Sari la conținut

Masaj Erotic Diana

Postări Recomandate

• Oras:cluj
Postat

Dupa cum am promis voi face o recenzie scumpei mele Diana, care e o dragalasa. Actiunea a fost acum 2 zile dupa ce ma chinuisem un pic sa dau de ea(a meritat), iar ca locatie, cei care au avut placerea sa o cunoasca stiu unde se afla.M-a intampinat la usa, am facut cunostinta, m-a servit cu apa, mi-a facut cunostinta cu paznicul ei Bijou, am discutat serviciile si bineinteles ca nu am mai ales doar masaj, pt ca pentru masaj venisem, dupa ce am vazuto mi-au trecut prin minte prea multe fantezii, asac ca am ales masaj + de toate. Apoi am intrat in camera de actiune, echipat cu papuci si prosop, facut un dus rapid(baia este echipata cu orice vrei, sapun de casa nu are :)) ), apoi a intrat si ea la dus. Apoi ce a urmat e intadevar memorabil, mai pe scurt, cu muzica in surdina a inceput un masaj senzual amestecat cu erotic, cu pupaturi, cu soapte fierbinti pe la urechiuse cu atingeri usoare....apoi m-am intors cu fata spre ea si a urmat un lung sir de sarutari in toate pozitiile, pana cand nu am mai rezistat si am gustat din piersicuta ei delicioasa, imi place ca se ajuta de degetelele ei ca sa se satisfaca si chiar ma indruma cate putin. Dupa ce a incercat de cateva ori sa ma tachineze cu ale ech f romantic... trebuie sa precizez ca eu nu sunt fan masaj dar de dragul sexului ce nu face omul :))))...asa ca a inceput sa ma maseze uisor ....frecandu-se cu al ei corp sexy de corpul meu.. apoi m-a intors cu fata in sus si a inceput sa se frece cu sanii de mine.. moment in care al meu general era treaz si gata de batalie ..a ce m-a sarutat ca si cum ar fi fost iubita mea din liceu a inceput un oral neprotejat caci asa am vrut eu si s-a asezat cu pizda ei dua mea incat nu am putut rezista sa nu o gust de placere... si asa am terminat jumate in gura ei jumate afara caci nu a vrut sa ii termin in gura.... am ramas in brate asa inca 20 minute in care am povestit cate in luna si in stele ca doi iubiti ce facusera dragoste.

Mai jos notele mele

Aspect fizic 10 cu felicitari..se intretine la sala si solar si arata superb.. plus ca miroase demential de la parfumurile ei variate

GFE 10+ 10+ 10+ 10.... cel putin eu m-am simtit ca si cum era doar iubita mea in ora aia si universul incetase sa mai existe

Halatul 250 pentru masaj si o finalizare

Locatie 10 ..eleganta curate si dotata corespunzator cu orice ai dori

Masajul- cum am zis nu sunt fan masaj deci nota mea e usor subiectiva 7

• Like 1
Postat

Dupa cum am promis voi face o recenzie scumpei mele Diana, care e o dragalasa. Actiunea a fost acum 2 zile dupa ce ma chinuisem un pic sa dau de ea(a meritat), iar ca locatie, cei care au avut placerea sa o cunoasca stiu unde se afla.M-a intampinat la usa, am facut cunostinta, m-a servit cu apa, mi-a facut cunostinta cu paznicul ei Bijou, am discutat serviciile si bineinteles ca nu am mai ales doar masaj, pt ca pentru masaj venisem, dupa ce am vazuto mi-au trecut prin minte prea multe fantezii, asac ca am ales masaj + de toate. Apoi am intrat in camera de actiune, echipat cu papuci si prosop, facut un dus rapid(baia este echipata cu orice vrei, sapun de casa nu are :)) ), apoi a intrat si ea la dus. Apoi ce a urmat e intadevar memorabil, mai pe scurt, cu muzica in surdina a inceput un masaj senzual amestecat cu erotic, cu pupaturi, cu soapte fierbinti pe la urechiuse cu atingeri usoare....apoi m-am intors cu fata spre ea si a urmat un lung sir de sarutari in toate pozitiile, pana cand nu am mai rezistat si am gustat din piersicuta ei delicioasa, imi place ca se ajuta de degetelele ei ca sa se satisfaca si chiar ma indruma cate putin. Dupa ce a incercat de cateva ori sa ma tachineze cu limbuta si cu buzele pe langa junior , pana la urma am lasat-o pt ca nu am mai rezistat. A urmat un oral placut din partea ei cu mici intreruperi ale mele, dupa care am schimbat intr-un 69 care ma facut sa nu mai rezist si am terminat in gurita ei sau pe fata, nu mai stiu ca eram intr-o stare orgasmica.

Ca si note, ii dau 10 pe linie , sper ca data viitoare sa punem si balonasul

Sper sa o revad curand

Postat

am uitat sa precizez.... halatul 300 ron

Durata actiunii...undeva pe la 1 ora si 20 minute

De revenit? ..cu siguranta

Vizitator Guru_
Reputație: 0
Postat

Nu ai uitat!!

Chiar ai spus mai sus: 250!!!!!

Cred ca sunt lucruri cam neclare pe aici Lady D, cu privire la tarif. Eu nu prea cred ca sunt doar niște încurcături...

• Minus 1
Postat

dak te uiti mai bn am dat  copy paste dupa alta postare ca sa ating toate subiectele si urma sa sterg la sfarsit dar ca am ampasat postare din greseala inainte sa sterg totul

Postat

Nu ai uitat!!

Chiar ai spus mai sus: 250!!!!!

Cred ca sunt lucruri cam neclare pe aici Lady D, cu privire la tarif. Eu nu prea cred ca sunt doar niște încurcături...

citeste postarea lui black77 de pe 15 iunie si ai sa vezi ca finalul e copiat ca sa pot atinge eu toate detaliile, numai ca am dat postare din greseala si nu am mai apucat sa sterg

Postat

ok! :thinking mi-as fi dorit sa fi scris cu, cuvintele tale experienta pe care ai avut-o cu mine asta in prima faza si-n a-2-a sa fi avut mai multa grija in momentul postari, deja am avut mici urechieli pe baza ultimelor postari si nu mai vreau. Am o experienta de 4-5 ani in domeniu si  am trecut peste etapele: CUM, CAT si UNDE. ...acum depinde de voi ce cautati...te pup mai multa atentie pe viitor. :kiss3

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut tuturor iar pe tine D. te pup acolo unde iti place. O vizitez destul de frecvent pe domnisoara si de curand am avut placerea sa o cunosc in afara domeniului ei si am ramas surprins de cata maturitate da dovada. Pot sa va spun ca stie sa atraga atentia si fara tinute sexy...in momentul cand se ridica de la masa nu doar capete de barbati se intorceau...Mi-a placut discretia ei(eram cu familia) ne-am comportat destul de normal cat sa nu dam de banuit ca ne stim, si ptr. asta nota 10 stiu ca nu ii place sa o saluti daca o vezi dar in cazuri inevitabile nu te tradeaza. In legatura cu tarifele ei...300r este un minim pe care il accepta cei care stiu sa isi faca intrarea si doresc sa vina mai repede stiu ce au de facut...atat pot sa va spun, este respectata si stie sa se faca. Pup D. abia astept sa te revad.

• Like 3
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

sa infierbantam putin atmosfera :laugh2  :laugh2  :laugh2 !!!!

ahh ... un email cu noutatile ??? aici ma refer la poze!

• Oras:constanta
Postat

mai pune tu 1-2 poze "d-astea" si fierbe si Marea Neagra nu doar atmosfera!

Superba!  :clapp

• Like 1
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Tu nu vezi mey fatuco, ca ai un bajchet de o culoare si unul, de alta culoare?!?

:*

• Like 1
Postat

Superba foto.......... 

• Like 1
Postat

ms frumos :crazylove ...hai sa zicem ca e doar :"the beginning" .... :gifs_ojos :gifs_ojos

fie, sa zicemmm :)

Reputație: -476
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Misto pozele Diana :) Sa stii ca si alea normale sunt marfa, pe langa astea facute in studio/artistice :P

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Mai diana team cautat de miau iesit ochii din cap tot te lauda lumea de massajul tau , poate odata imi raspunzi si mie la tel ca tot am cautat prin cta un masaj beton dar .... sper sa il gasesc la tine :))

Postat

Mai diana team cautat de miau iesit ochii din cap tot te lauda lumea de massajul tau , poate odata imi raspunzi si mie la tel ca tot am cautat prin cta un masaj beton dar .... sper sa il gasesc la tine :))

buna "noscape"!  sa nu exageram cu laudele, :innocent  parerile sunt impartite...in cazu' in care nu raspund la telefon (nu sun inapoi indiferent de situatie) imi poti lasa un mesaj si in cel mai scurt timp iti voi raspunde...bineinteles cu acordul tau(precizand la sfarsitul mesajului: astept rasp.  / imi poti rasp. etc.) te poti semna si cu username-ul de pe site, am sa tin cont...pana atunci pupici dulci  :maninlove  :maninlove   sper sa ne vedem curand :gifs_ojos

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...