Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Sa continuam deci?O adori pe mama ta, a facut multe sacrificii...Primii ani din viata ai pertecut mai cu bunici, straini...Te-ai indragostit mulkt prea devreme, ai niste sechele si acum dupa experienta.Ti-a parut rau ca nu ai frati cu care sa formezi o familie.Nu sa o lucrezi pana la pensie unde esti acum, as da cam inca 2 ani, maxim, daca depui efort.
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 10, 2018 Sa continuam deci?O adori pe mama ta, a facut multe sacrificii...Primii ani din viata ai pertecut mai cu bunici, straini...Te-ai indragostit mulkt prea devreme, ai niste sechele si acum dupa experienta.Ti-a parut rau ca nu ai frati cu care sa formezi o familie.Nu sa o lucrezi pana la pensie unde esti acum, as da cam inca 2 ani, maxim, daca depui efort.Ai un sablon,la toti le spui asta ...hai las o asa cum a cazut...ca n ai ghicit nici macar 1/%
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Hai Amandino, iesi la o cafea cu unul, ca n-oi muri. Discutiile lungi pe net sunt moartea pasiunii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Ai un sablon,la toti le spui asta ...hai las o asa cum a cazut...ca n ai ghicit nici macar 1/%De ce se strange ceva in tine?Nu spun la toata lumea la fel...Sa continuam, ai avut un frate.... In copilarie va jucati impreuna, apoi...Nu simt un tata.A fost putin, a plecat repede.Ai in cap o blonda in blugi stramti, dar pleaca.Devine tragic. Nu mai scrie ca mai am putin si-ti plang de mila!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Ieși, fă, disperato! Te aleargă foame prin casă, este? :laugh2A ajuns sa puna link-ul pana si la "Ce am gatit in ultima vreme"... :slap2 :slap2 :slap2 2
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Ieși, fă, disperato! Te aleargă foame prin casă, este? :laugh2Eu cred că e invers, "Free Willy" aleargă foamea prin casă și nu invers 😎
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 10Pentru cine nu stie - ignorari, sufera omul de obesii...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Ieși, fă, disperato! Te aleargă foame prin casă, este? :laugh2Ai chef de vorba?, nu vorbi de sculat... :no2
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 10, 2018 De ce se strange ceva in tine?Nu spun la toata lumea la fel...Sa continuam, ai avut un frate.... In copilarie va jucati impreuna, apoi...Nu simt un tata.A fost putin, a plecat repede.Ai in cap o blonda in blugi stramti, dar pleaca.Devine tragic. Nu mai scrie ca mai am putin si-ti plang de mila!Draga hai sa ti spun ceva: imi plac doar brunetele...nu am frati si nici surori...iar cu taica miu am.o legatura stransa. Asa ca mai incearca
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 10, 2018 Ai chef de vorba?, nu vorbi de sculat... :no2Am, dar nu poci! Nu, nu, de asta nu vorbesc. :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Draga hai sa ti spun ceva: imi plac doar brunetele...nu am frati si nici surori...iar cu taica miu am.o legatura stransa. Asa ca mai incearcaNu mai ai frati.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 10Pentru cine nu stie - ignorari, sufera omul de obesii...Draga de tine, ai vrut să scrii "obeze" și de emoții ți-a ieșit altceva...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Am, dar nu poci! Nu, nu, de asta nu vorbesc. :laugh2Bag mici si... asta e. Pana mea, am uitat ca e duminica si esti la datorie... Sorry. :hihat ( :laugh2 )
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Draga de tine, ai vrut să scrii "obeze" și de emoții ți-a ieșit altceva...11
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Am, dar nu poci! Nu, nu, de asta nu vorbesc. :laugh2Alta data, nu ma supar. Ies si eu ca nu-i vad rostul. :hug1
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 10, 2018 Nu mai ai frati.Sunt mai analfabet de felul meu, de fapt agramat...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 i-ai intrat in joc lu hitler asta. hai @safacemdragoste,
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Sunt mai analfabet de felul meu, de fapt agramat...Nu esti. Aveai in jur de un an... i-ai intrat in joc lu hitler asta. hai @safacemdragoste, Ma compari cu Siana? Esti sigur ca asta vrei sa faci?
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 10, 2018 Nu esti. Aveai in jur de un an... Ma compari cu Siana? Esti sigur ca asta vrei sa faci?Sunt . Mai fetito tu chiar nu intelegi ca nu m ai citit deloc?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 cum ai ajuns la concluzia ca te compar cu siana ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Sunt . Mai fetito tu chiar nu intelegi ca nu m ai citit deloc?Eu stiu ca tu refuzi.Acum insisti cum ca ai fi analfabet, etc... Am atins corzi, ma retrag.Te-am citit. Nu pot continua, devine diabolic.Lasa cum a cazut. Nici in privat nu as rascoli ce stiu acum.
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 cum ai ajuns la concluzia ca te compar cu siana ?Femeia asta e clar plecată definitiv de pe traseul firesc a ceea ce înseamnă noțiunea de raționament. Asta e în stare să se contrazică cu propriile gânduri și afirmații. Sincer, lăsând toate miștourile la o parte, îi plâng de milă. La ce atitudine are, o s-o prindă ridurile și osteoporoza, singură și dezolata. Poate probabil să adopte vreo pisica maidaneza, m-aș mira că cineva să se încumete să trăiască sub același acoperiș cu așa specimen. Trist dar adevărat... Bine că măcar a câștigat Simona 😎 1
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 10, 2018 Eu stiu ca tu refuzi.Acum insisti cum ca ai fi analfabet, etc... Am atins corzi, ma retrag.Te-am citit. Nu pot continua, devine diabolic.Lasa cum a cazut. Nici in privat nu as rascoli ce stiu acum.Joci la.bluf cu mine si stii asta,dar din pacate sunt batran pt tine la faza asta. Tu poti incerca, dar fara izbanda
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Joci la.bluf cu mine si stii asta,dar din pacate sunt batran pt tine la faza asta. Tu poti incerca, dar fara izbandaNu. Nu vad de ce insisti. Acum oar 2 zile ai aflat ca de o problema de sanatate.Asa de legat esti de familie ca nu stiai ca ea dateaza de luni bune...Verisoara ta, care iti este ca o sora, poate nu in mintea ta, se ocupa de asta, nu tu.Continui ce spui tu ca nu este adevarat?
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 10, 2018 Nu. Nu vad de ce insisti. Acum oar 2 zile ai aflat ca de o problema de sanatate.Asa de legat esti de familie ca nu stiai ca ea dateaza de luni bune...Verisoara ta, care iti este ca o sora, poate nu in mintea ta, se ocupa de asta, nu tu.Continui ce spui tu ca nu este adevarat?Mai fetito pe.bune acum,esti bine? Acum vb serios? Probleme de sanatate?? Poate cu capu'")))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum