miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 21, 2018 Auzi la el: e "posesorul unei *calamități*!" Poate voia să spună că e o calamitate. Mai citeste inca o data ce am scris .... nu mai baga din burta , straponatule codosDupa ce ca esti si lingusitor , mai si editezi ca tantalaul cu iz de telectual invechit .Ramane cum am stabilit , nimeni nu scapa intreg din calea straponelor Amandinei , nici chiar ea insasi . Gata s-a stricat smecheria pe ziua de azi :(Log out si fugiti !!! ...eu asa am sa fac . Oare si Picon ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 Am abilitatea de a citi pe diagonală și de a a remarca ce este de remarcat. Mi-a sărit in ochi și mi-a zgâriat retina. Stiam ce ma asteapta si mi-am pastrat retina intacta. :laugh2Peste 2 ani abereaza, sansele s-au terminat. 2
wicked star Reputație: 119 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 Nu mai face d'astea cu mine , ca sunt posesorul unei calmitati de n-ai tu habar cu cine stai de vorba Am mai spus , ai momente cand gandesti lucid si momente cand o iei razna pe campii . E parerea mea si mi-o sustin , cum si a ta este ca sunt mitoman De la dominare nimeni nu scapa intreg ...nici faptasul , nici faptuitorul . Mie nici macar nu mi-a trecut asemenea gesturi cu o fata/femeie si nici nu vor exista vreodata PS: Hai , baga din coarne , berbecule (ma refer la zodie) ....promisesem ca nu-ti mai raspund , dar stiu ca poti mai mult , tocmai de aceea probez iapa sa vad daca poate fi imblanzita , daca nu ....tot salbatica si neanteleasa va ramane si pe zona de dominare , eu ma pot detasa oricand Vezi ca te-a lovit Vis cu biciul....hmmmm....daca nu esti atenta :)http://x.imagefapusercontent.com/u/jtdfm/5417927/1709188433/durfur,_suck_my_tranny_cock_2_(5).gif
condition Reputație: 7276 Postat Mai 21, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 21, 2018 Nu citesc aberatii, nu-mi mai scrie!Lasa-l este doar un poponar bolnav psihic! 1 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 21, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 21, 2018 Ar fi mai grav, doar o bolnava psihic fara leac.Ce-mi demonstrezi tu aici? Eu am cont sa pierd timpul pana incep serviciul, tu ar trebui sa vorbesti suav cu barbatii, nu sa-i faci "tarani", "prosti", etc..."Prostii" aia te-ar fi platit, dar cu paranoia ta cine se mai risca sa vina la tine?Abereaza si sapa-ti groapa singura, treaba ta.Am dreptul de a selecta cu ce oameni doresc sa ma întâlnesc si de a ma exprima in cazul in care sunt jignită. Nu doresc prosti, debili si inculți! E usor de înțeles...N-ai raspuns si nu mi-ai explicat de ce spui ca sunt drogata in repetate rânduri! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 21, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 21, 2018 unde ai vazut tu ca incurajez ceva? habar n-am avut ce te-a dezlantuit asa si nici nu m-a interesatdar a raspunde cu aceeasi moneda in niciun caz nu te face mai breaza...Dar ai definit gestul ca fiind nebunie in timp ce ai ignorat prostia...Nu înțelegi româneste? Mai citeste încă o data cu atentie ce am scris si păstrează-ti pentru tine impresiile in privința gesturilor mele. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 Am dreptul de a selecta cu ce oameni doresc sa ma întâlnesc si de a ma exprima in cazul in care sunt jignită. Nu doresc prosti, debili si inculți! E usor de înțeles...N-ai raspuns si nu mi-ai explicat de ce spui ca sunt drogata in repetate rânduri! Repet, baga-mi-as pula in creierii tai! Daca nu esti drogata, esti doar o bolnava psihic tot mai grav!Asta este tot ce am sa-ti explic! unde ai vazut tu ca incurajez ceva? habar n-am avut ce te-a dezlantuit asa si nici nu m-a interesatdar a raspunde cu aceeasi moneda in niciun caz nu te face mai breaza... Nu te obosi, nu intelege ce-i spui, apoi zice ca nu o cunosti si nu stii nimic, e vai de capul ei! :slap2 2
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 Adica alcoolica de Amada, puscariasa asta, care a facut caca pe topicul despre Cassy, a devenit brusc sentimentala, smerita si sa-mi ia pula-n gura de fomista.Fa, normal ca doar aici poti sa-ti gasesti vreun prostalau, stii si tu asta, pentru ca niciun om normal nu ar da o flegma pe o zdreanta ca tine.Singurul candidat e picon, cred ca si boarfa asta l-ar vrea. Pai nu du doi si-au spalat rufele pe forum, in pula mea, nu ei s-au facut de cacat de la un stick pentru internet?Astia doi se potrivesc perfect, ambii isi traiesc viata pe forum, ambii jegos si ratati.Aici muriti ba, poate va angajeaza pisicuts cu norma intreaga. 1
natoporus Reputație: 5034 Postat Mai 21, 2018 Oras:* Oras:* Postat Mai 21, 2018 @chancellor, daca-mi permiteti un sfat: cred ca ar trebui sa nu-i mai raspundeti deloc userului @vistantric, indiferent de ceea ce spune. Spun asta pentru ca raspunsurile ei sunt alimentate de replicile celorlalti si nu e bine. Prin ignorare, s-ar putea pune capat cercului vicios. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 @chancellor, daca-mi permiteti un sfat: cred ca ar trebui sa nu-i mai raspundeti deloc userului @vistantric, indiferent de ceea ce spune. Spun asta pentru ca raspunsurile ei sunt alimentate de replicile celorlalti si nu e bine. Prin ignorare, s-ar putea pune capat cercului vicios. In privinta ei - nu.Dar pot ignora un labagiu care a aparut recent...Nu-mi nici sfaturi, banuiesc ca-mi doresti binele, dar ma subestimezi.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 Amada, eu m-am oferit, insa aku e prea tarziu, am radar :))))))
picon Reputație: 1046 Postat Mai 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 21, 2018 Mai citeste inca o data ce am scris .... nu mai baga din burta , straponatule codosDupa ce ca esti si lingusitor , mai si editezi ca tantalaul cu iz de telectual invechit .Ramane cum am stabilit , nimeni nu scapa intreg din calea straponelor Amandinei , nici chiar ea insasi . Gata s-a stricat smecheria pe ziua de azi :(Log out si fugiti !!! ...eu asa am sa fac . Oare si Picon ?Ho, nebunule, că a băgat autocorectul și nu am fost atent! Ai spus "sunt posesorul unei calmități". Termenul corect este "calm", asta am vrut să evidențiez. "Calmitate" nu există, sau mai bine zis, nu exista până ce a început să fie folosit de semidocți ca tine, care vor să pară deosebiți.Era greu să spui "am un calm", decât construcția aia penibilă?Boule!"Sunt posrsorul unri calmități de cate nu si tu habar cu cine satsi de vorbă ". Frază de frizer sau tractorist cu 'arfe. Fără cap și fără coadă. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 ma ofer eu , dar sunt mai sarac , m-ai accepta? xD si eu sunt sarac, dar am nick misto :) )))PS amandino, ce zici ?
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Mai 21, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Mai 21, 2018 CE-AI FA ?ACUM AM INTRAT ! HAHAHA De pe contul asta! Vorbeste cu mă-ta asa, psihopatule... A TURBAT NEBUNA =)))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 21, 2018 Adica alcoolica de Amada, puscariasa asta, care a facut caca pe topicul despre Cassy, a devenit brusc sentimentala, smerita si sa-mi ia pula-n gura de fomista.Fa, normal ca doar aici poti sa-ti gasesti vreun prostalau, stii si tu asta, pentru ca niciun om normal nu ar da o flegma pe o zdreanta ca tine.Singurul candidat e picon, cred ca si boarfa asta l-ar vrea. Pai nu du doi si-au spalat rufele pe forum, in pula mea, nu ei s-au facut de cacat de la un stick pentru internet?Astia doi se potrivesc perfect, ambii isi traiesc viata pe forum, ambii jegos si ratati.Aici muriti ba, poate va angajeaza pisicuts cu norma intreaga.Clujene, probleme, mă? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 Amada, eu m-am oferit, insa aku e prea tarziu, am radar :)))))) Corect era "Acum mi-am gasit jumatatea". :laugh2Zici ca sunteti in puscarie cand ajungeti la relatie, dar poate fi eliberare, daca stii ce vrei si cu cine o faci...Multe intradevar sunt radare, la barbati la fel, nu-i vad rostul.Te sugruma, sufoca... vorbesc de mine, nu spun ca stiu, tu stii. si eu sunt sarac, dar am nick misto :) )))PS amandino, ce zici ? :laugh2 :laugh2 :laugh2Adica stam vinulet non-stop? Suntem mult mai frumosi si sa creasca via ca de munca nu ne arde? :laugh2Glumesc, bineinteles.Ma intreci ca inaltime macar?
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 21, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 21, 2018 Dar ai definit gestul ca fiind nebunie in timp ce ai ignorat prostia...Nu înțelegi româneste? Mai citeste încă o data cu atentie ce am scris si păstrează-ti pentru tine impresiile in privința gesturilor mele.don'soara draga, ,sensul celor scrise de mine era "ce nebunie e pe topicul asta" ... in ceea ce privste prostia, ma abtin sa fac speculatii...einstein a zis-o mai bine cu ceva timp in urma si departe de mine gandul sa-l contrazic in vreun fel... si cu asta am incheiat dialogul 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2Adica stam vinulet non-stop? Suntem mult mai frumosi si sa creasca via ca de munca nu ne arde? :laugh2Glumesc, bineinteles.Ma intreci ca inaltime macar? am mai crescut :)
picon Reputație: 1046 Postat Mai 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 21, 2018 Misa...😄 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 21, 2018 Ho, nebunule, că a băgat autocorectul și nu am fost atent! Ai spus "sunt posesorul unei calmități". Termenul corect este "calm", asta am vrut să evidențiez. "Calmitate" nu există, sau mai bine zis, nu exista până ce a început să fie folosit de semidocți ca tine, care vor să pară deosebiți.Era greu să spui "am un calm", decât construcția aia penibilă?Boule!"Sunt posrsorul unri calmități de cate nu si tu habar cu cine satsi de vorbă ". Frază de frizer sau tractorist cu 'arfe. Fără cap și fără coadă. Iar apari cu explicatii d'astea puerile si de gradinita , ca de obicei : ba ca ai destele prea mari, ca nu vezi ca e ecranul prea mic .....acum na , ca ai folosit autocorectul , si asta dupa ce nasti polemici cu mine din nimic si ti-o cauti cu botul prin curul meu si prin ceea ce postez ? O singura curiozitate am , dupa 24 de ani de scoala , dupa cum te laudasi , de unde ti se trage tembelismul din ultima perioada , ca ai un libidou destul de crescut :1. De la lovitura de bibelou din partea Amadei ?2. De la strapoanele acesteia , care nu au reusit sa scoata dracii din tine Raspunzi simplu si concis , 1 sau 2 , nu cum o faci in anumite replici ale tale , acele ineptii venite din inertia unui tembeloid , jignind fara un motiv bine intemeiat PS: Ba , tare prost mai esti uneori , sunt convins de asta . Cum sa folosesti autocorecorul dupa 24 de ani de scolarizare si sa te mai si lauzi ca esti mare telectual ? :no2 Fariseu mic si tantalau , treci la saritura in stapon , ca acum apare Amandina si te calmeaza
picon Reputație: 1046 Postat Mai 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 21, 2018 Iar apari cu explicatii d'astea puerile si de gradinita , ca de obicei : ba ca ai destele prea mari, ca nu vezi ca e ecranul prea mic .....acum na , ca ai folosit autocorectul , si asta dupa ce nasti polemici cu mine din nimic si ti-o cauti cu botul prin curul meu si prin ceea ce postez ? O singura curiozitate am , dupa 24 de ani de scoala , dupa cum te laudasi , de unde ti se trage tembelismul din ultima perioada , ca ai un libidou destul de crescut :1. De la lovitura de bibelou din partea Amadei ?2. De la strapoanele acesteia , care nu au reusit sa scoata dracii din tine Raspunzi simplu si concis , 1 sau 2 , nu cum o faci in anumite replici ale tale , acele ineptii venite din inertia unui tembeloid , jignind fara un motiv bine intemeiat PS: Ba , tare prost mai esti uneori , sunt convins de asta . Cum sa folosesti autocorecorul dupa 24 de ani de scolarizare si sa te mai si lauzi ca esti mare telectual ? :no2 Fariseu mic si tantalau , treci la saritura in stapon , ca acum apare Amandina si te calmeazaCretinule, pe touch-screen, dacă nu ești atent cu degetele, îl activezi din greșeală! Dar "calmitate", nu prea există.Idiotule, un semianalfabet ca tine, nu are ce comenta despre școală, cultură etc.!Marș în p.m. retardatule! 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 21, 2018 1 sau 2.? Scurt si la obiect ...nu te mai agita atat cu replicile tale de bazar
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Postat Mai 21, 2018 ...si cu asta am incheiat dialogulÎncă o dovadă de inteligență :) Nu există nici o rațiune pentru care să pierzi vremea cu persoane cu care nu ai nicio compatibilitate.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Mai 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2018 Initiatoarea pe unde e?Are intalnire? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum