Sari la conținut

Top intrebari tampite la telefon

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

...Si eu le-am promis-o mereu dar nu stiu de ce naiba mi se tot face mila de fiecare dată! Pentru ca ii stiu cum is in realitate...Na, ca mi-am dat răspunsul singură...o facui si p-asta! Nu-i a buna...

tu crezi ca toti sunt ca @deceiver.? care chiar daca nu e de acord cu ceva sau cineva..nu jigneste...si nici eu vreodata nu as indrazni sa jignesc astfel de user. iti zic eu ca nu..aici sunt din toate categoriille..dar preponderent..infractori periculosi..asta e sigur.

pacat. forumul asta trebuia sa fie altceva..multi nu mai intra de scarba uinor astfel de useri. Daca asta este politica conducerii...si considera astfel de useri..membrii de vaza..eu ce sa ma zic...nu mai e nimic de zis..replicile lor ..la orice..pe acelasi ton..si omniprezenta lor...spun tot

• Like 7
  • Minus 14
Reputație: 1930
Postat

gura mica ca nu am avut nimic cu tine pana cand ai inceput sa te legi de mine fara a aduce vre-o acuzatie la adresa ta. Cat timp mai stau pe fotumu asta tin sa iti aduc la cunostinta ca ma voi lega de proteza ta dim gura. Mos de 3 bani

=)))

si zi asa... pisalaul are placa dentara ... de o da jos cand mananca sa nu-i clantane in gura =)))

ptiuu sa-mi bag banii la cec...d'aia urla el pe aici =)) ca nu are inaintare nici la mature cand e vorba de futai =)))

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

tu crezi ca toti sunt ca @deceiver.? care chiar daca nu e de acord cu ceva sau cineva..nu jigneste...si nici eu vreodata nu as indrazni sa jignesc astfel de user. iti zic eu ca nu..aici sunt din toate categoriille..dar preponderent..infractori periculosi..asta e sigur.

pacat. forumul asta trebuia sa fie altceva..multi nu mai intra de scarba uinor astfel de useri. Daca asta este politica conducerii...si considera astfel de useri..membrii de vaza..eu ce sa ma zic...nu mai e nimic de zis..replicile lor ..la orice..pe acelasi ton..si omniprezenta lor...spun tot

Pleaca fa taratura pe dejectia ta de forum daca nu-ti convine aici.Nu te tine nimeni cu foarta.

PS.Vezi ca a lu' Stoaca zice ca te cunoaste,dar io nu cred.

Vizitator carladristor
Postat

=)))

si zi asa... pisalaul are placa dentara ... de o da jos cand mananca sa nu-i clantane in gura =)))

ptiuu sa-mi bag banii la cec...d'aia urla el pe aici =)) ca nu are inaintare nici la mature cand e vorba de futai =)))

ce naiba asta nu are acces nici macar la wc-ul din spatele curti .

Iti dai seama ca isi varsa oful pe aici ...

Macar sa invete sa se integreze in viata sociala ...

Cat despre urletele lui pe aici o face de foame lepra asta mica

• Like 1
  • Minus 13
Postat

acum e de inteles pilaful cu painea feliata ...

pisulica, nu mai plange, asa se intampla dupa o anumita varsta =))

hai , bucura-te ca ai reputatie buna printre enoriasi =)))

Sa vina si Siana,sa avem toate rapandulele expirate pe topic.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ce sa iti faca ma ala. ? Iti zic eu au prins curaj in fata calculatorului dar real e branza infecta . Nici nu trb sa te stresezi cu asemenea specie

Madame, retrage-te te rog din această discuție, care nu te privește! 

• Minus 2
Postat

intodeauna am stiut asta dar l-am lasat sa se simta baiat mare =)))

Vizitator carladristor
Postat

Pleaca fa taratura pe dejectia ta de forum daca nu-ti convine aici.Nu te tine nimeni cu foarta.

ai dat-o in clanuri =)))))) pisane-am pe clanu tau de curist. Pai daca ar sti aia ca specifici numele lor te fute in cur
  • Minus 13
Postat

E greu cu stoul,atunci cand esti o ciara grasa venita din satra.

Vizitator
Postat

de ce nu pleci tu?. ia asculta .. e forumul tau cumva?..cinne iti da tie dreptul sa alungi userii de pe forum?

Postat

ai dat-o in clanuri =)))))) pisane-am pe clanu tau de curist. Pai daca ar sti aia ca specifici numele lor te fute in cur

Vorbeste cu ei cioara grasa si proasta.

Vizitator carladristor
Postat

Madame, retrage-te te rog din această discuție, care nu te privește!

Picon nu am dc sa ma retrag . Ma priveste atata timp cat acest bosorog ma acuza si imi aduce anumite chesti oribile la adresa mea fara ca eu sa jignesc
  • Like 1
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Pe mine ma cunoaste toata lumea pt ca am avut mereu poze cu fata si sunt de 7 ani in domeniu. Dar eu nu cunosc pe nimeni.

• Like 7
  • Minus 14
Vizitator carladristor
Postat

pupa-ti-as proteza =))

o corega?!

Facem schimb =)) =)))

Postat

pupa-ti-as proteza =))

o corega?!

Facem schimb =)) =)))

Facem fa schimb,pula mea a ramas fara dinti si i-am pus proteza.

Reputație: 1046
Postat

Picon nu am dc sa ma retrag . Ma priveste atata timp cat acest bosorog ma acuza si imi aduce anumite chesti oribile la adresa mea fara ca eu sa jignesc

Ai intrat în discuția asta, în plin scandal. Înseamnă că asta vrei. Nu cunosc prea bine activitatea pe forum (ești departe de targetul meu), dar faptul că ai intrat aici abrupt, direct cu atacuri și jigniri, spune multe.

Eu ți-am dat un sfat amical, tu faci cum crezi.

• Minus 2
Postat

Mars fa cioara borata la cotet.

Vizitator carladristor
Postat

Ai intrat în discuția asta, în plin scandal. Înseamnă că asta vrei. Nu cunosc prea bine activitatea pe forum (ești departe de targetul meu), dar faptul că ai intrat aici abrupt, direct cu atacuri și jigniri, spune multe.

Multumesc de sfat

Vizitator carladristor
Postat

Mars fa cioara borata la cotet.

huiduuuu te refuza si proteza naiba
Postat

picoane, nu cred ca fata ti s-a adresat pana sa nu intrii in hora ... daca esti unul din cei caruia ii place sa-l agite pe pisulica, mai bine fa-o discret

• Like 1
  • Minus 11

Postat

huiduuuu te refuza si proteza naiba

Mars fa cioara la cotetul tau din dudesti.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...