Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Ba, dar tembela e copila asta Tot pe forum ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 De ce fa amenda penala cand bati cu bestialitate un om nevinovat?Ce știi tu ,ba ,in afara sa ii vorbești unei femei cu "fă" . "Fă ,sa ii spui lui nevasta ta,nu mie. Clar?! Du&te și te plimba că ești pe langa subiect rău de tot. Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Tot pe forum ?Tot tembel? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Tot tembel?Cine ? te-au rugat colegii sa fii ontopic. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Din păcate, a fost scoasă pedeapsa cu moartea!Statele din EU nu au pedeapsa cu moartea, probabil in Turcia/China era executat demult. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Cine ? te-au rugat colegii sa fii ontopic.Lasa-i! Ei au altfel de concepții. Sa se spele la fund cu ele . Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Cine ? te-au rugat colegii sa fii ontopic.Asexuatule, lasa hatereala si debranseaza-te de la retea. Ori treci pe alta clona. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Alo, beizadeauo, nu intelegi ?? Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 #JusticeForJohnAboveTheRaion 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Sunt și mai grave, dacă stai sa urmărești o săptămână pe la TV, o iei razna.Bai,sincer,urmăresc destul de des știrile . De așa ceva nu am mai auzit de ani buni. La noi,la Craiova,a mai fost un caz asemănător acum ceva ani ... Și la fel tipul a ieșit afară ,relax ,gras,frumos îmbrăcat ,îl doare la basca . Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 De la Craiova e fosta sotie.O cioara degenerata. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 De la Craiova e fosta sotie.O cioara degenerata.Și?ce sa ii fac ? Cu ce as putea eu sa te ajut. Alooo,topicul e despre altceva 1 Link spre comentariu
jaycee Reputație: 1742 Postat Mai 10, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Mai 10, 2018 De la Craiova e fosta sotie.O cioara degenerata. :slap2 :laugh2 lesiin .. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Bai,sincer,urmăresc destul de des știrile . De așa ceva nu am mai auzit de ani buni. La noi,la Craiova,a mai fost un caz asemănător acum ceva ani ... Și la fel tipul a ieșit afară ,relax ,gras,frumos îmbrăcat ,îl doare la basca .Sunt, sunt. :) Plus că multe nu ajung sa fie mediatizate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 De la Craiova e fosta sotie.O cioara degenerata.:))))) Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Și?ce sa ii fac ? Cu ce as putea eu sa te ajut. Alooo,topicul e despre altcevaDespre ce anume, ca nu am citit? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Despre ce anume, ca nu am citit? Doare rau prostia ta infinita. Te prinde 50 ani tot virgin ???? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 :slap2 :laugh2 lesiin ..nu lesina, ia si tu calciu. Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 JohnAboveTheRaion, ce cocku' meu tot ciugulesti atentie de la alti useri?Lasa hatereala, baragladino. 1 Link spre comentariu
jaycee Reputație: 1742 Postat Mai 10, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Mai 10, 2018 Și?ce sa ii fac ? Cu ce as putea eu sa te ajut. Alooo,topicul e despre altcevaEste trist ce s-a intamplat , voi fetele sunteti expuse la astfel de lucruri .. Nu inteleg de ce la prima banuiala sau prima bataie nu este rupta relatia si gata 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Este trist ce s-a intamplat , voi fetele sunteti expuse la astfel de lucruri .. Nu inteleg de ce la prima banuiala sau prima bataie nu este rupta relatia si gata Dragostea, ce să-i faci ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Maimuta fabiana, nu ai nici un farmec. Stai linistit ca stim si noi engleza si suntem umblati prin lume. Diferenta este ca noi nu ne laudam ca un basinos ca tine, care ai iesit pentru 2,3 zile in Asia de SE. http://www.zooland.ro//data/articles/17/4942/howler_monkey-0n.jpg Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Este trist ce s-a intamplat , voi fetele sunteti expuse la astfel de lucruri .. Nu inteleg de ce la prima banuiala sau prima bataie nu este rupta relatia si gataCiteste despre "learned helplesness" si ai sa-ti faci o idee. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Este trist ce s-a intamplat , voi fetele sunteti expuse la astfel de lucruri .. Nu inteleg de ce la prima banuiala sau prima bataie nu este rupta relatia si gata Aveau abia o săptămână de relație. A fost prima și ultima bătaie care ia dat-o ! Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Maimuta fabiana, nu ai nici un farmec. Stai linistit ca stim si noi engleza si suntem umblati prin lume. Diferenta este ca noi nu ne laudam ca un basinos ca tine, care ai iesit pentru 2,3 zile in Asia de SE. http://www.zooland.ro//data/articles/17/4942/howler_monkey-0n.jpgTu, in schimb, esti mirobolanta, Ioane. Ai iesit si tu in Bulgaria. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum