Sari la conținut

Salon Masaj Iulia Timisoara 0735322148

Postări Recomandate

Postat

E bine sa incerci fete noi de fiecare data cand mergi....de exemplu eu am fost de mai multe ori si am vrut cu aceasi fata,cu care am fost multumit....dar cand nu era am ales alta,si surpriza,era mult mai ok ca cele la care mergeam de obicei....deci cele cu care te obisnuiesti deja stiu ca mergi la ele si nu prea se straduie sa faca ce trebuie,in schimb daca alegi una la care nu ai mai fost vrea sa demonstreze sa mai mergi si alta data la ea

Postat

Am revizitat salonul sapt.trecuta.Au fost doar 2.fete,am ales pe cea mai micuta,brunetica,slabuta.Nimic spectaculos,dar de treaba,cu un masaj ok.La final dus asistat,timp petrecut aprox 50-55 min.Platit 150+50.Cred ca e cam singurul salon constant cu servicii rezonabile.

• Like 1
Postat

Eu nu cred sunt tepari fura la timp fetele sunt nesimțite vb urat aștepta spaga masaj nu face 150 jumate de ora eî cred sa nu avem apa calda

E salon pro furat

• Like 1
Postat

Vizitat saloon acum 3 4 zile ....

Sunat ... facut programare ...

Receptia ok

6 7 fete din care sa alegi ..

Am ales o brunetica .... (vivi)

Timp petrecut 55 min cu tot cu dus

150 lei + 50 .

De revenit .

Postat

Sigur de revenit nu o fost 50 minute cu 10 minute dus 10minute dezbracât 10 minute așteptat printesa 10 minute dat bani 10 minute dat 50 ron și gata timpul

Dc ai fost zii Cum o fost masajul ca o pus ulei mult

E foame de bani la iulia

• Like 1
  • Oras:timisoara
Postat

Inainte de a urca spune-I la fata sa aduca si prosoapele ca sa onu mai aibe motiv sa intirzie jos 10 min si sa te astepte in camera cit timp faci dus, ca o platesti sa te astepte.

Recomandabil sa faci dusul acasa si acolo il scurtezi la 2 min.

Dupa ce ai ajuns in camera spuneisa-ti arate cit e ceasul ca vrei sa stii cit dureaza.

Daca termina mai repede, spunei cita minute mai are de masat si se conformeaza pentru ca ai este teama sa nu piarda atentia ta. 

Fii intransigent cu ea si asi baga coada intre picioare.

• Like 1
Postat

Vb patronul

Ți se pare corect ca dai 200 pe jumătate de ora și sa facă figuri cică e pro client

Am întrebat frumos cât ține masajul și a zis ca e secret îmi pare rău că nu am coborât jos sa îi facă masaj la tatasau

• Like 1
  • Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista
Postat

Inainte de a urca spune-I la fata sa aduca si prosoapele ca sa onu mai aibe motiv sa intirzie jos 10 min si sa te astepte in camera cit timp faci dus, ca o platesti sa te astepte.

Recomandabil sa faci dusul acasa si acolo il scurtezi la 2 min.

Dupa ce ai ajuns in camera spuneisa-ti arate cit e ceasul ca vrei sa stii cit dureaza.

Daca termina mai repede, spunei cita minute mai are de masat si se conformeaza pentru ca ai este teama sa nu piarda atentia ta. 

Fii intransigent cu ea si asi baga coada intre picioare.

Daca te dezbraci la intrare mai castigi 4 minute.

Daca faci check in online, ca la aeroport si nu stai la receptie ai mai castigat 6 minute.

Poti sa te interesezi daca salonul e platitor de tva si atunci ai castigat 11 minute, ca doar e 60 de minute+ tva.

• Like 1
Postat

Poti sa te dezbraci chiar in masina si mai castigi citeva minute.

Postat

Nu ca pe Eneas nu e pista decit pentru biciclisti, dar poti sa incerci.

Postat

apuci-nextlevel, prea in rezumat ,recenzia. Ar ajuta amanunte despre masaj

Postat

Vizitat salonul masaj 10 relaxare 10 locație 10 amenda 150 plus 100

Scump dar stai în fata

Cand ai vizitat salonul ? in acelasi timp cu Diana din Constanta ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...