Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Aveau abia o săptămână de relație. A fost prima și ultima bătaie care ia dat-o !Adevărul este ca nu poți ști peste ce nebun/nebună poți sa dai Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Tu, in schimb, esti mirobolanta, Ioane. Ai iesit si tu in Bulgaria. Enumera toate tarile in care am fost si discutam dupa. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Adevărul este ca nu poți ști peste ce nebun/nebună poți sa daiAșa este. Nu ai ce sa faci. Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Enumera toate tarile in care am fost si discutam dupa.Tarile, in care ai fost :1.Berceni2.Videle3.Bulgaria 4.Thailanda, topicul The Big Mango Esti om umblat. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 10, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 10, 2018 Muișkin a fost și în Țambalah. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Tarile, in care ai fost :1.Berceni2.Videle3.Bulgaria4.Thailanda, topicul The Big Mango Esti om umblat.really ? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Saarlotica eu zic sa nu mai pui suflet in toate nenorocirile astea. O zi frumoasa. Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Da-te-n doba de baragladina, tu esti o curva de p-aici, care se ascunde in spatele unei clone. Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Pacat de ea.... sistemul din Romania=cacat Scapa cu o pedeapsa usoara nenorocitu ,dar ea nu se mai intoarce..... Dumnezeu sa o odihneasca in pace . 1 13 Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 "Sistemul din Romania"...Pana acolo, o mica precizare : Madsen, psihopatul ala danez, dupa ce a violat-o bestial, a abuzat-o fizic in moduri, care nu pot fi descrise, a transat-o pe Kim, ziarista aceea suedeza, a primit inchisoare pe viata. In Danemarca asta inseamna 16 ani, cred.Norvegia e chiar mai blanda. Pai nu sunteti voi penibili...si prosti pe deasupra? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 "Sistemul din Romania"...Pana acolo, o mica precizare : Madsen, psihopatul ala danez, dupa ce a violat-o bestial, a abuzat-o fizic in moduri, care nu pot fi descrise, a transat-o pe Kim, ziarista aceea suedeza, a primit inchisoare pe viata.In Danemarca asta inseamna 16 ani, cred.Norvegia e chiar mai blanda.Pai nu sunteti voi penibili...si prosti pe deasupra?Du-te,ba,și te plimba. Ce prostie zace în capul tau . Ce așteptări sa avem de la unii că tine ? Ba,pula bleaga , ai auzit de solidaritate? Lasa-ne frate cu pușcăria . Tocmai ce am zis ,că pușcăria nu aduce nici un chin celor ce comit asemenea lucruri ,doar beneficii. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Da-te-n doba de baragladina, tu esti o curva de p-aici, care se ascunde in spatele unei clone. "Sistemul din Romania"...Pana acolo, o mica precizare : Madsen, psihopatul ala danez, dupa ce a violat-o bestial, a abuzat-o fizic in moduri, care nu pot fi descrise, a transat-o pe Kim, ziarista aceea suedeza, a primit inchisoare pe viata. In Danemarca asta inseamna 16 ani, cred.Norvegia e chiar mai blanda. Pai nu sunteti voi penibili...si prosti pe deasupra? Esti retardat, ai incercat sa ma asociezi cu zeci de clone si conturi. Un neuron functionabil nu ai in capul ala sec. Ai cap sa nu te ploua in gat. 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Pe naiba daca stam sa ne gandim ii da 20 de ani face doar 10 ! Ce sa intamplat cu cazul copilei Larisa Chelaru ??? Sau cu fetita de 5 ani de la Baia Mare??, pai de sistemu asta din Romania vorbim...Asa si cu nenorocitu asta 20 de ani si face 10 ca de omu se poarta frumos la bulau..iese si ce se intampla ? Cade alta fata Sistem Romania=Pisati-va pe el 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Du-te,ba,și te plimba. Ce prostie zace în capul tau . Ce așteptări sa avem de la unii că tine ? Ba,pula bleaga , ai auzit de solidaritate? Lasa-ne frate cu pușcăria . Tocmai ce am zis ,că pușcăria nu aduce nici un chin celor ce comit asemenea lucruri ,doar beneficii.Ignora-l ca nu ai cum sa comunici cu acel ipochimen, sufera de retard acut. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Miskine,daca îți convenea sistemul de aici nu mai plecai sa servești pe altii prin alte tari. 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Ignora-l ca nu ai cum sa comunici cu acel ipochimen, sufera de retard acut.Bibilico, sa nu plangi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Miskine,daca îți convenea sistemul de aici nu mai plecai sa servești pe altii prin alte tari.https://media.giphy.com/media/l0He7GlC6eObVpBiE/giphy.gif Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Du-te,ba,și te plimba. Ce prostie zace în capul tau . Ce așteptări sa avem de la unii că tine ? Ba,pula bleaga , ai auzit de solidaritate? Lasa-ne frate cu pușcăria . Tocmai ce am zis ,că pușcăria nu aduce nici un chin celor ce comit asemenea lucruri ,doar beneficii.Sunt cazuri mai grave în lume, nu e la noi chiar iadul pe pământ. Nu vezi ce se întâmplă în Venezuela?Acolo, un profesor universitar are leafa de doi dolari pe lună. 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Miskine,daca îți convenea sistemul de aici nu mai plecai sa servești pe altii prin alte tari.Am plecat si din cauza ciorilor, care ataca oamenii pentru un loc de parcare. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 In 2010 ,la maternitatea din Giulești ,a cui a fost vina ? Nu a Sistemului prost clădit? A,a fost vina bebelușilor ,da știu.! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Am plecat si din cauza ciorilor, care ataca oamenii pentru un loc de parcare.Ai plecat pentru bani ,ai plecat sa faci ceva mai mult . Evita discuțiile cu mine ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Am plecat si din cauza ciorilor, care ataca oamenii pentru un loc de parcare. jurate pe wifi-ul gratuit din gara. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Pe naiba daca stam sa ne gandim ii da 20 de ani face doar 10 !Ce sa intamplat cu cazul copilei Larisa Chelaru ??? Sau cu fetita de 5 ani de la Baia Mare??, pai de sistemu asta din Romania vorbim...Asa si cu nenorocitu asta 20 de ani si face 10 ca de omu se poarta frumos la bulau..iese si ce se intampla ? Cade alta fata Sistem Romania=Pisati-va pe elCând unii țin cu pușcăriașii nu ai ce sa le ceri. Lor le-ar placea sa fie mama lor violata apoi mutilată?sa fie bătută până la moarte ? Prosti tata,prosti! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Ia zi Miskine ,in 2010 când a ars Maternitatea din Giulești? A cui a fost vina ? A bebelusilor?A părinților care au rămas fără pruncii lor ? 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Când unii țin cu pușcăriașii nu ai ce sa le ceri. Lor le-ar placea sa fie mama lor violata apoi mutilată?sa fie bătută până la moarte ? Prosti tata,prosti!Trist dar adevarat. 12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum