Sari la conținut

Salon Masaj Iulia Timisoara 0735322148

Postări Recomandate

Reputație: 390
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 3 ore, babujee1 a spus:

Bun, o întrebare! Care e filmul aici? Cum se procedează cât se plătește? Și e doar masaj sau poți să faci și sex cu fata? Întreb pentru că n-am mers niciodată și am văzut în seara aceasta una... faină! 

Filmul este destul de scump, plătești tariful pentru masaj, în funcție de care tip de masaj dorești, apoi începi negocierile în cameră direct cu fata, ele încep de la atingeri, până la On sau Np, chiar și Ap (de 2 ori am găsit și așa ceva), iar nota finală este destul de piperata, dar în lipsă de altceva sau dacă îți place fata tare, merită!

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 756
  • Oras:Timisoara
Acum 11 ore, babujee1 a spus:

Bun, o întrebare! Care e filmul aici? Cum se procedează cât se plătește? Și e doar masaj sau poți să faci și sex cu fata? Întreb pentru că n-am mers niciodată și am văzut în seara aceasta una... faină! 

Daca ai fost si n-ai marcat nimic, ai aruncat cu banii pe fereastra.

Link spre comentariu
Reputație: 56
  • Oras:Ala
  • Oras:Ala
La 06.06.2024 la 13:17, toporr a spus:

Daca ai fost si n-ai marcat nimic, ai aruncat cu banii pe fereastra.

Tocmai de aceea am întrebat fiindcă nu am fost. Și eram curios in caz de cum se procedează să nu rămân cu buza umflata! 

Link spre comentariu
On 6/7/2024 at 2:48 PM, babujee1 said:

Tocmai de aceea am întrebat fiindcă nu am fost. Și eram curios in caz de cum se procedează să nu rămân cu buza umflata! 

Mersi si o intrebi pe maseoza daca pentru  iti face rost de vinul occhio marrone :) sau occhio rosso si daca raspunsul este tu o intrebi daca macar se poate bate ritmul in cutia limbii :) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...