Sari la conținut

Vreau partener de viata... :)

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"Să ai o inimă care să nu devină niciodată aspră, un calm care niciodată să nu obosească şi o atingere care niciodată să nu rănească." — Charles Dickens

Când am văzut-o în prima clipa am știut că am avut dreptate și intuiția mi-a arătat încă o dată că nu mă înseală! Eu sunt educată să văd în oameni viitorul ce ei nu îndrăznesc nici măcar să viseze...

Cu toate că era într-o ținută lejeră de casă, altă dată pe stradă cu blugi și semăna cu o tocilară de la litere iar când a venit la mine nu am putut să rețin decât râsul ei...și cumințenia! O asemenea decență, nu am mai observat printre prestatoare...se vedea că are vechime, doar ele au o asemenea prestanță care conferă momentului o liniște și-o libertate cu care simți că nu știi ce să faci. Eu doar vroiam să beau o cafea la mine, în compania cuiva și să nu fiu nevoită să ies singură la o terasă.

Intenția mea nu este de a povesti ceva pentru că e prea multă confuzie deja pentru ea...

Intuiția mea nu înseală niciodată, nu pot compara decât doar impresiile mele cu acel viitor, dar domnisoara aceasta fuge de nebună...

Voila, la ce mă uitam eu Amada, nu știu cât mai contează pentru tine...dar sunt sigură că știi ce vezi în oglindă câteodată! Iar eu ți-am zis deja că tu ai puterea sa depasesti multe, ia uite pe aceasta, așa se vede când omul se uită la tine...

post-143417-0-80431300-1527044799_thumb.pngpost-143417-0-58469900-1527044817_thumb.pngpost-143417-0-91351100-1527044831_thumb.pngpost-143417-0-43334200-1527044845_thumb.png

post-143417-0-66090200-1527044860_thumb.png

• Like 5
  • Minus 36
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

* pe care o amestec...

Vorbești singură! aidepulamea!

Și mai zici că nu ești dementă!

Mai nenea @corector tu ai lipsit la lectia de sens? Bine ca o fac singura si nu *"cu o voce" cum faceti majoritatea in mintea voastra. De aceea un psihanalist citeste ziarul cand unul d-asta isi inchipuie ca vorbeste cu el...Deci, fi mai atent data viitoare cand vezi ca eu neg ceva, nu cred ca vrei sa-ti vezi dementa!
  • Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... Amanda?

Pai? Iti dai seama ce putere a vizualizarii am...si fara efort de convingere din partea ei cum incearca aici, in mediul virtual. Nestiind biata femeie ca nu ajungeam in casa ei daca EU nu vedeam ceva de acest gen...Sa vezi ce fotografii fac! Pfoai, am ochiul format...

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dacă scriam direct, fără sa fac up...Acum stiu, pagină nouă pentru o agresoare din mediul virtual...

Demento, mai fa inca 3 pagini noi, nu pricepi ca nu stam in aceeasi barca, iar topicul asta trebuia ignorat, nu stiu de ce i-au dat atata importanta, motiv pentru care si turbezi pe aici...

Nu tu ma amenintai ca sa ma fereasca D-zeu daca faci mai mult, etc?

N-ai ce sa-mi faci, stai toata noaptea sa-mi sufli in fund, atat!

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai nenea @corector tu ai lipsit la lectia de sens? Bine ca o fac singura si nu *"cu o voce" cum faceti majoritatea in mintea voastra. De aceea un psihanalist citeste ziarul cand unul d-asta isi inchipuie ca vorbeste cu el...Deci, fi mai atent data viitoare cand vezi ca eu neg ceva, nu cred ca vrei sa-ti vezi dementa!

Ieși fă, dementă și drogată ce ești, ce si avut fă, jigodie penală și cu topicul lui Roxy-foxy? Tu chiar ești cretină?

• Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stati sa ies din cada si sa-mi iau celalalt tlf. de la incarcat...Ma dispera daca nu vad caciulita de la..."a"! Asa m-am invatat...ðŸ¾

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Bine ca o fac singura si nu *"cu o voce" cum faceti majoritatea in mintea voastra. De aceea un psihanalist citeste ziarul cand unul d-asta isi inchipuie ca vorbeste cu el...Deci, fi mai atent data viitoare cand vezi ca eu neg ceva, nu cred ca vrei sa-ti vezi dementa!

Tantrico , cat ti-a mai dat doctoru` ?

Vizitator
Postat

"Să ai o inimă care să nu devină niciodată aspră, un calm care niciodată să nu obosească şi o atingere care niciodată să nu rănească." — Charles Dickens

Când am văzut-o în prima clipa am știut că am avut dreptate și intuiția mi-a arătat încă o dată că nu mă înseală! Eu sunt educată să văd în oameni viitorul ce ei nu îndrăznesc nici măcar să viseze...

Cu toate că era într-o ținută lejeră de casă, altă dată pe stradă cu blugi și semăna cu o tocilară de la litere iar când a venit la mine nu am putut să rețin decât râsul ei...și cumințenia! O asemenea decență, nu am mai observat printre prestatoare...se vedea că are vechime, doar ele au o asemenea prestanță care conferă momentului o liniște și-o libertate cu care simți că nu știi ce să faci. Eu doar vroiam să beau o cafea la mine, în compania cuiva și să nu fiu nevoită să ies singură la o terasă.

Intenția mea nu este de a povesti ceva pentru că e prea multă confuzie deja pentru ea...

Intuiția mea nu înseală niciodată, nu pot compara decât doar impresiile mele cu acel viitor, dar domnisoara aceasta fuge de nebună...

Voila, la ce mă uitam eu Amada, nu știu cât mai contează pentru tine...dar sunt sigură că știi ce vezi în oglindă câteodată! Iar eu ți-am zis deja că tu ai puterea sa depasesti multe, ia uite pe aceasta, așa se vede când omul se uită la tine...

attachicon.gifScreenshot_2018-05-23-03-26-50.pngattachicon.gifScreenshot_2018-05-23-03-27-02.pngattachicon.gifScreenshot_2018-05-23-03-26-41.pngattachicon.gifScreenshot_2018-05-23-03-27-32.png

Tare gagica!

Ce sâni are, poza la gard... Oooooleoooo... Si rochia e mișto :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Acu' ma gandesc ca Amandina a vrut sa scrie ca vrea " partener in viata" :))):))), ca " de viata" se mai gaseste cate unul care s o fericeasca :)))

Vizitator
Postat

Tare gagica!

Ce sâni are, poza la gard... Oooooleoooo... Si rochia e mișto :)

Mamiculeeee!  :laugh2  Sta cu unghia in gat si fara comentarii din astea despre alte femei...  :laugh2

Ce-i drept, le are si pe tate, si pe cur! ;) In comparatie...  :slap2

Acu' ma gandesc ca Amandina a vrut sa scrie ca vrea " partener in viata" :))) :))), ca " de viata" se mai gaseste cate unul care s o fericeasca :)))

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Poate ma refeream sa fie in viata?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: 452
  • Oras:cj
Postat

@cancellor ... sa inteleg ca pozele de mai sus iti apartin ?

Vizitator mc hammer
Postat

Amada, intrebare de la un telespectator: poti fi luata in probe pentru un termen de 14 zile, conform legislatiei?

Vizitator
Postat

@cancellor ... sa inteleg ca pozele de mai sus iti apartin ?

As vrea eu. :)

Amada, intrebare de la un telespectator: poti fi luata in probe pentru un termen de 14 zile, conform legislatiei?

Vrei sa ma angajezi?  :laugh2

Vizitator
Postat

Mamiculeeee!  :laugh2  Sta cu unghia in gat si fara comentarii din astea despre alte femei...  :laugh2

Ce-i drept, le are si pe tate, si pe cur! ;) In comparatie...  :slap2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Poate ma refeream sa fie in viata?  :laugh2

ce-i frumos nu doar Tatei îi place, și DEavolului :)))
  • Oras:Bucuresti
Postat

.., conform legii... da ... si o returnezi in 14 zile fara explicatii (poate prezenta zgarieturi fine, carcasa indoita si ambalajul rupt) :laugh2 . Parerea mea  :hihat

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

ce-i frumos nu doar Tatei îi place, și DEavolului :)))

:iagree  Si bisexualelor.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Reputație: 452
Postat

functioneaza doar la produsele cumparate online.

Postat

... cat o avea garantie 1 an? si unde o ducem in service, daca se defecteaza?

Putem reclama la OPC daca isi face reclama inselatoare?

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ieși fă, dementă și drogată ce ești, ce si avut fă, jigodie penală și cu topicul lui Roxy-foxy? Tu chiar ești cretină?

Iar te ambalezi ,senilule , de la primele ore ale zilei  ?

Si unde oare ? Tot pe topicul acela , bineanteles .

post-194745-0-89201600-1527059162_thumb.jpg

Mare zdreanta de om mai esti  , hartuitorule . :no2

Reputație: 1046
Postat

Iar te ambalezi ,senilule , de la primele ore ale zilei  ?

Si unde oare ? Tot pe topicul acela , bineanteles .

Mare zdreanta de om mai esti  , hartuitorule . :no2

Tu ce p.m. vrei iar, bă, retardatule? Te-a băgat cineva în seamă?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Anu asta e al meu

Mă însor

• Like 4
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Anu asta e al meu

Mă însor

Cu Amada?

Vizitator
Postat

Cu Amada?

Nu cu ea

Zice că nu ma incadrez

• Like 3

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Nu cu ea

Zice că nu ma incadrez

Din ce punct de vedere nu te incadrezi? :)

Bea mai mult ca tine? :eek

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...