Sari la conținut

Salon Masaj Iulia Timisoara 0735322148

Postări Recomandate

• Oras:Viena
  • Oras:Viena

Salute ! dupa ce am incercat sa gasesc rapid sambata pe intunecate in alea doua ore libere pe care le aveam la dispozitie  ceva de mardit si nu am reusit , m-am hotarat sa aterizez la Iulia , sa ma aleg macar cu un masaj . Orele 17:00 , eu , un maltez si doi nemtzi care vorbeau  pe engleza :How much ? 100€. zicea maltezul Pesemne ca se referea la masaj cu jakuzi  . Trei fetite au aparut pe scena , am ales-o pe ALINA , am decartat 150 Roni. O recomand  , stie sa si maseze fain .  Kilul ala de ulei cu care plec pe mine de fiecare data ma omoara . :no2

Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

Scuze de offtopic dar vad bine? Despasito tu ai -545 reputatie? wtf??????  :laugh2

Ontopic: Fratilor eu nu am fost niciodata la un salon de laba.... pardon de masaj... si mi frica sa merg ca profita alea de bunatatea mea (nu penisu) si plm nu stiu "flow-ul" evenimentelor.... merg direct sau sun? ok ajuns acolo imi aleg pe una cand toate se uita la mine si pe care o aleg se simt alea aiurea si ma injura in gand?  :laugh2  Sau cum plm e? In mintea mea credeam ca e simplu si te aleg la un pret ok de un masaj cat de cat de relaxare + o labutza.... :blushing2

L.E. Ti-am dat +1 rep la un post la care m-ai facut sa rad  :laugh2 .... deci -544  :no2

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...