Sari la conținut

Salon Masaj Iulia Timisoara 0735322148

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

Mai intai vizioneaza-le pe toate si apoi incearca-le pe rind pina gasesti ce-ti place.

Te "abonezi" la ea si cind incepe sa-si bata joc de banii tai, iei o pauza la ea de vreo citeva luni si cind revii iti sare de git.

Vizitator yyyro
Reputație: 0
Postat

Mai intai vizioneaza-le pe toate si apoi incearca-le pe rind pina gasesti ce-ti place.

Te "abonezi" la ea si cind incepe sa-si bata joc de banii tai, iei o pauza la ea de vreo citeva luni si cind revii iti sare de git.

Da..cam asa....

Ce sa facem, incearca si ele .....

Postat

eu unu am fost de 4 ori intr-o luna la salon iulia....am avut parte de un masaj perfect....recomand amalia sau adelina...eu unu mam simtit excelent...

locatie 10

domnisoara de la receptie 10

fete 9

masaj nud cu finalizare 10

primire calduroasa

recomand cu mare incredere...am citit mai sus cum ca sar furat din buzunar ceva bani.....pot zice ca nu am patit nimic....si am mers la dus si banii au ramas la vedere

Vizitator yyyro
Reputație: 0
Postat

Daca e sa fim corecti , si sa ne raportam la piata din Timisoara de acum, salon Iulia este o varianta buna. Curat, fetele acceptabile, ca aspect si timp, iar masajul este si in functie de atentia, sa zic asa acordata fetelor. Daca cineva crede ca fetele sau doar pentru comisionul din banii de masaj se inseala. Ele stau pentru atentii, nu pentru sex, caci nu se pune problema de sex , ci pentru o atmosfera mai relaxanta.

Postat

sa mergi de 4 ori intr-o luna e ceva

dar ai fost doar la amalia sau adelina?

o data la amalia si de 2 ori la adelina

o data la ana

dar as vrea sa prind si pe adelina si pe amalia la un loc...sa fac cu amandoua

Postat

La recomandarea lui andrei 198235, am sunat la salon si am intrebat de adelina. Primit rasp ca este libera am facut programare in 5 min, fiind in zona. Dupa alte 5 min am urcat cu adelina la masaj. E o fata de 24 ani, draguta, gingasa, cu sani marisori, bruneta, micuta, mai din sud, pisicoasa dar nu exagerat, dispusa sa pleci multumit. Achitat si taxa pt atingeri. Dupa un masaj de relaxare bun de un 9, a trecut la cel erotic la fel de 9, fara graba. Se misca sezual, e fierbinte, atitudine pro client. Am plecat impreuna la dus cand s, a terminat muzica, deci nu a fentat la timp. Nota gen 9.De reomandat, DA. Deci cine nu vrea sa mearga la inspiratie, poate merge la Adelina si Alina.

• Oras:tm
Postat

deci in mare masura cam ce fete ati recomanda unui om care ar merge prima oara la acest salon de masaj

ps.eu nu as merge prima oara la acest salon,pentru a nu se face cine stie ce comentarii de catre anumiti membri acestui forum

eu am fost de multe ori,dar nu am mai fost de mult,aproape un an

Postat

deci in mare masura cam ce fete ati recomanda unui om care ar merge prima oara la acest salon de masaj

ps.eu nu as merge prima oara la acest salon,pentru a nu se face cine stie ce comentarii de catre anumiti membri acestui forum

eu am fost de multe ori,dar nu am mai fost de mult,aproape un an

amalia sau adelina

arata si foarte bine si sunt foarte sociabile

Postat

deci doar astea din toate am intales ca au multe fete

da intradevar au multe...dar nu toate arata asa de bine....daca in caz ca mergi si gasesti vreuna buna anuntama si pe mine....

Postat

clientela majoritara e formata de straini care vin in vizita la noi

ei contribuie mult la bugetul salonului si al orasului de ce nu

• Like 1
Postat

In special italieni, care fac acest tip de turism "exotic"; vin de vineri pina marti sau miercuri.

Ei pulseaza preturile pentru a-si satisfice dorintele si strica piatza [ preturile ]

Cu un client dasta, maseoza si-a facut plinul pe ziua respectiva si restul zilei e popcorn.

D-asta in TM avem cele mai mari scoruri din tara.

• Like 3
  • Oras:TM
  • Oras:TM
Postat

In special italieni, care fac acest tip de turism "exotic"; vin de vineri pina marti sau miercuri.

Ei pulseaza preturile pentru a-si satisfice dorintele si strica piatza [ preturile ]

Cu un client dasta, maseoza si-a facut plinul pe ziua respectiva si restul zilei e popcorn.

D-asta in TM avem cele mai mari scoruri din tara.

Ce bine ai punctat!!! Pfoaiii...

Uite un mic secret... mie imi place masajul... dar sunt dependent de masaj erotic... sa ma frece una buna etc.......dar jur ca mi si frica sa merg la astea sa plec cu dureri de cap si sa imi strice mood-ul cu ifosele lor... 

Chiar vroiam sa intreb daca cineva stie vreo tipa buna de tot...dedicata pe masaj erotic grav... dar nu stiu daca are rost...

plm tre sa invatam limba italiana inainte sa mergem la masaj erotic?

Postat

Mai trebuie sa aibe experientza si sa-I placa ceea ce face; banii nu pot suplini lipsurile, doar motiveaza.

Postat

oricum ele sunt atrase acolo de banii pe care-i fac si sa nu va asteptati sa fie si umane,in sensul ca fac totul pana pun mana pe ceva palpabil pe urma nimic nu va mai conta pentru ele

Postat

Dezamagit de masajul de la Jadore,m-am gandit sa ma risc din nou la Iulia unde nu am mai fost de ceva vreme.Avand in vedere ca cele mai vechi pe care le cunosteam si facem un masaj rezonabil au fost ocupate sau nu erau la salon,m-am riscat cu o brunetica draguta,nu mai retin numele.Mi-a facut un masaj de relaxare rezonabil si ca durata,apoi partea erotica si finalizarea de final.Fatuca a fost amabila,se putea vorbi cu ea.Per total a fost destul de ok ca si timp suficient aprox 50 min totul.Ca si tarifare se stie 150+bonusul pentru maseuza sa poti sa iti plimbi maine pe unde vrei.Oricum am plecat destul de multumit dupa experienta de la Jadore. O sa incerc sa ajung si la salonul nou Diosa dar din cate am inteles nu prea sunt fete acolo.Altfel probabil voi mai reveni la Iulia.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...