inspire2025 Reputație: -612 Postat Martie 6, 2021 Partajează Postat Martie 6, 2021 etnie/ Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Martie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 19, 2021 Inteleg din recenzie ca suge paiul dar nu stie sa faca masaj. Link spre comentariu
lenonnjohn Reputație: -252 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 vizitat salonul aleasa nicole fund bombat masaj bunicel scuipat pe organ nota 8 de revenit nu prea cred 1 Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 15, 2021 Mai povesteste-ne un pic cum a fost dupa ce a scuipat pe organ si ce te-a dezumflat. Link spre comentariu
lenonnjohn Reputație: -252 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 vb auirea Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Nu sinteti in stare sa legati doua vorbe. Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Mai 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 19, 2021 Ieri am luat-o pe Carmen, inalta, bruneta cu un corp bine facut, dar nu grasa, perfect, piele f fina ca de negresa, masaj simbolic, mai mult un gidilat pe spate, putin erotic [ are cu ce ], finalizare in poz 69. 2 Link spre comentariu
lenonnjohn Reputație: -252 Postat Mai 20, 2021 Partajează Postat Mai 20, 2021 cum putin erotic? ai vrut de relaxare Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Mai 21, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 21, 2021 La 19.05.2021 la 9:54, toporr a spus: Ieri am luat-o pe Carmen, inalta, bruneta cu un corp bine facut, dar nu grasa, perfect, piele f fina ca de negresa, masaj simbolic, mai mult un gidilat pe spate, putin erotic [ are cu ce ], finalizare in poz 69. Salut , sa inteleg ca ti a facut oral ?🤔 Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Mai 22, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 22, 2021 Asa o intrebare e obscena; ea trebuie formulata mai voalat, sa inteleg ce ti-a supt paiul ? Si nu aici, ci in PM ! 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Mai 24, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 24, 2021 La 22.05.2021 la 11:35, toporr a spus: Asa o intrebare e obscena; ea trebuie formulata mai voalat, sa inteleg ce ti-a supt paiul ? Si nu aici, ci in PM ! Scuze , eu nu prea cred in cenzura si nu inteleg pe acest site cum de este permis . In fine , ms de sfat si am inteles aluzia . Numai bine Link spre comentariu
lenonnjohn Reputație: -252 Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 toate o sug Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 2, 2021 Neadevarat, in privinta suptului, confunzi cu Bianco. Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Iunie 11, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 11, 2021 Nu a mai fost nimeni la salon ?, nu a patit nimic ? E asa greu sa spuneti ? Link spre comentariu
FrankySpanky Reputație: 1 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 7, 2021 Buna, am fost eu de curand la salon, am optat pt nud cu 200 si am ales pe Nicole. Nu am asteptat deloc, o fost ora 7. Dupa dus, Nicole in toata splendoarea ei voluptoasa m-a asteptat dezbracata si cu uleiuri. Ma tot cauta sotia si ea o avut multa rabdare cu situatia asta. Dupa ce s-o calmat sotia, m-am intins si Nicole mi-o dat un masaj mixt intre senzual clasic si o parte mai utila catre dureri musculare. Dupaia cu in plin ulei o incept slip and slide nuru, destul de pasional. Cand m-a intors pe celalta parte s-o concentrat pe soldatel dar aluneca pe tot corpul meu. L-o scuipat si masat cu destul talent ca Pana la urma am finalizat. Dupa am facut dus impreuna, m-o spalat pe spate si am plecat. Super draguta fata. Masaj 9 ( poate o sa cer eu mai tare data viitoare) HJ 10 ( comparat cu saloanele cu asiatice din USA ea chiar isi da interesul) Per total o sa ma intorc pentru ca ca si fantezie isi indeplineste cerintele fara probleme. 1 Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Iulie 8, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 8, 2021 Foarte bine ca ti-ai satisfacut fantezia, mai incearca si pe colegele ei si spune-ne cum a fost. Daca mai dai un pic in plus . ati mai satisface o fantezie. Nu-ti pierde vremea ca sarantocii pe la babe ieftine, mai bine mai rar, dar bine. Link spre comentariu
lenonnjohn Reputație: -252 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 o fost ceva jucatatori de la oltenia care au femeile acolo sa faca bani Link spre comentariu
jethro tull Reputație: 9 Postat August 11, 2021 Oras:earth Oras:earth Partajează Postat August 11, 2021 Ignorând experientele anterioare am vizitat din nou salonul, destul de multe domnișoare. Am ales-o pe Ina, micuța, slim. Masajul execrabil, mult ulei, erotic pe spate tinzând spre minus infinit. Întors pe fata, se repede cu ulei spre pula, spun HALT, mă ridic și plec. 200 lei aruncați degeaba 1 1 Link spre comentariu
paule2 Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 22, 2021 unde este Patricia? Link spre comentariu
Vizitator Maxuserita Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Eu am fost la Carmen! I miss her😜 Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 2, 2021 Dar ce s-a intimplat, a plecat Carmen ? Are un corp foarte frumos, piele fina de negresa si ai plac limbile la nebunie. Link spre comentariu
Vizitator Maxuserita Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Nu cred ca a plecat, ziceam doar ca mai vreau la ea 🤪 a fost prima experienta cu o femeie 🙊 Link spre comentariu
randaltor Reputație: 22 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 23 hours ago, Maxuserita said: Nu cred ca a plecat, ziceam doar ca mai vreau la ea 🤪 a fost prima experienta cu o femeie 🙊 Cât ai plătit extra pentru sex, că sunt interesat... Link spre comentariu
cristiar89 Reputație: 91 Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Salut! Unde pot vedea poze cu fetele? Link spre comentariu
Vizitator olly1 Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 4 ore, cristiar89 a spus: Salut! Unde pot vedea poze cu fetele? La ei pe site sau pe facebook mai au poze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum