Sari la conținut

Masaj Erotic Diana

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Are prea multi clienti si prea multe programari ca sa mai raspunda :)

Cert este ca am fost de curand la ea si merita toti banii :)

• Like 2
Postat

Nu stiu cu cine sa o compar dar dpmdv are putine kile in plus fata de mai demult, ceea ce mie imi place rau de tot :) devine un pic chubby, daca intelegeti ideea si mie imi place enorm

• Like 3
  • Oras:in your heart
  • Oras:in your heart
Postat

Kg in + sunt asezate unde si cat trebuie. Asa ii sta bine unei femei. Silicoanele sunt direct ptoportionale cu restul corpului. E de munca la ea 🙄🔧🔩

• Like 2
Postat

in momentul de fata ... nu ai varianta mai buna in constanta . cel putin din punctul meu d vedere .

fata arata bine, e sociabila, ai ce vorbi cu ea , ii place si pula ( cel putin puța mea ) --》 combinatia perfecta

• Like 3
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

in momentul de fata ... nu ai varianta mai buna in constanta . cel putin din punctul meu d vedere .

fata arata bine, e sociabila, ai ce vorbi cu ea , ii place si pula ( cel putin puța mea ) --》 combinatia perfecta

Am facut rezervare online pe site..am sunat...i-am dat mesaj...nimik..poate sa fie zana masajului sau a futaiului..pt mine e egal cu zero dc nu da macar un semnal odata !!!

Postat

Ai dat amenda cam mare, Boss!!  Te-a prins baut la volan??    Vai de noi....(pt o ora).... :slap2

)

Postat

A anuntat ca numarul de telefon va deveni inactiv in scurt timp.Cred ca pe viitor va lucra numai cu clientii cunoscuti.

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

A anuntat ca numarul de telefon va deveni inactiv in scurt timp.Cred ca pe viitor va lucra numai cu clientii cunoscuti.

cine are nr nou sa-mi dea si mie in privat.

recunosc ca nu am mai reusit sa ajung de mult timp la ea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...