alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 31, 2016 Buna,ca servicii prestam.oral+normal,FK,69,diferite pozitii...si prestam si impreuna.Va puup😜ðŸ˜ðŸ˜
versaceboss Reputație: 14 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Frankfurt Main Oras:Frankfurt Main Postat Ianuarie 31, 2016 preturi oral ?normal?combinat?
cataa80 Reputație: 1641 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 31, 2016 Am vazut.o si eu in seara asta la Carla, dar doar atat, nimic mai mult. (pe Alexandra,,colega cu Carla o stiu de ceva vreme).Am sunat, mi.a raspuns imediat si m.a indrumat catre locatie, zona centrala, cat de cat, pe langa ITM.M.a intampinat Carla, pozele postate snt reale, tarife, 200 ora si 100 nr parca, nu mai retin.Ca plusuri, Carla este o fata linistita si vb frumos.Ca minusuri (pt mine), este cam plinuta,, tinuta era una "de casa", nu face CIM, si in casa era miros de mancare. In plus, mie, personal, pt cum arata, 200 mi se pare mult pt o ora.Asa ca, am plecat. 1 1
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 1, 2016 Buna cataa80,preciez sa spun ca prietena mea Carla nu era intr-o tinuta "de casa"cum spui tu ,ci era chiar imbracata intr-o rochita scurta sexy,acum fiecare cu gustul lui.😛
copilul cuminte Reputație: 155 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Februarie 1, 2016 alexandra, pune te tugam niste poze recente cu tine!
cataa80 Reputație: 1641 Postat Februarie 1, 2016 Oras:. Oras:. Postat Februarie 1, 2016 Buna cataa80,preciez sa spun ca prietena mea Carla nu era intr-o tinuta "de casa"cum spui tu ,ci era chiar imbracata intr-o rochita scurta sexy,acum fiecare cu gustul lui.Mai draga Alexandra, intreb si eu oare, de ce nu m.a asteptat in costumatia din poze, daca tot exista respectul fata de client?Si, cu siguranta, nu mai comentam nimic.Si las.o pe ea sa vorbeasca, nu te mai baga tu, te rog frumoss, pe tine te cunosc, de muulta vreme, asa ca te rog, abtine.te!!! ...Sa ma invitati si pe mine, data viitoare la o portie de varza calita, ca mi.ati facut pofta aseara! ...Discutia vreau sa o inchei aici,,nu vreau sa va suparati pe mn, ca poate o sa vin eu chiar la tine, Alexandra si chiar vreau sa ma primesti !!! Te pup!
dragos sugaciu Reputație: 41 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Dupa poze esti nemipomenita.Imi place.Dar nu ai nici o recenzie mai recenta din care sa inteleg ceva.Faci oral neprotejat,cunillingus,anilingus,finalizare orala,etcSincer mi-as dori sa fiu intre cracii tai in orice pozitie.Fii mai explicita si spune-ne si noua cu ce tehnici noi ai venit.Eu as vrea sa te vizitez.
fabrizio 9 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Bună lasă.ne și noua un preț pt o partida în trei dk e ok eu vin
fabrizio 9 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Și mai puneți și voi câteva poze ca pana acum sunteți cele mai bune din Pitești
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 2, 2016 Sigur ca o sa te primesc cu mare placere,cataa80,si app am comentat eu in locul ei pt ca ea nu are cont momentan.Te pup sh te ast pe la mn.
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 2, 2016 Buna dragos sugaciu,in primul rand multumesc pt compliment,daca vrei mai multe detalii ma poti suna la nr 0731151239,si te pot informa cu tot ce doresti sa afli.Te pupic
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 2, 2016 Buna fabrizio ca pret pt o partida in 3 ar fi 200fin/400h.te pupic
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 4, 2016 Buna dragii mei va anunt ca mi-am schimbat nr de tel.Noul nr este 0799558367,dar raspund si la cel vechi.Va pupic sh va ast pe la mine
copilul cuminte Reputație: 155 Postat Februarie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Februarie 4, 2016 Alexandra, ne-ai promis niste poze recente cu tine!
razvirazvan Reputație: 5 Postat Februarie 4, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 4, 2016 A postat suficiente!!!
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 5, 2016 Acestea sunt poze recente cu mine.Va pupic 5
versaceboss Reputație: 14 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Frankfurt Main Oras:Frankfurt Main Postat Februarie 5, 2016 wow ce mare esti ..si buna de p*la
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 5, 2016 Versaceboss te rog frumos sa iti pastrezi comentariile pt tine,daca tot nu te incumeti sa ne faci o vizita mie sau colegei si sa scri o recenzie mai detaliata,nu doar conentarii aiurea ca sa te afli in treaba.Am vazut ca mereu ai ceva de comentat in privinta mea,a colegei si de asemenea a altor fete de pe acest forum.
jhony86 Reputație: 22 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Alexandra vreau si eu o ora cu amandoua de cunilingus si analingus se poate ?
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 9, 2016 Sigur ca se poate.Te asteptam
andrei1985andrei Reputație: 22 Postat Februarie 9, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 9, 2016 Pentru doamna Îți trebuie berbec de 22 sa o linistesti
alex ionut 21 Reputație: 4 Postat Februarie 11, 2016 Postat Februarie 11, 2016 Buna ..prin slatina nu ajungi frumoaso???
alexandrabrunetzik Reputație: 94 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 11, 2016 Din pacate nu ajung in Slatina...(
alex ionut 21 Reputație: 4 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Din pacate nu ajung in Slatina...(Scumpo si la Slatina se castiga ....plate cv mai mult ca in pitesti...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum