Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Cu Miky ai incercat? ie frumos,cult si cu bani multi,PLM patron de hotel. :laugh2 :laugh2 :laugh2Stiu, bre, e mare boss! :laugh2Ma excita la nebunie felul in care hartuieste femeile, le face in tot felul, mitomania si ipocrizia....Il luam sa-l leg in beci sa nu-l fure nimeni, dar e insurat. :laugh2 ;) 2 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2Stiu, bre, e mare boss! :laugh2Ma excita la nebunie felul in care hartuieste femeile, le face in tot felul, mitomania si ipocrizia....Il luam sa-l leg in beci sa nu-l fure nimeni, dar e insurat. :laugh2 ;)De divortat de 3 ani,liber ca pasarea cerului. 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 De divortat de 3 ani,liber ca pasarea cerului. Sa-l invit la beci deci? :laugh2Nu sunt sadica cu oricine, dar ar fi, recunosc, o placere extraordinara! :laugh2 ;) 2 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Sa-l invit la beci deci? :laugh2Nu sunt sadica cu oricine, dar ar fi, recunosc, o placere extraordinara! :laugh2 ;)Important e sa ai stiuleti,mari si nodurosi,restul vine de la sine. 13
crocobazdugat Reputație: 548 Postat Mai 30, 2018 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Mai 30, 2018 Amada dacă inca vrei sa cunoști un băiat care sa te strângă noaptea în brațe și nu numai.. aștept să ne cunoaștem mai bine..
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 30, 2018 Amada dacă inca vrei sa cunoști un băiat care sa te strângă noaptea în brațe și nu numai.. aștept să ne cunoaștem mai bine..Posteaza o poza sa vada si ea despre cine e vorba. 13
heisg12 Reputație: 27 Postat Mai 30, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 30, 2018 Te ajut eu :))
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Sa-l invit la beci deci? :laugh2Nu sunt sadica cu oricine, dar ar fi, recunosc, o placere extraordinara! :laugh2 ;)online e zmeu insa dc il bagi in dungeon, scoti dracii din el
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 intrebare de la radio erevan: daca iti gasesti pularau, te lasi de forum?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 ma ofer eu. este all inclusive? primesc mese pe zi, bautura la discretie, curatenie dupa ce vad meciul si horcai pe jumatate treaz in fotoliu cu doza in mana si cu cojile pe langa mine?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 30, 2018 Închiriez beci. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 30, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 30, 2018 e de rau sa intelegDepinde de care parte ești
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 online e zmeu insa dc il bagi in dungeon, scoti dracii din el intrebare de la radio erevan: daca iti gasesti pularau, te lasi de forum? Cred ca mi-am gasit un job, nu o sa butonez din telefon, deci o sa apar mai rar daca se confirma. ;)Pare sigur, dar nu mai sar in sus pana nu ma conving...Barbat dupa. Vreau independenta. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Amada dacă inca vrei sa cunoști un băiat care sa te strângă noaptea în brațe și nu numai.. aștept să ne cunoaștem mai bine.. Ma gasesti la [email protected] daca ai ceva de spus. :)
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2018 Amandino ce iubire mai este si asta pe Gmail? :hmmm 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Amandino ce iubire mai este si asta pe Gmail? :hmmm :laugh2 Tie iti place aia cu stiuleti pe forum, este? :laugh2 :laugh2 :laugh2Gata, ma fac fata cuminte, maine ma duc sa ma angajez, totul e deja stabilit. Sa nu mai stai cu grija mea ca nu-mi place munca. ;) 3
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 30, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 30, 2018 :laugh2 Tie iti place aia cu stiuleti pe forum, este? :laugh2 :laugh2 :laugh2Gata, ma fac fata cuminte, maine ma duc sa ma angajez, totul e deja stabilit. Sa nu mai stai cu grija mea ca nu-mi place munca. ;)Cam cate zile crezi ca rezisti de data asta? =)) =)) Mai mult de 2-3? =)) =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Cam cate zile crezi ca rezisti de data asta? =)) =)) Mai mult de 2-3? =)) =)):) Ti-ar placea sa vezi cum maidau un rateu... O sa fii dezamagit.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2018 :laugh2 Tie iti place aia cu stiuleti pe forum, este? :laugh2 :laugh2 :laugh2Gata, ma fac fata cuminte, maine ma duc sa ma angajez, totul e deja stabilit. Sa nu mai stai cu grija mea ca nu-mi place munca. ;)Daca asa zici tu , pot sa-ti contrazic strapoanele ?Bravo , sa zicem ca este un inceput bun daca cunosti ordinea . BaftaDaca glumesc uneori pe aici sau raspund anumitor provocari , nu inseamna ca ma freaca grija de cineva , decat de mine . Fiecare isi alege calea pe care doreste s-o urmeze . Eu mi-o stiu perfect pe a mea . ;) 2
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 30, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 30, 2018 :) Ti-ar placea sa vezi cum maidau un rateu... O sa fii dezamagit.Esti rautacioasa :( .......iti tin pumnii!! :snap
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2018 Cam cate zile crezi ca rezisti de data asta? =)) =)) Mai mult de 2-3? =)) =))Nu fi rau , de data asta vrea sa prinda o luna intreaga , adica salariul integral :ras 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 30, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 30, 2018 Daca asa zici tu , pot sa-ti contrazic strapoanele ?Bravo , sa zicem ca este un inceput bun daca cunosti ordinea . BaftaDaca glumesc uneori pe aici sau raspund anumitor provocari , nu inseamna ca ma freaca grija de cineva , decat de mine . Fiecare isi alege calea pe care doreste s-o urmeze . Eu mi-o stiu perfect pe a mea . ;) :laugh2 Hai ca ti-a tras-o stiuletare!
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 30, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 30, 2018 Nu fi rau , de data asta vrea sa prinda o luna intreaga , adica salariul integral :rasO luna??? :eek Intr-o luna,Amandina schimba 3-4 job-uri si isi ia si concediu 2 saptamani =)) =)) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Bla, bla, bla... Rautati ieftine.Baieti, eu sunt mai barbat ca voi, iar cand gasesc ce vreau - nu renunt.Nu-i vad rostul sa stai intr-un job de rahat, stati voi daca vreti.V-as mai da cu ceva peste muci... dar nu mai dezvalui orice fac. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum