Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2015 Postat Aprilie 15, 2015 o noapte cu Dulcica Dragi colegi, ca si voi am intrat si eu in paradisul Dianei si nu numai.........nu va pot contrazice in niciu un fel, ba din contraeste pe departe cea maicea din piata constanteana. De mult timp am cunoscut-o, si o vizitez regulat in calatoriile mele la Constanta si sincer pentru serviciile prestate pe scurt timp este de nota 10 la toate capitolele. Dupa o perioada de [acomodare|, am renuntat la masaj si trecem direct la treaba, dupa cafea si discutii banale........ Toate foarte bune pana in martea neagra cand treburile mele m-au tinut 30 de orein oras.si te programezi cu o zi inainte?non sense pentru mine 1 4
tupbis Reputație: 7 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 15, 2015 O noapte cu DianaNu vreau sa fac un episod, va cer scuze pentru “defectiunea tehnica”…… Bucuros nevoie mare ca timpul la Constanta se prelungeste, incep sa-mi pun in aplicare visul meu, deA petrece o noapte cu ZANA Constantei. O sun si inteleg ca nu are planificare pentru noaprea aceea.Fixam pentru 21 daca nu apare ceva intre timp sau 22.00 garantat.Ma consider norocos, si incepe planurile pentru o cina romantica de vis. Ma cazez la un hotel pe masura primirilor facute de Diana in ultima perioada, [lux 1-a]. Confirma pentru 22.00 si este prezenta. Cand a intrat pe usa, stupoare….. O stiam pe Diana din locatia ei, dar acum era cu totul altceva…. OEleganta in tinuta cu o tenta provocatoare de m-a lasat fara glas pentru moment. Versata cum este, sparge ghiata cu cuvinte simple, dar aproape cantate, apreciative la locatia aleasa. Se aseaza dar nici acum nu stiu unde, pe pagt sau fotoliu, pe atat eram de vrajit de gratia ei, stabilim programul pentru cina romantica acceptata cu placere in camera. Eu visand la maciuci inadite asteptate de mine si credeam si de ea. Fixam meniul si bautura, intre lungi saruturi si mangaieri, inepe sa rasufle excitata si-mi cere sa o las sa faca un refresh, cu toate ca mirosea demential de placut. Intre timp am comandat cina pentru 23.30. Iese din baie aceeasi Diana pe care o stiam –su multi cercei, prosop si pantofii lui Moga - si pentru care eram gata oricand sa o devorez . O copiez cu toate ca eram pregatit, intru in baie, ma ud ma sterg si gata de lupta. Ea intinsa pe pat pe o parte- pozitie studiata indelung cred- cu prosopul acoperindu-I o singura tata. Incep cu sarutari pe glezne si incep sa urc si urc catre pulpe, la piersicuta ei dulce si frumos mirositoare, o simpt excitata, intarzii cu manevre calculate, dar in ciuda eforturilor mele de a oda gata cu un oral o vad ca parca ii lipseau semintele, urc ma ocup de sanii tunati (splendizi) si apoi de gurita ei lacoma….. Ma impinge pe spate de pune curmezis si incepe un recital de limba care facea saTresara fiecare particica atinsa. Era fantastica in lucrarea ei. Imi returneaza serviciul dar in cazul ei un servici a la Djiocovici. Un oral, pe care numai cei ce nu o cunosc nu si-l pot inchipuii cu un deep de exceptie, fara sa se forteze, cred ca este partea ei preferata……Trece ceva timp cu joaca noastra si trecem la atacul final, capotelul si la lupta, in toate pozitiile stiute de mine si ajutat de ea. Sfarsim in caprita amndoi in extaz eu cad ca iepurele pe o parte, o tin in brate dorind sa ma contopesc cu ea, sa nu o mai las sa se dezlipeasca de mine, dar ne amintim de cina si nu ne-au mai ramas decat 10 minute pana vine….. La dus, eu apoi ea. Intarzie in dus pana aude ospatarul ca si-a facut treaba, iese mai proaspata si mai surazatoare si excitanta facandumi impresia ca vrea sa o luam de la inceput si sa uitam de masa….. M-am inselat suradea ghiridonului nu mie….. Mancam discutand baliverne si amintiri fara continut, golim paharele, mai ale eu si ne asezam din nou in patul regesc goi si cu che de dezmat. Ma lasa sa inteleg ca este obosita si ca am facut-o praf (eu gata sa o fac si pulbere) si ca nu mai poateSi ca daca se agita ii vine rau. O las sa-si faca siesta si pe la 1.45 incep sa o mangai in timp ce dormea,sa o sarut pe corpul minunat, dar ma impinge glaciala cu un “Ce nu-ti ajunge? “Eu care eram gata sa gauresc si salteaua de excitat ce eram vroiam parte mea dar a gasit solutia- Fa-ti o laba si-ti trece- perplex. Cum pizda masi, pentru o laba nu trebuie sa platesc 300 euro, mancare si cazare la 4 stele…..Eram gata sa rabufnesc dar sa nu ne facem de cacat in hotel, am preferat sa tac. Am lasat-o sa plece pe la 4 timp in care am stat de vorba ea despre ale ei eu despre ea si tratamentul din noaptea visurilor mele…… Dupe ce a plecat am realizat ca nu a fost corect ce a facut si ca am lasat-o in pace. Auzi sa ne facem de cacat…, adica eu ca ea e cine e si asa o stiu totisau aproape toti, pe cine faceam eu de cacat mai mult decat este. Tipa se pare ca si-a luat nasul la purtare si nu este frumos. Poate ca nu este frumos nici din partea mea ca vin aici si dau cu noroi, dar totusi nu inteleg daca asa procedeaza sau eu am fost alesul pe nare-l cauta sa vada cum se face o laba cand ai degerul de la picior bagat intr-o rizda de toata frumusetea…. Las articolul la dezbatere voastra. Sincer ma-as bucura sa aflu ca asta este o practica a Dianei sau a fost numai un “ghinion” al meu…… Daca ma intrebati de note, nu poti lua Cezarului ce-I al Cezarului dar…….. Maxim la toate.CHIAR SI LA TEATRU. BUNA ACTRITA. SCUMP BILETUL 7
farmacistu Reputație: 576 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2015 Mda..trist episod..te compatimesc..
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2015 colega...frumos stil de a relata~!!! am eu o intrebare, care nu tine neaparat de patania ta si de ideea aruncata in dezbatere....cand se intampla seara cu pricina??? :350x
tupbis Reputație: 7 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 15, 2015 intro marti prin noiembrie 2014 1
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2015 Postat Aprilie 15, 2015 deci fata presteaza numai cand ii ghiortaie matele, pe stomacul plin are boala porcului 1 4
staticrzr Reputație: 66 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Postat Aprilie 16, 2015 Se pare ca nici Diana nu e chiar atat de perfecta!
s3f Reputație: 905 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:cta Oras:cta Postat Aprilie 16, 2015 Foarte trista patania ta , la banii care i-ai spart in vant cred ca o mancam . Ma mir cum de mai este vie )) , vezi exemplul preotului venit de la Cluj pentru saraca fata Simona .....
tupbis Reputație: 7 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2015 colegule (daca-mi permiti sa te numesc asa?)nu sunt agresiv si merg pe premisa ca banii trebuesc pusi in circulatie nu stransi la ciorap. am scris in topic sa impartasesc o patanie, nu sa o tin ca mi-ar fi rusine ca am luat-o de la o bagaboanta in Constanta. le avem si noi pe ale noastre in buc. dar acelea nu sunt numite LADY. ocupa lista neagra. a voastra este piua 1 . si ca servicii short time sa stii ca este chiar OK. deschideti ochii. sunt curios daca in deplasari face la fel, dar sigur nu as incerca la 500 euro/zi tariful ei. salutare. 2
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 O noapte cu DianaNu vreau sa fac un episod, va cer scuze pentru “defectiunea tehnica”…… Bucuros nevoie mare ca timpul la Constanta se prelungeste, incep sa-mi pun in aplicare visul meu, deA petrece o noapte cu ZANA Constantei. O sun si inteleg ca nu are planificare pentru noaprea aceea.Fixam pentru 21 daca nu apare ceva intre timp sau 22.00 garantat.Ma consider norocos, si incepe planurile pentru o cina romantica de vis. Ma cazez la un hotel pe masura primirilor facute de Diana in ultima perioada, [lux 1-a]. Confirma pentru 22.00 si este prezenta. Cand a intrat pe usa, stupoare….. O stiam pe Diana din locatia ei, dar acum era cu totul altceva…. OEleganta in tinuta cu o tenta provocatoare de m-a lasat fara glas pentru moment. Versata cum este, sparge ghiata cu cuvinte simple, dar aproape cantate, apreciative la locatia aleasa. Se aseaza dar nici acum nu stiu unde, pe pagt sau fotoliu, pe atat eram de vrajit de gratia ei, stabilim programul pentru cina romantica acceptata cu placere in camera. Eu visand la maciuci inadite asteptate de mine si credeam si de ea. Fixam meniul si bautura, intre lungi saruturi si mangaieri, inepe sa rasufle excitata si-mi cere sa o las sa faca un refresh, cu toate ca mirosea demential de placut. Intre timp am comandat cina pentru 23.30. Iese din baie aceeasi Diana pe care o stiam –su multi cercei, prosop si pantofii lui Moga - si pentru care eram gata oricand sa o devorez . O copiez cu toate ca eram pregatit, intru in baie, ma ud ma sterg si gata de lupta. Ea intinsa pe pat pe o parte- pozitie studiata indelung cred- cu prosopul acoperindu-I o singura tata. Incep cu sarutari pe glezne si incep sa urc si urc catre pulpe, la piersicuta ei dulce si frumos mirositoare, o simpt excitata, intarzii cu manevre calculate, dar in ciuda eforturilor mele de a oda gata cu un oral o vad ca parca ii lipseau semintele, urc ma ocup de sanii tunati (splendizi) si apoi de gurita ei lacoma….. Ma impinge pe spate de pune curmezis si incepe un recital de limba care facea saTresara fiecare particica atinsa. Era fantastica in lucrarea ei. Imi returneaza serviciul dar in cazul ei un servici a la Djiocovici. Un oral, pe care numai cei ce nu o cunosc nu si-l pot inchipuii cu un deep de exceptie, fara sa se forteze, cred ca este partea ei preferata……Trece ceva timp cu joaca noastra si trecem la atacul final, capotelul si la lupta, in toate pozitiile stiute de mine si ajutat de ea. Sfarsim in caprita amndoi in extaz eu cad ca iepurele pe o parte, o tin in brate dorind sa ma contopesc cu ea, sa nu o mai las sa se dezlipeasca de mine, dar ne amintim de cina si nu ne-au mai ramas decat 10 minute pana vine….. La dus, eu apoi ea. Intarzie in dus pana aude ospatarul ca si-a facut treaba, iese mai proaspata si mai surazatoare si excitanta facandumi impresia ca vrea sa o luam de la inceput si sa uitam de masa….. M-am inselat suradea ghiridonului nu mie….. Mancam discutand baliverne si amintiri fara continut, golim paharele, mai ale eu si ne asezam din nou in patul regesc goi si cu che de dezmat. Ma lasa sa inteleg ca este obosita si ca am facut-o praf (eu gata sa o fac si pulbere) si ca nu mai poateSi ca daca se agita ii vine rau. O las sa-si faca siesta si pe la 1.45 incep sa o mangai in timp ce dormea,sa o sarut pe corpul minunat, dar ma impinge glaciala cu un “Ce nu-ti ajunge? “Eu care eram gata sa gauresc si salteaua de excitat ce eram vroiam parte mea dar a gasit solutia- Fa-ti o laba si-ti trece- perplex. Cum pizda masi, pentru o laba nu trebuie sa platesc 300 euro, mancare si cazare la 4 stele…..Eram gata sa rabufnesc dar sa nu ne facem de cacat in hotel, am preferat sa tac. Am lasat-o sa plece pe la 4 timp in care am stat de vorba ea despre ale ei eu despre ea si tratamentul din noaptea visurilor mele…… Dupe ce a plecat am realizat ca nu a fost corect ce a facut si ca am lasat-o in pace. Auzi sa ne facem de cacat…, adica eu ca ea e cine e si asa o stiu totisau aproape toti, pe cine faceam eu de cacat mai mult decat este. Tipa se pare ca si-a luat nasul la purtare si nu este frumos. Poate ca nu este frumos nici din partea mea ca vin aici si dau cu noroi, dar totusi nu inteleg daca asa procedeaza sau eu am fost alesul pe nare-l cauta sa vada cum se face o laba cand ai degerul de la picior bagat intr-o rizda de toata frumusetea…. Las articolul la dezbatere voastra. Sincer ma-as bucura sa aflu ca asta este o practica a Dianei sau a fost numai un “ghinion” al meu…… Daca ma intrebati de note, nu poti lua Cezarului ce-I al Cezarului dar…….. Maxim la toate.CHIAR SI LA TEATRU. BUNA ACTRITA. SCUMP BILETULnu stiu cine te crezi de ma acuzi de asa ceva,, niciodata nu am facut ce ai descris tu acolo, nu imi sta in carcacter si chiar e o minciuna la fel de mare cat este postarea ta, cei care ma cunosc ma stiu...nu inteleg de ce faci asta cu ce te-am incurcat iar cat despre noaptea petrecuta cu tine la hotel in noiembrie nu exista....eu nu am facut nici o deplasare din octombrie pana in decembrie la care sa raman o noapte stiu destul de bine cu cine imi petrec noptile iar tu sigur nu esti unul dintre acele persoane ... 2
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2015 Postat Aprilie 16, 2015 ceva nu se leaga in povestea asta. colegul spune : "Cand a intrat pe usa, stupoare….. O stiam pe Diana din locatia ei" PS: Diano spune-mi si mie la ce ore sa sun sa te prin sa fixam o intalnireSau o procedura mai usoara 1 4
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 colegule (daca-mi permiti sa te numesc asa?)nu sunt agresiv si merg pe premisa ca banii trebuesc pusi in circulatie nu stransi la ciorap. am scris in topic sa impartasesc o patanie, nu sa o tin ca mi-ar fi rusine ca am luat-o de la o bagaboanta in Constanta. le avem si noi pe ale noastre in buc. dar acelea nu sunt numite LADY. ocupa lista neagra. a voastra este piua 1 . si ca servicii short time sa stii ca este chiar OK. deschideti ochii. sunt curios daca in deplasari face la fel, dar sigur nu as incerca la 500 euro/zi tariful ei. salutareai grija pe cine jignesti...faptul ca lucrez in domeniul asta nu iti da dreptul sa ma faci "bagaboanda", cred ca am mai multe clase ca tine si sigur daca ne-am pune fata in fata ti-as da lectie,, am o intrebare pentru tine :sti ce-n insemna cuvantul "lady".? iti spun eu printre alte traduceri gen"doamna, stapana etc. este si cuvantul domnisoara. care pe mine acest cuvant ma caracterizeaza, daca vreau sa mi se zica Lady Diana= domnisoara Diana, pai atunci asa o sa mi se zica , nu mai cataloga tu cu lista neagra si lista alba pentru ca tu sigur esti pe una si crede-ma ca nu e cea alba. 2
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 ceva nu se leaga in povestea asta. colegul spune : "Cand a intrat pe usa, stupoare….. O stiam pe Diana din locatia ei" PS: Diano spune-mi si mie la ce ore sa sun sa te prin sa fixam o intalnireSau o procedura mai usoarabuna! daca poti sa ma anunti cu cel putin o zi inainte ar fi perfect pentru mine....te pup si te astept. 2
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 buna! daca poti sa ma anunti cu cel putin o zi inainte ar fi perfect pentru mine....te pup si te astept.poti sa ma suni intre 9:00-20:00 1
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2015 Postat Aprilie 16, 2015 buna! daca poti sa ma anunti cu cel putin o zi inainte ar fi perfect pentru mine....te pup si te astept.eu cam caut sa gasesc in acelasi moment cand sun. rare sunt ocaziile cand ma programez cu o zi inaintedeci spune-mi si mie un interval in care sigur te pot gasi mai libera PS: asteapta sa am acces la Posta Mesaje sa-mi trimit mesajul in privat. 1 4
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 eu cam caut sa gasesc in acelasi moment cand sun. rare sunt ocaziile cand ma programez cu o zi inaintedeci spune-mi si mie un interval in care sigur te pot gasi mai libera PS: asteapta sa am acces la Posta Mesaje sa-mi trimit mesajul in privat. ok... 1
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 nu stiu cine te crezi de ma acuzi de asa ceva,, niciodata nu am facut ce ai descris tu acolo, nu imi sta in carcacter si chiar e o minciuna la fel de mare cat este postarea ta, cei care ma cunosc ma stiu...nu inteleg de ce faci asta cu ce te-am incurcat iar cat despre noaptea petrecuta cu tine la hotel in noiembrie nu exista....eu nu am facut nici o deplasare din octombrie pana in decembrie la care sa raman o noapte stiu destul de bine cu cine imi petrec noptile iar tu sigur nu esti unul dintre acele persoane ... a trebuit sa citesc de vreo 10 ori sa vad daca as putea sa imi dau seama cine a scris comentariul si intr-un final mi-am dat atat vreau sa iti spun TRECI PESTE...nu trebuie sa iti faci alt cont e de ajuns cel pe care il ai aici in care m-ai vorbit frumos si m-ai numit lady D stiu ca e greu dar hai s-o lasam asa, crede-ma ca nici mie nu-mi e usor chiar daca vreau sa par tare sa sti ca nu sunt, imi aduc aminte de noaptea aia eram in cipru in care da, e adevarat, ti-am zis sa iti faci o "laba", scz. mai scos din minti sti bine ca sexul face parte din viata mea nu as refuza dar ....noi stim cel mai bine ce s-a intamplat acolo. te pup si sa sti ca nu iti port pica niciodata nu am sa iti port te pup dulce sau tpdntv. 4
tupbis Reputație: 7 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2015 ai grija pe cine jignesti...faptul ca lucrez in domeniul asta nu iti da dreptul sa ma faci "bagaboanda", cred ca am mai multe clase ca tine si sigur daca ne-am pune fata in fata ti-as da lectie,, am o intrebare pentru tine :sti ce-n insemna cuvantul "lady".? iti spun eu printre alte traduceri gen"doamna, stapana etc. este si cuvantul domnisoara. care pe mine acest cuvant ma caracterizeaza, daca vreau sa mi se zica Lady Diana= domnisoara Diana, pai atunci asa o sa mi se zica , nu mai cataloga tu cu lista neagra si lista alba pentru ca tu sigur esti pe una si crede-ma ca nu e cea alba.poate ca ai dreptate cu pregatirea, la soferie nu se cere multa carte si engleza nu am invatat-o cu profa de sport, dar Lady=stapana, este numai in capul tau, stapana casei este cu totul altceva. Domnisoara=missis, pentru stiinta ta. 1
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 poate ca ai dreptate cu pregatirea, la soferie nu se cere multa carte si engleza nu am invatat-o cu profa de sport, dar Lady=stapana, este numai in capul tau, stapana casei este cu totul altceva. Domnisoara=missis, pentru stiinta ta. poate ca ai dreptate cu pregatirea, la soferie nu se cere multa carte si engleza nu am invatat-o cu profa de sport, dar Lady=stapana, este numai in capul tau, stapana casei este cu totul altceva. Domnisoara=missis, pentru stiinta ta. incearca sa incetezi ca s-ar putea sa se termine urat lasa-ma in pace 3
tupbis Reputație: 7 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2015 niciodata nu am facut ce ai descris tu acolo, nu imi sta in carcacter si chiar e o minciuna imi aduc aminte de noaptea aia eram in cipru in care da, e adevarat, ti-am zis sa iti faci o "laba", dom'sora eu ciprul l-am vizitat numai pe harta si la tele-enciclopedia. poreclele sau titlurile nu sunt nicidecum specialitatea mea. dar spune-ne si noua cum se poate sa te contrazici, facand pe altii mincinosi si instantaneu sa te contrazici ????????????????? 1
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 incearca sa incetezi ca s-ar putea sa se termine urat lasa-ma in pace incearca sa incetezi ca s-ar putea sa se termine urat lasa-ma in pacenu incerca sa ma faci proasta sau ce iti trece tie prin cap... ca tu cu mine ai terminat-o vrei sa ma vorbesti de rau nu ai decat ,asta nu o sa ma faca sa ma mai intorc vreodata la tine din contra....o sa fiu pe zi ce trece tot mai sigura de alegerea facuta 3
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 dom'sora eu ciprul l-am vizitat numai pe harta si la tele-enciclopedia. poreclele sau titlurile nu sunt nicidecum specialitatea mea. dar spune-ne si noua cum se poate sa te contrazici, facand pe altii mincinosi si instantaneu sa te contrazici ?????????????????pentru ca relatia mea cu tine era alta, vrei sa dam din casa...vrei sa facem aici o intreaga telenovela, vrei asta????ca eu nu am nimik de pierdut dar pe tine te asigur ca ai sa ai.... 3
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 dom'sora eu ciprul l-am vizitat numai pe harta si la tele-enciclopedia. poreclele sau titlurile nu sunt nicidecum specialitatea mea. dar spune-ne si noua cum se poate sa te contrazici, facand pe altii mincinosi si instantaneu sa te contrazici ?????????????????este stilul tau....romanul postat, detaliile prea intime...daca vrei sa facem razboi ok...am armele pregatite dar cum am mai spus eu nu am nimik de pierdut asa ca stai draku' in banca ta ca daca am fost cuminte am fost ca nu imi plac scandalurile dar toate au o limita iar a mea esti pe cale sa o cunosti................ 3
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 dom'sora eu ciprul l-am vizitat numai pe harta si la tele-enciclopedia. poreclele sau titlurile nu sunt nicidecum specialitatea mea. dar spune-ne si noua cum se poate sa te contrazici, facand pe altii mincinosi si instantaneu sa te contrazici ?????????????????nu intinde coarda cu mine, ca sti ca se rupe...daca mai postezi sa ma jignesti urmatoarele comenturi pe care le voi publica nu o sa iti placa......asa ca fi acel gentleman pe care il stiu sau il stiam si retrage-te. 3
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Aprilie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 16, 2015 dom'sora eu ciprul l-am vizitat numai pe harta si la tele-enciclopedia. poreclele sau titlurile nu sunt nicidecum specialitatea mea. dar spune-ne si noua cum se poate sa te contrazici, facand pe altii mincinosi si instantaneu sa te contrazici ?????????????????sa fie ultima oara N cand te mai bagi in viata mea inca o data imi dovedesti ca nici la cafea nu te mai pot primi si cand te gandesti ca vroiam sa o fac sa avem acel...cum l-ai numi tu? un ultim salut prietenesc?? cu cine? cu un copil? nu mersi caut persoane mai mature la minte....eu nu stiu cum de nu ti-ai dat seama ca te voi recunoaste pana si argumentul cu soferia si profa de sport le recunosc e tipic tie si cum am zis vrei sa facem o telenovela aici o facem dar gandeste-te e un site public si unele lucruri trebuiesc tinute in casa. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum