Sari la conținut

#DreptatepentruMonica

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu te fut in gura!

#mimozaresapata

Răspuns gresit! Rar permit asa ceva, nu are sens cand tehnica mea e mai buna decât miscarea voastră din fund...Dar tu, ca un țăran cine stie ce iti închipui! Absurd...
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Răspuns gresit! Rar permit asa ceva, nu are sens cand tehnica mea e mai buna decât miscarea voastră din fund...Dar tu, ca un țăran cine stie ce iti închipui! Absurd...

https://imgur.com/DKdxfAW
Reputație: 1047
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Lasa prostiile nene, unde m-ai vazut tu! Numai idiotenii ai in capul ăla sec care se repetă la nesfârsit...

Privirea ta și zâmbetul, tâmpe amândouă spun multe. 

• Minus 1
Vizitator raynor009
Postat

Ati futut si "topingu" asta :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Privirea ta și zâmbetul, tâmpe amândouă spun multe.

Ti se pare, esti doar un dobitoc care isi tot repetă observațiile jignitoare in lipsă de activitate.
Postat

Ti se pare, esti doar un dobitoc care isi tot repetă observațiile jignitoare in lipsă de activitate.

Urâto!  :laugh2

• Minus 1
Postat

Frumosule !  =))  =))

Chiparosule !  =))

Zambeste la camera !  =))  =))  =))

Prost mai esti bai Picoaie !!  :laugh2  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cât de sigur esti pe vorbele tale încât nu-ti ajunge sa te tot repeți? E hărțuire ceea ce faci tu si iti probezi doar propria ignoranță...si nu nervii mei! Dar tampeste-te Picon, sa se învețe lumea cu tine in noua postura de smecheras tâmp!! Cât iti ia...? Vreau sa vad si eu rezultatul si de aceea ma implic, sunt curioasă... 😈
Postat

Frumosule !  =))  =))

Chiparosule !  =))

Zambeste la camera !  =))  =))  =))

Prost mai esti bai Picoaie !!  :laugh2  :laugh2

Curentatule, stai blând, că dai pe dinafară!

Cât de sigur esti pe vorbele tale încât nu-ti ajunge sa te tot repeți? E hărțuire ceea ce faci tu si iti probezi doar propria ignoranță...si nu nervii mei! Dar tampeste-te Picon, sa se învețe lumea cu tine in noua postura de smecheras tâmp!! Cât iti ia...? Vreau sa vad si eu rezultatul si de aceea ma implic, sunt curioasă...

Nu mai curioasă, că faci (alte) riduri!

• Minus 1
Postat

Curentatule, stai blând, că dai pe dinafară!

Bre Piconel, te sparg la foc automat, nici sa scrii nu mai stii. Cum adica "nu mai curioasa..."  :laugh2  :laugh2 Ia-ti domne c.o. ti-am mai zis, chiar vrei sa-ti arunc prosopul ?  =))  =))  Te-n noroc de bandit !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am doar riduri de expresie pentru ca imi place sa imi zâmbească privirea cand ma amuz sincer, iar când ma concentrez...e de-adevăratelea, nu asa o fixitate ca tine. In 35 de ani nu am nimic in plus, nici un rid suplimentar! Dar tu chiar nu mai ai ce zice, ti-ai epuizat arsenalul sau...prostia!? 👀
Postat

Bre Piconel, te sparg la foc automat, nici sa scrii nu mai stii. Cum adica "nu mai curioasa..."  :laugh2  :laugh2 Ia-ti domne c.o. ti-am mai zis, chiar vrei sa-ti arunc prosopul ?  =))  =))  Te-n noroc de bandit !

Ho, mă nervosule! Dacă tot vrei să spargi ceva, sparge niște lemne, că la iarnă faci iar frigul! De la frig ți se trage retardul ăsta intelectual, pe care-l afișezi cu atâta nonșalanță aici. Ai înțeles bă, maimuță trepanată?
  • Minus 1
Postat

Am doar riduri de expresie pentru ca imi place sa imi zâmbească privirea cand ma amuz sincer, iar când ma concentrez...e de-adevăratelea, nu asa o fixitate ca tine. In 35 de ani nu am nimic in plus, nici un rid suplimentar! Dar tu chiar nu mai ai ce zice, ti-ai epuizat arsenalul sau...prostia!?

Bine fă, pișa-m-aș pă ridurile tale, alea dă expresie!

P.S. Culcă-te!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

P.S. Culcă-te!

Sa o faci pe tine si sa-ti chemi mama din mormânt pentru a ii arata ce isprava ai facut! Idiotule...
Postat

Sa o faci pe tine si sa-ti chemi mama din mormânt pentru a ii arata ce isprava ai facut! Idiotule...

Din păcate, nu poate veni! Dar pot să te ud și fără prezența ei, doar Cerrone să se uite și apoi să te lingă.

Culcă-te dreaq, că ești varză.

P.S. Hai pe topicul tău, mai bine!

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

P.S. Culcă-te!

Ho, mă nervosule! Dacă tot vrei să spargi ceva, sparge niște lemne, că la iarnă faci iar frigul! De la frig ți se trage retardul ăsta intelectual, pe care-l afișezi cu atâta nonșalanță aici. Ai înțeles bă, maimuță trepanată?

Tu ai o înapoiere in creierasii tai din ce in ce mai evidentă...degeaba te zbati! Să fie oare de la bătrânețe, mila e sentimentul ce il cersesti cu-atâta disperare oamenilor?...Degradarea fizica te afecteaza probabil in plan psihic.
Postat

Tu ai o înapoiere in creierasii tai din ce in ce mai evidentă...degeaba te zbati! Să fie oare de la bătrânețe, poate mila e sentimentul ce il cersesti cu-atâta disperare oamenilor?...Degradarea fizica te afecteaza probabil in plan psihic.

Mai puțin decât pe tine de la droguri.

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Din păcate, nu poate veni! Dar pot să te ud și fără prezența ei, doar Cerrone să se uite și apoi să te lingă.

Culcă-te dreaq, că ești varză.

P.S. Hai pe topicul tău, mai bine!

Sa te duci la ea si sa sfarsesti cu fantasmele care te chinuie in privința persoanei mele! Poate ii e dor de tine si ai devenit inutil in lumea aceasta pentru ca ii simti chemarea dragostei sale dincolo de mormant!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai puțin decât pe tine de la droguri.

Drog e prostia ta in momentele tale de zbucium existențial cand simti nevoia sa reversi la întâmplare in jurul tau, mie nu-mi trebuie nimic de acest gen! Esti doar tu idiot sa te gândesti in acest mod despre mine...dar atat te duce vidul din creierasii tai!

Postat

Sa te duci la ea si sa sfarsesti cu fantasmele care te chinuie in privința persoanei mele! Poate ii e dor de tine si ai devenit inutil in lumea aceasta pentru ca ii simti chemarea dragostei sale dincolo de mormant!

:bna

:bna  :bna

• Minus 1
Vizitator
Postat

Ce dracu faceți? Futeți alte topice,asta nu e de futut . Vis,du-te draga mea in alta parte și caută scandal nu aici !

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator caproshu
Postat

Ca sa fiu ONTOPIC, degeaba ii bagam la puscarie: criminali, infractori, violatori, **spam editat**i (avem pe forum cativa) pentru ca TUDOREL si PSD le da drumul in liberate. Nu e nici un misto, asta e realitate.

Si in plus de asta,acolo se specializeza..iau lectii,fac planuri...ehe...

Vizitator
Postat

Si in plus de asta,acolo se specializeza..iau lectii,fac planuri...ehe...

Ies grași ,mâncați bine, dormiți ... Vai de capul nostru ... Când te gândești că le mai da și drumul iar ei fac la același lucru pentru care au intrat ,e grav .

Vizitator
Postat

Ce ți se pare anormal in ceea ce am spus? Daca era copilul tau ?

In USA , in anii  30 , un criminal si rapitor  de copii  a  avut la  activ  3 victime.

A fost  prins si judecat.

Pedapsa :  2  ani de carcera  si  apoi  spanzurare.

Adica  l-au mai chinuit  ceva timp inainte de  moarte.

De obicei  carcera  este  pe  una luna.

Daramite  pe  doi ani.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce dracu faceți? Futeți alte topice,asta nu e de futut . Vis,du-te draga mea in alta parte și caută scandal nu aici !

Sa se pișe Picon pe fața ta de tâmpă daca esti chioară și crezi că eu sunt cea care caută scandal! Ai inteles?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.