Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 maine o sugi XOXONEL sau don draperie,alege tu cum sa te numesc. Maine continuam. SI pana is io pe site zilnic numa muie iti dau Sa te saturi,de aia.... AI da pula mea. :)))))))))))) de unde ai ramas azi =)))) Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 maine o sugi de unde ai ramas azi =))))Azi cam tu ai supt-o xoxonel. Poate maine ai noroc. ;) Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Don draper nu e Xoxo.nu te fa ca nu stiai Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 15, 2018 nu te fa ca nu stiai Nu, chiar nu sunt unul și același. Îi cunosc personal pe amândoi. 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Nu, chiar nu sunt unul și același. Îi cunosc personal pe amândoi.nu stiu de ce iti place sa amesteci chestiile astea jur cand toate lucrurile stau in fata ta. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 15, 2018 nu stiu de ce iti place sa amesteci chestiile astea jur cand toate lucrurile stau in fata ta.Pentru că iar greșești. Greșești la foc automat, nu ai bărbăția să recunoști, continui în eroare și creezi o grămadă de conflicte aiurea, de parcă nu erau destule. Repet: sunt persoane diferite și, din câte știu, nici nu se cunosc unul pe altul. 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Pentru că iar greșești. Greșești la foc automat, nu ai bărbăția să recunoști, continui în eroare și creezi o grămadă de conflicte aiurea, de parcă nu erau destule. Repet: sunt persoane diferite și, din câte știu, nici nu se cunosc unul pe altul.Bine picoane eu mai verific inca o data. Daca nu e clona lui ceea ce eu nu cred inseamna ca ai dreptate. La foc automat crezi tu ca gresesc si te as ruga sa nu mai faci asemenea afirmatii care reflecta parerea ta personala asupra unui subiect ci scrie acolo dupa ele ca e parerea ta. faci niste greseli si tu la foc automat de nici nu stiu cateodata ce sa cred 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 am dat-o in brignace cu xoxo si brigada pa centru vechi... intr-o joi. confirma george, marean, alex, sangre & co Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 15, 2018 Bine picoane eu mai verific inca o data. Daca nu e clona lui ceea ce eu nu cred inseamna ca ai dreptate. La foc automat crezi tu ca gresesc si te as ruga sa nu mai faci asemenea afirmatii care reflecta parerea ta personala asupra unui subiect ci scrie acolo dupa ele ca e parerea ta. faci niste greseli si tu la foc automat de nici nu stiu cateodata ce sa credFaci cum crezi, evident! Eu m-am referit la 2 greșeli și cu asta, 3. În fond, e treaba ta cu cine te înjuri și pentru ce fleacuri, problema mea este că apar prea multe conflicte din nimic și e și mai mult venin pe forum. Înjurați-vă frate, atunci!Spor la treabă! 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Faci cum crezi, evident! Eu m-am referit la 2 greșeli și cu asta, 3.În fond, e treaba ta cu cine te înjuri și pentru ce fleacuri, problema mea este că apar prea multe conflicte din nimic și e și mai mult venin pe forum.Înjurați-vă frate, atunci!Spor la treabă!MAi picon eu am mai zis.ADAUGA ACOLO:sunt greseli din punctul tau de vedere. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 eu imi bag pulan mama lu dmx fara sa stie Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 eu imi bag pulan mama lu dmx fara sa stieRecunoaste ca o iei in dos atunci cand bei in Centru Vechi. Repet, vorbeste lumea 🙂😄 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 niciodata... sunt sef de clan Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 15, 2018 MAi picon eu am mai zis.ADAUGA ACOLO:sunt greseli din punctul tau de vedere.O seară bună! 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 eu imi bag pulan mama lu dmx fara sa stieO m-ai chemat gunoiel? Dar am o idee si mai buna. Uita cum facem.DUpa ce termin eu cu ma-ta poti veni acasa. Intre timp fa-ti laba la pozele lu Ines :)))))))))))) 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 O seară bună!Seara buna seara buna numa mie inca o data sa nu-mi mai scrii ca greseli la foc automat .Scrie acolo si ca e parerea ta. Link spre comentariu
ivanmache Reputație: 8 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Ce carte sa mai scrieti ba? Forumul asta se desfiinteaza pe 25 mai fiindca nu respecta normele GDPR. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 niciodata... sunt sef de clanTu sef de clan?Tu esti un cacat umed in iarbaAhahahahaha :))))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Ce carte sa mai scrieti ba? Forumul asta se desfiinteaza pe 25 mai fiindca nu respecta normele GDPR. A dat de dracu Don Draper / Xoxo Nu mai are loc de joaca pentru handicapati =)))=))))))))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Cred ca de asta a intrat in sevraj . Sa ii dea premiulPentru retardatul anului 2018 pana sa se inchida , macar sa nu isi fi pierdut timpul degeaba =)))))) 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 A dat de dracu Don Draper / Xoxo Nu mai are loc de joaca pentru handicapati =))) =))))))))) o sa mori da foame :x Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 15, 2018 Seara buna seara buna numa mie inca o data sa nu-mi mai scrii ca greseli la foc automat .Scrie acolo si ca e parerea ta.Scriu ce vreau, Dmx-ule, ca și tine, de altfel! Ce carte sa mai scrieti ba? Forumul asta se desfiinteaza pe 25 mai fiindca nu respecta normele GDPR. Nasol! Împușcă-te! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 o sa mori da foame :xAi vrea tu =))))))) Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 maine o sugi de unde ai ramas azi =)))) ba lasa-l ca e mai prost ca raion, se tine agatat de tine si n-are niciun talentignora-l ca-mi bag pula in ma-sa =)) Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Ai vrea tu =))))))) fara xoxo viata e pustiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum