Sari la conținut

La Multi Ani Dragnea cu 10 ani cu executare

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Maxim e de kkt de se intampla. Alta data atentie si sa va duceti la vot. Nu e posibil ca un baron local sa conduca tara. Va aduceti aminte cum a ajuns Ceausescu la putere?

Ceaușescu a făcut ceva, ăștia  după 30 de ani... 

• Oras:belgravistan
Postat

Ceaușescu a făcut ceva, ăștia după 30 de ani...

A facut pă pula mea...

Nene, sper că nu ai fost serios...

Postat

Maxim e de kkt de se intampla. Alta data atentie si sa va duceti la vot. Nu e posibil ca un baron local sa conduca tara. Va aduceti aminte cum a ajuns Ceausescu la putere?

Votu' îl cam hotărăște ăla care numără

Vizitator
Postat

A facut pă pula mea...

:)))) 

Cand sunt eu serios? :))) 

Postat

Cand sunt eu serios? :)))

Când te bagi în seamă cu visnașpa?

Vizitator
Postat

Când te bagi în seamă cu visnașpa?

Mai ales  ;) 

Vizitator
Postat

Luați-vă o cameră

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32478044_449501432176999_8364171044835033088_n.jpg?_nc_cat=0&oh=695bd1f8de10c3b6e6a4bbc970eb8fbe&oe=5B9614E0

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu e nicio asemănare. Ceașcă nu a fost ales, ci a câștigat lupta internă din partid pentru funcția de Secretar General al P.C.R. care reprezenta funcția supremă în stat. Ulterior, s-a înființat pentru el funcția de Președinte. Alegerile se organizau pentru desemnarea reprezentanților în Marea Adunătură Generală, adică Parlamentul și pentru consilierii locali. O dată cu apariția funcției de Președinte, s-au făcut alegeri cu un singur candidat. Ghici cine! Alegerile erau evident, măsluite la greu.
  • Minus 3
  • Oras:Tuvalu
  • Oras:Tuvalu
Postat

Nu e nicio asemănare. Ceașcă nu a fost ales, ci a câștigat lupta internă din partid pentru funcția de Secretar General al P.C.R. care reprezenta funcția supremă în stat. Ulterior, s-a înființat pentru el funcția de Președinte. Alegerile se organizau pentru desemnarea reprezentanților în Marea Adunătură Generală, adică Parlamentul și pentru consilierii locali. O dată cu apariția funcției de Președinte, s-au făcut alegeri cu un singur candidat. Ghici cine! Alegerile erau evident, măsluite la greu.

Postat

Cum a ajuns?

Postat

Tu vrei să te înjur?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

decat tiganeste zi-mi

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Nu e nicio asemănare. Ceașcă nu a fost ales, ci a câștigat lupta internă din partid pentru funcția de Secretar General al P.C.R. care reprezenta funcția

supremă în stat. Ulterior, s-a înființat pentru el funcția de Președinte. Alegerile se organizau pentru desemnarea reprezentanților în Marea Adunătură Generală, adică Parlamentul și pentru consilierii locali. O dată cu apariția funcției de Președinte, s-au făcut alegeri cu un singur candidat. Ghici cine! Alegerile erau evident, măsluite la greu.

Bre Picoaie, te-ai dilit? Pe vremea lui Ceaușescu n-au fost niciodată alegeri pentru Președinte.

Ce consilieri locali domne ? Nu existau pe atunci consilii locale.

Dezinformezi,tontule

Postat

Bre Picoaie, te-ai dilit? Pe vremea lui Ceaușescu n-au fost niciodată alegeri pentru Președinte.

Ce consilieri locali domne ? Nu existau pe atunci consilii locale.

Dezinformezi,tontule

Președintele era ales de forul legislativ (Marea Adunare Națională), deci, nu prin vot direct. În așa-zisele campanii electorale, Ceaușescu era, cum se spune azi, motorul electoral, mai bine zis, era băgat la înaintare, nu ca vector de imagine, ci ca ... teamă.Nu am spus că alegerile erau prezidențiale, ci că alegerile (legislative), aveau un singur candidat, Exprimarea a fost într-adevăr, un pic ambiguă. Până la înființarea funcției de președinte, la alegerile legislative, în multe circumscripții electorale, erau câte doi candidați, unul de formă, pentru a da o oarecare tentă de democrație, alesul fiind desemnat și cunoscut. "Iepurele" se alegea cu o funcție grasă.

Consiliile locale, se chemau atunci consilii populare

Tu nu poți fără să jignești? Topicul era liniștit, se posta decent, fără insulte. Ar fi cazul să te mai liniștești!

O seară bună!

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Președintele era ales de forul legislativ (Marea Adunare Națională), deci, nu prin vot direct. În așa-zisele campanii electorale, Ceaușescu era, cum se spune azi, motorul electoral, mai bine zis, era băgat la înaintare, nu ca vector de imagine, ci ca ... teamă.Nu am spus că alegerile erau prezidențiale, ci că alegerile (legislative), aveau un singur candidat, Exprimarea a fost într-adevăr, un pic ambiguă. Până la înființarea funcției de președinte, la alegerile legislative, în multe circumscripții electorale, erau câte doi candidați, unul de formă, pentru a da o oarecare tentă de democrație, alesul fiind desemnat și cunoscut. "Iepurele" se alegea cu o funcție grasă.

Consiliile locale, se chemau atunci consilii populare

Tu nu poți fără să jignești? Topicul era liniștit, se posta decent, fără insulte. Ar fi cazul să te mai liniștești!

O seară bună!

Nu pot bre, cu tine nu pot,ma enervezi infernal,numai sa-ti vad numele si te-as baga cu capu-n bideu .Oricum,pe alte topice te iei de Brett da' te iei si de mine.Te muiesc pana cazi lat
Postat

Nu pot bre, cu tine nu pot,ma enervezi infernal,numai sa-ti vad numele si te-as baga cu capu-n bideu .Oricum,pe alte topice te iei de Brett da' te iei si de mine.Te muiesc pana cazi lat

Ce să mai spun? Poate un psihiatru ar putea spune ceva. Pentru că nu doar eu te enervez (apropo, te-am futut și nu ți-am plătit?), ci cam toată lumea. Am văzut și pe topicul Laurei, cum te-ai luat de ăla. Pe fond, aveai în mare parte dreptate, dar, de ce trebuia să-l jignești, la foc automat și în crescendo? Muia care și-ai luat-o, a fost prin calmul și decența cu care și-a răspuns. Și, în general, te iei de toți și jignești, asta ai făcut de când te-ai înscris cu acest user.

E cazul să faci ceva cu isteriile astea, să te tratezi!

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...