Sari la conținut

Maya Slim - sex total - 0734967412

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 minute, 19brutus87 a spus:

Parcă ai fi reîncarnarea lui Guy de Maupassant. 

😁 Pai el e , Gica de Muipasant

• Minus 3
Vizitator danydelmar79
Reputație: 0
Postat

Deblochezi numarul cu 68 in capat ca sa te pot suna sa stabilim o intalnire? Te pup

Postat
Acum 41 minute, danydelmar79 a spus:

Deblochezi numarul cu 68 in capat ca sa te pot suna sa stabilim o intalnire? Te pup

Cel mai deblocat numar este 69

Vizitator nicieu
Postat
La 04.11.2021 la 8:39, deliaandreea a spus:

Nu sunt eu in aceea poza si nici nr nu imi apartine! Mulțumesc pentru inrelegere💋

Atunci posteaza un anunt cu pozele tale, pe topicul asta sunt acele poze din 2018... in stilul asta toata lumea este indusa in eroare!

Vizitator danydelmar79
Postat

Neata. Disponibila?

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 20 minute, deliaandreea a spus:

Dispinibila pana la ora 23💋

O lista cu serviciile ?

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 14 ore, deliaandreea a spus:

Dispinibila pana la ora 23💋

ai dinou locatie sau inca pe deplasari only??

• Oras:Constanța
Postat
Acum 5 ore, scarlxxrd a spus:

ai dinou locatie sau inca pe deplasari only??

Hei buna, pana marți nu mai sunt disponibila , va pup 💋

Acum 20 ore, deliaandreea a spus:

Servicii totale 

Pret 200 nr 400 ora, (oral, normal, anal masaj de relaxare la ora) 150 nr 300 ora fara anal, la deplasare doar Hotel sau Pensiune 400 h, oral pro/neprotejat, normal, anal doar protejat

Vizitator danydelmar79
Postat

Buna. Mai esti in zona?

Postat

Bună sunt disponibila astazi pana la ora 14:30 apoi revin dupa ora 17:30 pana la 24:00! Duminica ultima zi in Constanta! 

• Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
  • Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
Postat
15 minutes ago, deliaandreea said:

Disponibila ,Zona Aqua Magic !😘

Mânca-te-aș eu pe tine toată și cu poftă 😛

• Minus 2
Postat
La 03.11.2021 la 21:46, deliaandreea a spus:

Hei buna, va anunt cu noul pret 150nr (oral, normal) 300h, 200nr (oral, normal, anal) 400 h include finalizare orala, corporala sau in prezervativ, oral pro/nep depinde de igiena ta, fara graba sarutari pe corp, mangaieri, masaj de ralaxare include la ora (din cauza timpului) va pup💋

FK??

• Membru Premium
Postat

foarte buna fata! am fost astazi, locatia este peste drum cu aquamagic, micuta dar baga imediat tocuri, poarta toale sexy, striptease bun, tatisioare micute dar reactive imediat vezi daca ii place! oral misto, calareste fatal (bine ca a obosit repede ca nu mai apucam misionarul), saruta bine (erectie mistoaca doar din striptease si saruturi), si acum highlightul intilnirii, durexul era rupt dupa ce am descarcat aproximativ 2 litri de sexjuice in ea :D jur ca nu am atins condomul nici macar cu privirea fata la paradit sigur cand ma calarit ca prea il simteam pe gogu in menghina. acum na ce sa zic eu sunt sanatos inafara de capatana. si ea foarte curatica sper sa nu aud ca sunt neplanificat tata in constanta dupa vreo 18 ani :D este super de recomandat! multa distractie cu ea eu am plecat spre ungaria baieti!

• Like 5

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat-o pe Maya odata in vara si a doua oara prin Octombrie-Noiembrie, iar apoi nu am mai dat de ea. Vad ca are iar anunturi pe Constanta, si avand in vedere ca optiunile sunt detul de putine, sunt tentat sa o vizitez din nou.

In mare am fost placut impresionat de ea, in special de atitudinea ei si de nivelul de GFE, cu FK intretinut si mangaieri. Tot intre lucrurile de apreciat este analul, pe care il face cu placere, da contre, te trage in ea, amatorii de anal vor fi multumiti.  Unde nu ne-am potrivit atat de bine a fost sexul oral, unde nu poate face deep, si nu ii place stilul rough (nu face facefuck, nu ii place sa o tragi de par, de palme, etc nici nu poate fi vorba). Nu face nici anilingus. Normalul e ok, e acolo cu tine si incearca sa se plieze pe dorintele tale. Din punctul meu de vedere e o optiune viabila atunci cand aveti chef de anal, sau cautati GFE la un nivel mai ridicat decat majoritatea. Daca ar fi sa acord note:

Oral - 6, poate 7 cu indulgenta. Dar asta doar pentur ca eu prefer deep, si viguros si imi place sa ma parte si de anilingus. Altfel, oralul il ofera neprotejat daca vrei, si isi da silinta sa te multumeasca.

Normal - ok, se misca bine on top. Sa zicem 8

Anal - 10

• Like 4
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...