marius2023 Reputație: 68 Postat Mai 8, 2023 Oras:marte Oras:marte Partajează Postat Mai 8, 2023 nimic nou? Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Mai 14, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 14, 2023 Du-te si vezi si fa o recenzie sa ai doua, numerele pare sint mai norocoase Link spre comentariu
rocoro Reputație: 4 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 13, 2023 On 5/8/2023 at 4:21 PM, marius2023 said: nimic nou? Ramona e o steluta noua in constelatie. Link spre comentariu
bluedemon382 Reputație: 15 Postat August 14, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat August 14, 2023 Vă salut dragi colegi libidinoși. Am o întrebare referitoare la ce aș putea să sper în următoarele două variante: -plătit masaj + 150 RON la fată -plătit masaj + 250 RON la fată Am nevoie de cotații relativ recente. Mai exact ce ați făcut sau ce vi s-a permis să faceți de banii respectivi. Link spre comentariu
concesionaritimis Reputație: 20 Postat Septembrie 22, 2023 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Pe departe nu mai este salonul ce a fost, am fost la una Viviana,de vreo 2 saptamani ,dar nu o recomand la nimeni ! Link spre comentariu
marius2023 Reputație: 68 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:marte Oras:marte Partajează Postat Septembrie 24, 2023 ce ai patit frete? Link spre comentariu
Raaa99 Reputație: 3 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 29, 2023 Am mers ieri cu un prieten care a insistat. Nota 0 pt servicii. Mi s-au cerut 200 de lei pt atins, nu am vrut sa plătesc extra asa ca a fost extra scurt și penibil. Fără finalizare, 10 min masaj, 10 min laba 3 1 Link spre comentariu
gipsydanger Reputație: 30 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 On 9/29/2023 at 9:02 AM, Raaa99 said: Am mers ieri cu un prieten care a insistat. Nota 0 pt servicii. Mi s-au cerut 200 de lei pt atins, nu am vrut sa plătesc extra asa ca a fost extra scurt și penibil. Fără finalizare, 10 min masaj, 10 min laba Chiar is penibile maseuzele de la salonu asta, dupa ele ar trebui sa scoti cam 1500 lei pt sex 1 Link spre comentariu
marian 1234 Reputație: 56 Postat Octombrie 7, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Pot sa confirm si eu caci da, a cam scazut nivelul destul de mult al maseozelor!!! Ultima experienta m-a cam dezamagit, am ales fata urcat sus… am fost certat ca jos in receptie intrebasem de Carmen si Angi …. Si fata auzise …. Da dece intrebi de ele si nu de mine ??? Acu sunt buna si eu??? A revenit de jos si 30 min am povestit ca amici de viata mea sau a ei, pana i am atras atentia caci am venit pt alt scop, platit plus ul , niste atingeri 10 min asa povestind altceva , scurt finalizaze, si intins langa mine la odihna!!!! Plusul platit a fost pt atingeri pe sani nu prea mult ca sunt iritati, pasa nu o atinge ca e ranita de la epilat , deci maxim fundul. Lovitura decisiva a fost la final …….. “ mai ia-ti o ora ca asa repede a trecut ha ha ha “ , am zis what ????? Incredibil 4 Link spre comentariu
rasputin27111988 Reputație: 8 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 14, 2023 On 9/22/2023 at 11:29 AM, concesionaritimis said: Pe departe nu mai este salonul ce a fost, am fost la una Viviana,de vreo 2 saptamani ,dar nu o recomand la nimeni ! Salut, da .... VIVI desi e frumoasa si stie sa faca masaj uneori are o atitudine foarte aiurea, am senzatia ca e cu toane. Am fost la ea de trei ori prima oara a fost OK, a doua oara si mai OK, a treia oara era mega nervoasa, imbufnata. Stateam de ceva vreme sa ma gandesc sa revin la ea sau nu, dar dupa review-ul tau probabil ca NU. Pentru cei ce cred ca mananc KK are pierce-ing in buric, in pizd@ si in limba, ea fiind genul de miniona cu forme. Mai demult facea si cu jucarii sau show lesbi. Link spre comentariu
rasputin27111988 Reputație: 8 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 16, 2023 Mi-am dat seama de abia acum ca unele scoruri sunt cum mi-a zis..... deci voi zice cateva cuvinte de maseoza Andreea. In viata asta am avut noroc de masini carora nu le dadeai varsta pe care o aveau si erau erau varianta full-option .... se pare pare ca la fel e si cu unele maseoze. Ajung pe la Iulia inainte de ora 17 si se pare ca a fost cu noroc maseoza disponibila la acea ora si anume Andreea. E plina de tatuaje frumos facute pe un corp parca de adolescenta, atitudinea e super OK, parca sub numele de Andreea se aduna la Iulia fete cu care poti avea o sedinta placuta. Masajul e OK tinand cont ca are cateva luni la activ plus am ramas placut surprins ca e frumusica, are atitudine OK si se descurca bine si cu masajul. In general am gasit greu maseoze care sa aibe toate 3 calitatile. In ceea ce priveste scorurile mi se pareau cam crescute, ce e drept ultima oara cand am fost la iulia a fost in Mai anul asta inainte de intalnirea cu noua Andreea plus ca mi se parea ca crede ca bat campii cand ii povesteam de fetele de la Iulia ce nu le stia ea. Link spre comentariu
rocoro Reputație: 4 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 24, 2023 On 5/14/2023 at 8:24 PM, toporr said: Du-te si vezi si fa o recenzie sa ai doua, numerele pare sint mai norocoase amuzante comnetariile tale si pline te talc, tot timpul un domn' cu toporu' la tine! Link spre comentariu
rocoro Reputație: 4 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Pentru moment recomand evitarea politicoasa a salonului pentru ca tu, client, esti de vine pentru comportamentul altora. Mai detaliat: salonul acesta are o istorie 'ciudata' ... era un Claudiu (parca) care era ... cu ceva timp in urma s-a plans un co-forumist ca treaba a luat-o pe ulei... omul a intervenit si s-a redresat. Si cum istoria se repeta... iar au luat-o unele fete pe ulei... ca deh daca nu vrei mai mult decat ce-ai platit, de ce ai mai venit?... Pleaca domnisoara de la receptie in concediu si vine alta care le stie pe toate si-ti da 'interdictie' si 'bloc' (turn) la telefon. Cand revine domnisoara de la receptie, blcoul (turn) a disparut, dar te acuza ca ai parat-o la sef si sa vii la ei la salon. Tu ca cetatean 'cinstit' de ce-ai mai trece pe la ei cand te fac si Pinochio (mincinos) cand ai alternative la care poate ai mai multa incredere ca sunt mai prietenosi ? Sa mai zic despre calitatea masajelor... ca lasa de dorit ... si am fost la 2 domnisoare de acolo... pe una am banuit-o de prima luna in salon (era prima din al 3-lea an probabil) ... nu dau numele ca poate a avut o zi proasta si cine nu munceste nu greseste dar sa fi si nesimtit(a) pe banii mei... pas. Vedem ce spun proprietarii actuali... ca vad ca si altii e nemultumiti. Link spre comentariu
klm86 Reputație: 340 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Salutare, Ieri din lipsă de opțiuni viabile, am fost nevoit sau forțat de împrejurări să mai vizitele unele saloane. Deși ultimele experiențe nu au fost deloc plăcute, am zis hai, fie, ruletă rusească. Am contactat unele fete de pe forum, ba că doar cu programare, fie ignore, fie programul meu se încheie la ora 18, etc. Am rămas cu ochii în soare. Nu stiu de ce am pus ochii pe Bianco, am plecat de acasă undeva în jur de ora 22, nu mai știam exact locația dar am zis hai ca pe întuneric, acolo pe străzi mă descurc. La fel ca și mersul pe bicicleta, ajuns în zonă, am mers parcă ghidat spre locație. Ajung la 30 m de întrare, erau doi tipi ce dădeau târcoale la întrare. Probabil își făceau curaj, să sune sau nu la întrare. Nu a mai trebuit, ca tocmai ce ieșise unul, și bănuiesc ca doamna i-a invitat pe cei doi cutezani. Eu eram la casa vecină sa zic așa, dar nu vizavi, ma prefaceam ca doar ce am coborât și așteptam taxi-ul. Nu voiam să întru imediat, pentru a evita situații neplăcute acolo în zona de așteptare, am zis mai stau puțin la aer. Între timp mă nepadeau amintirile de la ultima vizită, și cum al mic a fost traumatizat pe viață de o domnișoară. Poate e semn de cale întoarsă, zic în gând. Cum era în fabula cu ciobanul, cuțitul e la mine, așa și eu, banii sunt în portofel. În timp ce număr stele căzătoare, ajunge o mașină cu maneaua dată peste normal, se oprește și coboară câțiva băieții mai bronzați. Doi sau trei erau, au oprit muzica, au coborât și au sunat la sonerie, după un minut au fost poftiți la interior. Am zis dacă nici ăsta nu e semn, pe al treilea nu-l mai aștept. Plecat plin de frustrare, nervos și iritat îmi spuneam în gând, "No acum incotro". O plimbare prin oraș nocturnă am făcut, aer am luat, mai in pat la somn și gata ziua. Din întâmplare sau din fericire am ajuns pe strada Eneas, al naibii cât e de lungă, să o străbați noaptea la pas, trec pe lângă Iulia, întorc capul, mai merg 50 metri, mă opresc, mă întorc și pe pilot automat sun la soneria de la întrare. Îmi deschide aceeași fata, pe care o știu de la vizitele anterioare, ce-a care mereu te întâmpină cu zâmbetul pe buze. Sunt poftit înăuntru, bucuros de căldură de la interior, după ceva kilometri prin oraș, ca și un câine care este poftit iarna în casă. Imi prezintă ofertă, deja al mic striga, "hai acasă" și îl simțeam cum se ascunde tot mai tare. Îmi prezintă oferta, ceva nou la ei în meniu, nuru massage, zic bun e, 50 lei in plus față de cel normal. Fetele își fac întrarea, erau 6-7 la număr, toate formele și modele, bronzate, albe, slim, pufoase etc. O aleg pe ultima, o blondă slim, ce părea ce-a mai cuminte de acolo, Larisa parcă s-a prezentat când am urcat în cameră. Am băut apă ce am primit-o la întrare, am mai purtat o conversație cu gazda blondă, până ce fata pregătea camera și am fost invitat sus. Am fost poftit la duș, fata atunci pregătea camera pentru nuru, adică a pus un nailon mare peste saltea și a venit cu ceva mare plin de ulei și mi-a explicat, că asta e diferența. Eu am apreciat în schimb bunul ei simț și ma bucuram ca am făcut o alegere inspirată. Am trecut la masaj, cu fața la cearșaf, mici conversații cu ea, cum e, de unde e, cum sunt oamenii ce frecventează saloanele, de cât timp e acolo etc. După câteva minute îmi spune să mă întorc și îmi propune și alte "mici plăceri" doar ca trebuie sa plătesc înainte. De toate putem face în afară de sex, spune ea. Plusez cu săruturi pe gură și oral, nu prea erau pe placul ei. Vreau sa precizez ceva înainte, ea nu a fost atrasă, adică am intuit după mai multe chestii, per total, mici semnale. Probabil dacă exista un anume click, poți face de toate. Nu mai îmi amintesc termenii și condițiile negocierile dure pe care le-am purtat, dar am stabilit un extra de 200 lei. Dupa aceea a devenit mai docila, am ieșit din tiparul în care ne incadram și am început cu mângâieri și sărutări, pe corp, eu ei, ea mie etc. I-am propus sa-i fac eu masaj, s-a întins pe spate in toată splendoarea, avea niște sânii de parcă aveau silicone, și m-a lăsat sa o mângâi și să o sărut pe unde poftesc. Mai un pic și ii făceam eu ei nuru. Am invitat-o să se ridice în fund, am stat amândoi față în față, cu picioarele împreunate, ale mele cu ale ei, un fel de misionar față în față. Și în poziția respectivă mi-a făcut finalizare manuală cu ulei. Ii mai luam și eu mâinile și o ajutam să stabilească ritmul. Practic cu cei 200 de lei, am cumpărat bunăvoință. Și era mai mult decât ce cautam eu pentru seara respectivă. M-a urmat la duș, apoi înapoi în cameră, îmbrăcat și condus la ușă. După ce am plecat de acolo și am rememorat experiența, m-am gândit ca poate lucrurile ar fi decurs altfel, dar per ansamblu am fost mulțumit. 300+200 lei. De repetat săptămânal, nu. Nu la suma asta. Pro: - mi-a plăcut ca puteam să-i fac "orice" în limitele a ceea am stabilit. - când ii făceam eu ei masaj și ii puneam mâna plină cu ulei pe clitors, avea mici tresăriri, plăcute, care parcă reverberau in tot corpul. - finalizarea a fost un fel de girlfriend experience, nicidecum client-maseuza. - la ora respectivă nu mai găseam niciunde, calitatea și serviciile respective. Contra: - preț relativ mare. - mici semne din partea ei, ca nu sunt genul ei, dar și-a făcut treaba până la capăt. PS: știu ca asta e excepția și nu regula în saloanele de masaj, undeva am multe experiențe neplăcute. 6 Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 25, 2023 In cadoul de 200 a intrat si cuni ??? Link spre comentariu
klm86 Reputație: 340 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 25, 2023 Probabil că da, dar nu eram eu interesat de așa ceva. Link spre comentariu
rasputin27111988 Reputație: 8 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 25, 2023 On 9/29/2023 at 9:02 AM, Raaa99 said: Am mers ieri cu un prieten care a insistat. Nota 0 pt servicii. Mi s-au cerut 200 de lei pt atins, nu am vrut sa plătesc extra asa ca a fost extra scurt și penibil. Fără finalizare, 10 min masaj, 10 min laba Mai tii minte cum o chema pe maseoza sa ne ferim de ea? Ca idee eu cel mai mult am fost in 2019 si vreau sa zic ca si atunci am nimerit si fete OK si din alea care m-au enervat. De exemplu.... relativ recent am fost la Carmen (nu stiu daca era cea de pe site ca era mai grasutza) si a fost OK ca masaj si ca atitudine. Printre alte tatuaje are un tatuaj cu mickey mouse si o freza oarecum ciudata, tunsa scurt pe o parte. Link spre comentariu
toporr Reputație: 755 Postat Octombrie 26, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Da, e Carmen, ai plac limbile, are o piele f fina, buna de lins Link spre comentariu
alexynyo Reputație: 16 Postat Octombrie 28, 2023 Partajează Postat Octombrie 28, 2023 La 24.10.2023 la 20:54, klm86 a spus: Salutare, Ieri din lipsă de opțiuni viabile, am fost nevoit sau forțat de împrejurări să mai vizitele unele saloane. Deși ultimele experiențe nu au fost deloc plăcute, am zis hai, fie, ruletă rusească. Am contactat unele fete de pe forum, ba că doar cu programare, fie ignore, fie programul meu se încheie la ora 18, etc. Am rămas cu ochii în soare. Nu stiu de ce am pus ochii pe Bianco, am plecat de acasă undeva în jur de ora 22, nu mai știam exact locația dar am zis hai ca pe întuneric, acolo pe străzi mă descurc. La fel ca și mersul pe bicicleta, ajuns în zonă, am mers parcă ghidat spre locație. Ajung la 30 m de întrare, erau doi tipi ce dădeau târcoale la întrare. Probabil își făceau curaj, să sune sau nu la întrare. Nu a mai trebuit, ca tocmai ce ieșise unul, și bănuiesc ca doamna i-a invitat pe cei doi cutezani. Eu eram la casa vecină sa zic așa, dar nu vizavi, ma prefaceam ca doar ce am coborât și așteptam taxi-ul. Nu voiam să întru imediat, pentru a evita situații neplăcute acolo în zona de așteptare, am zis mai stau puțin la aer. Între timp mă nepadeau amintirile de la ultima vizită, și cum al mic a fost traumatizat pe viață de o domnișoară. Poate e semn de cale întoarsă, zic în gând. Cum era în fabula cu ciobanul, cuțitul e la mine, așa și eu, banii sunt în portofel. În timp ce număr stele căzătoare, ajunge o mașină cu maneaua dată peste normal, se oprește și coboară câțiva băieții mai bronzați. Doi sau trei erau, au oprit muzica, au coborât și au sunat la sonerie, după un minut au fost poftiți la interior. Am zis dacă nici ăsta nu e semn, pe al treilea nu-l mai aștept. Plecat plin de frustrare, nervos și iritat îmi spuneam în gând, "No acum incotro". O plimbare prin oraș nocturnă am făcut, aer am luat, mai in pat la somn și gata ziua. Din întâmplare sau din fericire am ajuns pe strada Eneas, al naibii cât e de lungă, să o străbați noaptea la pas, trec pe lângă Iulia, întorc capul, mai merg 50 metri, mă opresc, mă întorc și pe pilot automat sun la soneria de la întrare. Îmi deschide aceeași fata, pe care o știu de la vizitele anterioare, ce-a care mereu te întâmpină cu zâmbetul pe buze. Sunt poftit înăuntru, bucuros de căldură de la interior, după ceva kilometri prin oraș, ca și un câine care este poftit iarna în casă. Imi prezintă ofertă, deja al mic striga, "hai acasă" și îl simțeam cum se ascunde tot mai tare. Îmi prezintă oferta, ceva nou la ei în meniu, nuru massage, zic bun e, 50 lei in plus față de cel normal. Fetele își fac întrarea, erau 6-7 la număr, toate formele și modele, bronzate, albe, slim, pufoase etc. O aleg pe ultima, o blondă slim, ce părea ce-a mai cuminte de acolo, Larisa parcă s-a prezentat când am urcat în cameră. Am băut apă ce am primit-o la întrare, am mai purtat o conversație cu gazda blondă, până ce fata pregătea camera și am fost invitat sus. Am fost poftit la duș, fata atunci pregătea camera pentru nuru, adică a pus un nailon mare peste saltea și a venit cu ceva mare plin de ulei și mi-a explicat, că asta e diferența. Eu am apreciat în schimb bunul ei simț și ma bucuram ca am făcut o alegere inspirată. Am trecut la masaj, cu fața la cearșaf, mici conversații cu ea, cum e, de unde e, cum sunt oamenii ce frecventează saloanele, de cât timp e acolo etc. După câteva minute îmi spune să mă întorc și îmi propune și alte "mici plăceri" doar ca trebuie sa plătesc înainte. De toate putem face în afară de sex, spune ea. Plusez cu săruturi pe gură și oral, nu prea erau pe placul ei. Vreau sa precizez ceva înainte, ea nu a fost atrasă, adică am intuit după mai multe chestii, per total, mici semnale. Probabil dacă exista un anume click, poți face de toate. Nu mai îmi amintesc termenii și condițiile negocierile dure pe care le-am purtat, dar am stabilit un extra de 200 lei. Dupa aceea a devenit mai docila, am ieșit din tiparul în care ne incadram și am început cu mângâieri și sărutări, pe corp, eu ei, ea mie etc. I-am propus sa-i fac eu masaj, s-a întins pe spate in toată splendoarea, avea niște sânii de parcă aveau silicone, și m-a lăsat sa o mângâi și să o sărut pe unde poftesc. Mai un pic și ii făceam eu ei nuru. Am invitat-o să se ridice în fund, am stat amândoi față în față, cu picioarele împreunate, ale mele cu ale ei, un fel de misionar față în față. Și în poziția respectivă mi-a făcut finalizare manuală cu ulei. Ii mai luam și eu mâinile și o ajutam să stabilească ritmul. Practic cu cei 200 de lei, am cumpărat bunăvoință. Și era mai mult decât ce cautam eu pentru seara respectivă. M-a urmat la duș, apoi înapoi în cameră, îmbrăcat și condus la ușă. După ce am plecat de acolo și am rememorat experiența, m-am gândit ca poate lucrurile ar fi decurs altfel, dar per ansamblu am fost mulțumit. 300+200 lei. De repetat săptămânal, nu. Nu la suma asta. Pro: - mi-a plăcut ca puteam să-i fac "orice" în limitele a ceea am stabilit. - când ii făceam eu ei masaj și ii puneam mâna plină cu ulei pe clitors, avea mici tresăriri, plăcute, care parcă reverberau in tot corpul. - finalizarea a fost un fel de girlfriend experience, nicidecum client-maseuza. - la ora respectivă nu mai găseam niciunde, calitatea și serviciile respective. Contra: - preț relativ mare. - mici semne din partea ei, ca nu sunt genul ei, dar și-a făcut treaba până la capăt. PS: știu ca asta e excepția și nu regula în saloanele de masaj, undeva am multe experiențe neplăcute. Cum o chemă pe domnișoara? Link spre comentariu
klm86 Reputație: 340 Postat Octombrie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 28, 2023 4 hours ago, alexynyo said: Larisa parcă s-a prezentat când am urcat în cameră. Link spre comentariu
rocoro Reputație: 4 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 31, 2023 On 10/26/2023 at 12:53 AM, rasputin27111988 said: Mai tii minte cum o chema pe maseoza sa ne ferim de ea? Ca idee eu cel mai mult am fost in 2019 si vreau sa zic ca si atunci am nimerit si fete OK si din alea care m-au enervat. De exemplu.... relativ recent am fost la Carmen (nu stiu daca era cea de pe site ca era mai grasutza) si a fost OK ca masaj si ca atitudine. Printre alte tatuaje are un tatuaj cu mickey mouse si o freza oarecum ciudata, tunsa scurt pe o parte. pentru mine e de ferit salonul ca prea si-au luat-o in cap si preturile pe care le cer sunt strigatoare la cer dar vorba aia nu-i prost cine cer cine da? ... astept niste recenzii pozitive si poate mai trec pe acolo... 1 Link spre comentariu
rasputin27111988 Reputație: 8 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 31, 2023 4 hours ago, rocoro said: pentru mine e de ferit salonul ca prea si-au luat-o in cap si preturile pe care le cer sunt strigatoare la cer dar vorba aia nu-i prost cine cer cine da? ... astept niste recenzii pozitive si poate mai trec pe acolo... Nu neg faptul ca sunt unele nesimtite, eu fiind cu aliura mai de papagal asa..... isi dau arama pe fatza alea mai putin dotate pe cortex dar sunt totodata si un om corect si am tinut sa le laud pe alea care merita. In legatura cu Andreea i-am dat recenzie pozitiva de abia cand am aflat ca asa e moda cu scoruri de te sperii pentru chestii extra. Link spre comentariu
rocoro Reputație: 4 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 On 11/1/2023 at 12:59 AM, rasputin27111988 said: Nu neg faptul ca sunt unele nesimtite, eu fiind cu aliura mai de papagal asa..... isi dau arama pe fatza alea mai putin dotate pe cortex dar sunt totodata si un om corect si am tinut sa le laud pe alea care merita. In legatura cu Andreea i-am dat recenzie pozitiva de abia cand am aflat ca asa e moda cu scoruri de te sperii pentru chestii extra. Pe banii mei pas la nesimtite ca si eu Mi$$ papagal... asta din start Asta m-a cracanat de ras: "In legatura cu Andreea i-am dat recenzie pozitiva de abia cand am aflat ca asa e moda cu scoruri de te sperii pentru chestii extra." pai eu ce inteleg: daca lumea e nesimtita tu esti dispus sa platesti... eu pa$$ ... pentru ca exista alternative la Bianco si/sau Elektra la preturi decente... De ce sa dau mai mult si sa primesc mai putin? Link spre comentariu
rasputin27111988 Reputație: 8 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 2 hours ago, rocoro said: Pe banii mei pas la nesimtite ca si eu Mi$$ papagal... asta din start Asta m-a cracanat de ras: "In legatura cu Andreea i-am dat recenzie pozitiva de abia cand am aflat ca asa e moda cu scoruri de te sperii pentru chestii extra." pai eu ce inteleg: daca lumea e nesimtita tu esti dispus sa platesti... eu pa$$ ... pentru ca exista alternative la Bianco si/sau Elektra la preturi decente... De ce sa dau mai mult si sa primesc mai putin? Ce am vrut eu sa zic e ca totul a fost OK mai putin scorurile la chestii extra, care evident NU s-au materializat. Deci nu am platit. Acuma era culmea sa zica mai putin decat e "pretul pietei". Vreau sa fiu corect, asta in general, la fel am facut si cu VIVIANA de care nu am zis nimic de dragul primelor 2 dati cand am fost la ea, speram sa fie o chestie izolata dar cand s-a confirmat ca eu decartez si imi iau UE pe banii mei am zis ca nu o sa mai vizitez. Nu pozez in baiat bun pentru NU SUNT, sunt chiar foarte al dracului, vreau doar sa masor de 10 ori inainte sa tai capul la cineva .... atata tot Link spre comentariu
rocoro Reputație: 4 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 fiecare cum doreste...Acuma era culmea sa zica mai putin decat e "pretul pietei"... parcă la piață se negociază dar eu pe acolo de ce să trec? pentru că la scump și prost există alternativa mai bun și mai ieftin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum