atenta la zonele adiacente , am incercat si putin doggy dar am preferat sa ma termine prin oral cu cim De recomandat daDe revenit daCadou 250 de lei, nu s-a grabit, nu s-a uitat la ceas.Multumesc Camelia. Ma scuz de recenzia atat de scurta dar trebuie sa imi ajunga radarul prin zona :) 18 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Pozele sigur, sigur sunt reale si neprelucrate ? Ca din ce vad, arata prea bine ca sa fie adevarat. :)Daca sunt pozele ei 100% ii fac o vizita. :)Camelia te rugam, pune mai multe poze sa ne elucidam. Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 8, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Mai 8, 2018 Frate daca zici ca pozele sunt adevarate, de ce mai ai nevoie de altele? Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 Tocmai ca nu stim cat de reale sunt, era o intrebare, mie pozele mi se par cam prelucrate, dar sper sa gresesc. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 e ceva prelucrat la ele... Link spre comentariu
ilk85 Reputație: 183 Postat Mai 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 azi a fost full...eu am incercat sa fac o programare si nu am reusit.. program pana la ora 22.00 ultima programare. deja avem o recenzie asa ca e posibil sa avem o new entry Link spre comentariu
glorya Reputație: 62 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Buna si bine ai venit Succes! La anilingus la ce exact te referi, faci activ? Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Mai 8, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Mai 8, 2018 Am Vb și cu eu cu ea pe Wap, o fata de mare bun simt mi s-a părut după cum a vorbit. Mi-a spus ca a mai lucrat in acest domeniu dar nu in Romania. Din păcate, deși mi-as fi dorit Să comunicam și video pe whatsup măcar pentru câteva secunde, pentru a-mi confirma pozele postate, chiar și fără a ii vedea fata, nu a acceptat acest lucru și i-am respectat alegerea. Mi-a spus ca pot veni oricând la fata locului și dacă nu doresc Să raman nu este nici un deranj. 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Am Vb și cu eu cu ea pe Wap, o fata de mare bun simt mi s-a părut după cum a vorbit. Mi-a spus ca a mai lucrat in acest domeniu dar nu in Romania. Din păcate, deși mi-as fi dorit Să comunicam și video pe whatsup măcar pentru câteva secunde, pentru a-mi confirma pozele postate, chiar și fără a ii vedea fata, nu a acceptat acest lucru și i-am respectat alegerea. Mi-a spus ca pot veni oricând la fata locului și dacă nu doresc Să raman nu este nici un deranj.ai vrut sa faci si tu o laba gratis si nu ti.a iesit :pope 3 Link spre comentariu
blackberry6969 Reputație: 24 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 nimic la un search pe ggog.... Link spre comentariu
jamall Reputație: 2517 Postat Mai 9, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 9, 2018 Vorbit cu ea la telefon și confirmat ca pozele sunt puțin lucrate la textura pielii dar sunt ale ei, exact cum a spus și colegul mai sus declarația ei a fost: in caz ca nu sunt eu cea din poze poți pleca fără nici un deranj. Am făcut o programare pentru astăzi sa vedem cum sta situația. Revin cu recenzia. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum