bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 daca sta cuminte si nu mai se ia de lume nu-i mai aduc aminte de mami. asta e Amanda, nu? Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 amada da.. curva aia expirata de are 176 de kile de nu pleaca nici liftu cu ea =)) cu aere da diva pardon da urs =)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Ce paziti, ratatilor, ma apropii de 50 postari si tot pe plus sunt! :laugh2La munca de minusat cu voi! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Te-a zapacit dracusorul, ala a fost contul meu, pe langa faptul ca sunt Amada si uneori Amandina. :laugh2 ma pricep,nu? :))))https://i.imgur.com/p0h8Pq6.gif 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 ma pricep,nu? :))))https://i.imgur.com/p0h8Pq6.gif I would like to see what you do best... :rax2 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 I would like to see what you do best... :rax2 https://i.imgur.com/YSICmBM.gif Link spre comentariu
bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Ce paziti, ratatilor, ma apropii de 50 postari si tot pe plus sunt! :laugh2La munca de minusat cu voi! te minusez cand vreu eu, deocamdata esti o catea cuminte si ascultatoare nu te iei de lume, doar latri putin Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 te minusez cand vreu eu, deocamdata esti o catea cuminte si ascultatoare nu te iei de lume, doar latri putinCe te faceai daca eram o catea in calduri? :)Pari cam castrat... 3 Link spre comentariu
bluepunisher Reputație: -37 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 daca aesti asa grasa cum zice lumea si erai in calduri de futeam cu coada de la lopata. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 te minusez cand vreu eu, deocamdata esti o catea cuminte si ascultatoare nu te iei de lume, doar latri putinmai sugi mult pula bre ???? 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Ce te faceai daca eram o catea in calduri? :)Pari cam castrat...pentru ca este un travestit. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 daca aesti asa grasa cum zice lumea si erai in calduri de futeam cu coada de la lopata. Iei parerea lui xoxo in considerare, care nu m-a vazut vreodata si m-a minusat la comanda? :laugh2N-ai decat. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 amada da.. curva aia expirata de are 176 de kile de nu pleaca nici liftu cu ea =)) cu aere da diva pardon da urs =)) Ai simptome de un barbat care ma uraste pentru ca ma doreste... 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Ai simptome de un barbat care ma uraste pentru ca ma doreste... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 AHHAHAHA DA FA M-AI GHICIT SA MOARA COPII MEI AZORICA SI GRIVEIAMI PLAC GRASELE IN SECRET SI NU STIE NIMENIAS DA IN TINE CA SURDU IN CLOPOT Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Ai simptome de un barbat care ma uraste pentru ca ma doreste... :)))))))) maxim Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 18, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Mai 18, 2018 https://media.giphy.com/media/qRRalfghRsig8/giphy.gif 1 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4956 Postat Mai 18, 2018 Oras:* Oras:* Partajează Postat Mai 18, 2018 Te-a zapacit dracusorul, ala a fost contul meu, pe langa faptul ca sunt Amada si uneori Amandina. :laugh2Am inteles. Banuiesc ca asta-i rolul "dracusorului", sa amageasca. :) M-am mai gandit un pic la situatia forumului si as spune ca aici e ca in Vestul Salbatic: un minim de ordine iar in rest fiecare face ce vrea. De aici calitatea mai scazuta la care faceti aluzie. Nu stiu daca asta e oglinda poporului roman in general, pentru ca nu e corect sa generalizezi.Sunt sigur ca sunt destui oameni civilizati in societate, dar ei sunt discreti, "invizibili", tocmai pentru ca sunt civilizati. Link spre comentariu
4nicator Reputație: 431 Postat Mai 18, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Partajează Postat Mai 18, 2018 Sunt cateva zile, se putea mai mult, dar o sa fie, incep sa fiu tot mai preocupata de alte aspecte...Site-ul a ajuns pentru retardati!Nu va judec pentru caterinca de clasa a 2-a, ci pentru faptul ca aici gasiti locul perfect sa va afisati defectele!Nu conteaza unde va prezentati in lume, nu conteaza ce parere aveti despre persoana voastra, conteaza in lume doar ce cred ceilalti despre voi...Iar aici... Nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin... E o mare de prostie! Daca nu este prostie, e baliverna scrisa in N randuri pe care daca te risti sa o citesti, la final zici "Ce pula calului ai vrut sa spui?!"Atentie? Banuiesc ca multi duc lipsa ei, unii sincer au spus ca se simt singuri, ce au primit? Mistocareala de prost gust!Vreau sa cred ca poporul roman nu este complet indocrinat si cretinizat!E cazul?crede si nu cerceta Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Am inteles. Banuiesc ca asta-i rolul "dracusorului", sa amageasca. :) https://i.imgur.com/qQNw7Vo.gif Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Poți articula? ...nino-nino...La mintea ta imbacsita de kkt ce sa pricepi. Mincinos si limitat ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 18, 2018 La mintea ta imbacsita de kkt ce sa pricepi. Mincinos si limitat !Căcatul e in creierul tău, dacă ai impresia că acea postare e cât-de-cât inteligibilă.Jet, retardel! 4 Link spre comentariu
xoxobancomat Reputație: 31 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Sunt cateva zile, se putea mai mult, dar o sa fie, incep sa fiu tot mai preocupata de alte aspecte...Site-ul a ajuns pentru retardati!Nu va judec pentru caterinca de clasa a 2-a, ci pentru faptul ca aici gasiti locul perfect sa va afisati defectele!Nu conteaza unde va prezentati in lume, nu conteaza ce parere aveti despre persoana voastra, conteaza in lume doar ce cred ceilalti despre voi...Iar aici... Nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin... E o mare de prostie! Daca nu este prostie, e baliverna scrisa in N randuri pe care daca te risti sa o citesti, la final zici "Ce pula calului ai vrut sa spui?!"Atentie? Banuiesc ca multi duc lipsa ei, unii sincer au spus ca se simt singuri, ce au primit? Mistocareala de prost gust!Vreau sa cred ca poporul roman nu este complet indocrinat si cretinizat!E cazul? ce conteaza fa ? ce cred altii despre tine in lume ? pai d-aia fa esti o depresiva da 140 da kile in viu, excorta expirata... esti pentru ca asa cred ceilalti despre tine futemas in gandirea ta da baba expirata cu arfe si figuri =)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 ce conteaza fa ? ce cred altii despre tine in lume ? pai d-aia fa esti o depresiva da 140 da kile in viu, excorta expirata... esti pentru ca asa cred ceilalti despre tine futemas in gandirea ta da baba expirata cu arfe si figuri =)) Parerea unui cioban chiar nu ma intereseaza.Excorta? :laugh2 Cioban analfabet! :laugh2 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Am inteles. Banuiesc ca asta-i rolul "dracusorului", sa amageasca. :) M-am mai gandit un pic la situatia forumului si as spune ca aici e ca in Vestul Salbatic: un minim de ordine iar in rest fiecare face ce vrea. De aici calitatea mai scazuta la care faceti aluzie. Nu stiu daca asta e oglinda poporului roman in general, pentru ca nu e corect sa generalizezi.Sunt sigur ca sunt destui oameni civilizati in societate, dar ei sunt discreti, "invizibili", tocmai pentru ca sunt civilizati.Like! :)Nu am spus ca nu sunt oameni civilizati, sunt mai putin vizibili pentru ca nu intra in polemici inutile. ;) 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum