Sari la conținut

#DreptatepentruMonica

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fa taratura,cazul Amorexx prostituata care si-a vandut copilul de 3 ani la **spam editat**i il cunosti?Dar despre sutele de prostituate care si-au abandonat copii.stii ceva?Dar despre prostituata care si-a omoratul clientul ca sa-l jefuiasca impreuna cu proxenetul ai auzit?

Vorbiti fa taraturilor despre aceste cazuri,ca sunteti pe terenul vostru.

Sa vorbiti voi pentru a dovedi ca nu sunteți niste proxeneți ordinari care hartuiti fetele, ca la ce manifestări aveți este deja o certitudine că aveți interese injuste si căutați complicatii...exact ca proxenetii!
Vizitator raynor009
Reputație: 0
Postat

Multe scursuri ale societatii sunt in viata doar pentru ca este ilegal sa ucizi.

Reputație: -2329
  • Oras://
Postat

Pedeapsa cu moartea nu poate fi implementata nici prin referendum, in statele membre UE . Cine va vrea sa o implementeze, va fi si out din spatiul comunitar

Saraca Elvetie! Asa noi avem o Angela Merkel care da ordine pe banii nostri

• Oras:Ucea
Postat

Sa vorbiti voi pentru a dovedi ca nu sunteți niste proxeneți ordinari care hartuiti fetele, ca la ce manifestări aveți este deja o certitudine că aveți interese injuste si căutați complicatii...exact ca proxenetii!

Fermecătoareo, ce înseamnă “proxeneți ordinari”?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Multe scursuri ale societatii sunt in viata doar pentru ca este ilegal sa ucizi.

O persoană capabilă de o asemenea faptă nu are respect pentru viață, nu o prețuiește si nici nu va afla ce este cu adevarat viața si de ce ne-a fost dăruită!! Crezi tu că moartea îi va aduce ceva unui asemenea individ sau îi va răpi ceva de preț?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fermecătoareo, ce înseamnă “proxeneți ordinari”?

Dobitoace lipsite de sens, fara preț si noimă in această viață!

Postat

Asta-i o flatulență vaginală, nu un răspuns. Mulțumesc, totuși, pentru efort.

Acu’, îmi poți împărtăși, te rog, unde pula mea este situat “orașul Vâlcea”? Dacă se poate să nu gândești răspunsul în franceză, aș aprecia.

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Asta-i o flatulență vaginală, nu un răspuns. Mulțumesc, totuși, pentru efort.

Acu’, îmi poți împărtăși, te rog, unde pula mea este situat “orașul Vâlcea”? Dacă se poate să nu gândești răspunsul în franceză, aș aprecia.

Este asa pentru ca vrei tu? Nu, este asa cum vreau eu, tu ai facut o cerere si daca răspunsul meu nu ti-a adus satisfactie...taci, nu cersesti si intelegere, sa-ti dau de la mine!

Vâlcea, ce inseamna cuvântul acesta...nu-l cunosc?! Intereseaza-te si spune-mi si mie, ca poate se gasesc pe-acolo munți, ape si văi...iar eu ador natura!

Reputație: -2329
Postat

Este asa pentru ca vrei tu? Nu, este asa cum vreau eu, tu ai facut o cerere si daca răspunsul meu nu ti-a adus satisfactie...taci, nu cersesti si intelegere, sa-ti dau de la mine!

Vâlcea, ce inseamna cuvântul acesta...nu-l cunosc?! Intereseaza-te si spune-mi si mie, ca poate se gasesc pe-acolo munți, ape si văi...iar eu ador natura!

muie faci? :laugh2

sa taci

Postat

Asta-i o flatulență vaginală cu stropi. Vezi, când te straduiești, îți iese.

M-ai ginit, dă-te-n pula mea, dacă n-am înțelegere din partea ta, totul e pustiu. Și nici nu prea mă duce capu’.

• Like 3
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu nu am facut referire la ce ai zis tu, ci am dat ca informatie, insa eu unul nu va inteleg pe cei care va deranjeaza ca platiti sederea gunoaielor in puscarii, pentru ca daca ar fi in libertate ne-ar costa mai scump datorita pagubelor sau disconfortului social pe care il reprezinta.

Dintr-un motiv simplu: este condamnat la 8 ani, de exemplu și iese după 3 ani și 7 luni, pentru bună purtare și pentru că a scris cărți. Sau, este condamnat la 20 de ani pentru omor și iese după 8 sau 9 ani. 

• Like 1
  • Minus 3
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ai suferit mult de pe urma proxenetilor?

• Like 2
Postat

E grele pentru ei...

Culcă-te!

• Minus 2
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Sa bati un om ,să îl lași lat iar tu sa te pui sa te culci știind că acel suflet moare în camera cu tine ,este strigător la cer. N am mai auzit de așa ceva de ani buni .

exista pe lumea asta tot felul de scelerati. de asa ceva nu ai cum sa te feresti, poti avea doar ghinionul sa te gasesti in calea lor.

dincolo de toate lamentarile si oripilarile publicului, eu vreau sa stiu ce a facut tatal respectivului copil. aici nu mai exista lege, drepturile omului. aici este vorba de copilul meu. vreau sa ii vad pe parinti in actiune.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Saraca Elvetie! Asa noi avem o Angela Merkel care da ordine pe banii nostri

Saraca Elvetie chiar era in recesiune pana cand le-a ajuns si au intrat in EEA. Oricum Elvetia nu poate fii numita chiar o tara avand in vedere ca fiecare canton cam are legile lui si cam toate legile sunt bazate pe referendumuri.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai suferit mult de pe urma proxenetilor?

Nu nene,n-am cunoscut vreo suferință la viața mea si dobitoace ordinare precum proxenetii n-am cunoscut! Tu, voi?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Culcă-te!

Dintr-un motiv simplu: este condamnat la 8 ani, de exemplu și iese după 3 ani și 7 luni, pentru bună purtare și pentru că a scris cărți. Sau, este condamnat la 20 de ani pentru omor și iese după 8 sau 9 ani.

N-ai spus nimic si vorbesti fara rost!
Postat

N-ai spus nimic si vorbesti fara rost!

Taci!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

muie faci? :laugh2

sa taci

Dar tu pentru ce-o faci?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Taci!

Că esti prost tu si de-aceea...asta stiu! Nu-i necesar sa te repeți că tot asa rămâi.

Postat

Că esti prost tu si de-aceea...asta stiu! Nu-i necesar sa te repeți că tot asa rămâi.

#nutemaidroga

• Minus 1
Reputație: 40328
Postat

Nu nene,n-am cunoscut vreo suferință la viața mea si dobitoace ordinare precum proxenetii n-am cunoscut! Tu, voi?

Normal,toate curvele sunt independente si libere ca pasarea cerului.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Normal,toate curvele sunt independente si libere ca pasarea cerului.

Ca om sunt de cand mă stiu, nu permit nici o influenta pentru ca doar o viață am si clipele ei sunt mai pretioase decat orice de pe lume! Prostule, curvă esti tu in comparatie cu mine...te asigur!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

#nutemaidroga

Lasa prostiile nene, unde m-ai vazut tu! Numai idiotenii ai in capul ăla sec care se repetă la nesfârsit...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.