Sari la conținut

O Rugaminte

Postări Recomandate

• Oras:vaslui
Postat

buna-eu sunt gay pasiv,vreau sa lucrez in bordel pentru gay.va rog sa ma ajutati cu detalii despre aceste bordeluri.multumesc.

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Frate Vyypuss al Arabiei nu's ce sa zic. Eu cu siguranta nu cochetez cu pidoznicia dar ca sa il ajut pe acest baiat il pot sfatuii sa ia legatura cu vrabiuta, aaaaa mierla,aaaa ce naiba nu imi iese Randunica bre ca poate gaseste un loc sub acoperisul ei roz langa pernuta inimioara disparuta. Si nu de alta dar isi diversifica oferta caci cine nu ar vrea masajul ei si suptul baiatului. Nebunie curata. Sau poate aflam vesti de la Timisoara.......

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Nope ... nici eu nu am inclinatii din acestea ...  :laugh2

Deci Vyp, ce sulaica iei tu de la mine cand ne vedem, au mamaaaaa !

Vizitator cactusjack
Postat

@marianop

1.Şos. Alexandria nr. 154, sector 5, cod poştal 051527

Telefoane: + 40 21 4.20.08.10 sau + 40 21 4.20.24.28   Fax + 40 21 4.20.20.58

2. ADRESA Str. Sabarului nr.1, com. Jilava, jud. Ilfov

Tel. (021) 457.01.81   Fax (021) 457.01.64  

sa ai bafta!

P.S............eu nu sunt gay,sunt idolul la femei! :no2

Vizitator cactusjack
Postat

Partial eronat @pisicipecreieri....daca nimereste intre `pachetari` iese pe plus garantat :laugh2 

Vizitator MrVanity
Postat

Matzuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ce naiba breeeeeeeeeeeeeeeeeeee e cu pozele asteaaaaaa

Bine că nu l-a pus pe Azis:

http://youtu.be/lWrEwFeypNg

:slap2

Postat

buna,nu prea am inteles,ce e ala"pachetar"?,si se poate la adresele alea,sau nu?,multumesc.

Vizitator cactusjack
Postat

PACHETAR=`cetatean de onoare` posedator de bunuri materiale(adicatelea bun platnic...are de unde)

La adresele alea,incearca,insista....cu siguranta vei gasi fix ce-ti trebuieste si ceea ce cu siguranta iti doresti.

SPOR LA TREABA!

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

@marianop

1.Şos. Alexandria nr. 154, sector 5, cod poştal 051527

Telefoane: + 40 21 4.20.08.10 sau + 40 21 4.20.24.28   Fax + 40 21 4.20.20.58

2. ADRESA Str. Sabarului nr.1, com. Jilava, jud. Ilfov

Tel. (021) 457.01.81   Fax (021) 457.01.64  

sa ai bafta!

P.S............eu nu sunt gay,sunt idolul la femei! :no2

PACHETAR=`cetatean de onoare` posedator de bunuri materiale(adicatelea bun platnic...are de unde)

La adresele alea,incearca,insista....cu siguranta vei gasi fix ce-ti trebuieste si ceea ce cu siguranta iti doresti.

SPOR LA TREABA!

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

cred ca-s destui doritori de farmecele tanarului initiator al threadului la adresele alea doua, dar cred ca definitia termenului pachetar difera putin :)

@marianop, te inteleg, eu sunt lezbian, noroc ca e plin de bordeluri pentru lezbieni in bucuresti, imi pare sincer rau pentru tine, cine te-a pus sa fi pasiv?

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

buna,nu prea am inteles,ce e ala"pachetar"?,si se poate la adresele alea,sau nu?,multumesc.

ok Marian o sa incerc sa iti dau o directie legata de cautarile pe google. Pentru inceput e nevoie sa deschizi 1-2 dictionare online de romana-germana si sa cauti cuvintele: barbat, bordel. Dupa ce ai facut asta le poti pune unul langa celalalt cautand pe google dupa ele. Cu rabdare si tutun o sa trebuiasca sa verifici fiecare rezultat al cautarii cateodata sa mai folosesti si google translate daca nu exista o pagina in engleaza pe acele situri. In final poti gasi ce anume cauti.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator cactusjack
Postat

@futacios_man....in jargonul celor privati de libertate,pachetar are mai multe semnificatii....una dintre ele ar fi aceea a celor cautati de familie,gajici,prieteni,etc....intr-un cuvant, detinatori de bunuri materiale....adicatelea,corespunzatori cerintelor lui @marianop....si `activi` pe deasupra :doggystyle  :laugh2  :laugh2  :laugh2

El sa fie sanatos....si spor in toate cele ii doresc! :bow

Vizitator euflo96
Postat

@marianop, e tara plina de bulangii, ar trebui sa gasesti si ce cauti tu. Bafta

Vizitator cactusjack
Postat

`` e tara plina de bulangii, ar trebui sa gasesti si ce cauti tu. Bafta``

daca ar si recunoaste toti care sunt,cu siguranta ar gasi baiatul :doggystyle

Vizitator euflo96
Postat

`` e tara plina de bulangii, ar trebui sa gasesti si ce cauti tu. Bafta``

daca ar si recunoaste toti care sunt,cu siguranta ar gasi baiatul :doggystyle

Jack, bulangii din tara asta nu au treaba cu orientarea asta sexuala :D

Vizitator cactusjack
Postat

@euflo96....treaba asta o stie si fi-miu....spune-mi ceva nou care sa ma surprinda pozitiv :laugh2  :laugh2  :laugh2    

Postat

deci la acele doua adrese sunt penitenciare,nu-mi trebuie asa ceva.intrebare pentru futacios_man la acele bordele pentru lezbieni se practica cunnilingus?,daca da as vrea si eu sa lucrez,daca iese bani,e OK.

Postat

deci la acele doua adrese sunt penitenciare,nu-mi trebuie asa ceva.intrebare pentru futacios_man la acele bordele pentru lezbieni se practica cunnilingus?,daca da as vrea si eu sa lucrez,daca iese bani,e OK.

Mey Mariane parca esti venit cu pluta pe canal.Ti-a dat Pisicul varianta de cautare dar vad ca nu prea te-a interesat.In schimb Mistourile le inghiti ca un puisor. :slap2

P.S. Continuati baieti caci se pare ca e loc la greu :laugh2 :laugh2

Vizitator cactusjack
Postat

Chiar cu pluta nu e dus...nu vezi ca s-a intepat omul ca alea sunt adrese de la penitenciare??? :laugh2 judeca omul...nu e chiar planta........

Postat

No, da tulai Doamne, golanilor l-ati incoltit pe baiat asa de rau, in loc sa dati o mana de ajutor upsssss sorry :slap2  ca poate mana de ajutor ii place ........ voi il luati la bulangereala, ce naiba mah, va credeam baieti cu buca, pardon cu obraz :slap2 .....

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Propun infiintarea unei noi Sectiuni pe forum numita PASIVII :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator cactusjack
Postat

` Esti sigur ca nu a dat click de curiozitate ca era cu albastru?`.......natz.....a mers la sigur,stia el ca acolosha e un fel de .....,dupa miros sa dus,nu dupa culoare :laugh2

Nea vyypusse...pai mai mare ajutor decat a-i da cele doua adrese,care crezi mata` ca ar purea fi?!?altu` moare si-asa ajutor n-are! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare