Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Vrei pe romaneste? Astea ar fi glume de cacat!Nu glumesc cu asa ceva, asta am simtit, nu vreau sa am dreptate. (E o diferenta intre a simti si dori cuiva asa ceva)Iar daca tot spui ca am fost pe langa, ignora si remarca aia.Multumesc, la fel! Pai unde e moartea ca dau cu ea de pamant. Si cine sa moara? Eu? Cu o moarte sunt dator. Dar e posibil ca imi plac "caii multi" ...asa ca ai dreptate. Imi pare rau de ce am spus, nu credeam ca te va afecta atat de mult.Nu tu, cineva langa tine, dar nu-mi dau seama cine.Poate cainele vecinului! :)Uita. :hug1 Ai văzut vreodată ochii mortii?In vis, nu asa...in ceea ce numiți voi realitate si e doar un mic procent de "conștient" si-atât! Du-te si te culca ca iar stai treaza 48 ore si aberezi, baga-mi-as ceva in drogurile tale!
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2018 Imi pare rau de ce am spus, nu credeam ca te va afecta atat de mult.Nu tu, cineva langa tine, dar nu-mi dau seama cine.Poate cainele vecinului! :)Uita. :hug1 Du-te si te culca ca iar stai treaza 48 ore si aberezi, baga-mi-as ceva in drogurile tale!Dragă, ti-am spus deja că ăsta e semn de-o dereglare psihică cand vezi la altii ce refuzi sa observi la tine?Crezi ca ai sub control ceea ce simti (vezi) despre ceilalți?Dacă intervin, mai ales ca afisezi public...ce crezi ca se poate intampla? 1 1
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 11, 2018 Imi pare rau de ce am spus, nu credeam ca te va afecta atat de mult.Nu tu, cineva langa tine, dar nu-mi dau seama cine.Poate cainele vecinului! :)Uita. :hug1 In fine,nu i bai...dar acu serios pe oricine sperie moartea...
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2018 In fine,nu i bai...dar acu serios pe oricine sperie moartea......Mai ales cand e vorba de bătaie de joc! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Dragă, ti-am spus deja că ăsta e semn de-o dereglare psihică cand vezi la altii ce refuzi sa observi la tine?Crezi ca ai sub control ceea ce simti (vezi) despre ceilalți?Dacă intervin, mai ales ca afisezi public...ce crezi ca se poate intampla?Absolut nimic, o sa te ignor cum fac si cu "goldenshoweronme".Fara numerotare in cazul tau ca ajungi lejer la sute. In fine,nu i bai...dar acu serios pe oricine sperie moartea... :*
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2018 Absolut nimic, o sa te ignor cum fac si cu "goldenshoweronme".Fara numerotare in cazul tau ca ajungi lejer la sute. :*Tocmai de ignoranța ta vorbeam, habar n-ai ca e un handicap aceasta mai ales in amestec cu o iluzie a puterii. 1 1
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 11, 2018 ...Mai ales cand e vorba de bătaie de joc!Ca mor eu da ma naibii..ca si asa sunt nebun cu viteza,dar cei dragi...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ca mor eu da ma naibii..ca si asa sunt nebun cu viteza,dar cei dragi...Te-ai blocat? Pai eram pe langa la toate, acum nu am mai fost?Nu a fost o dorinta din partea mea, poate nici nu te citeam pe tine, se mai intampla sa se incurce...Te mai am mult pe constiinta? Drogata chiar nu are simtul penibilului, e handicap sa ignori o nebuna! :slap2 :laugh2
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 11, 2018 Te-ai blocat? Pai eram pe langa la toate, acum nu am mai fost?Nu a fost o dorinta din partea mea, poate nici nu te citeam pe tine, se mai intampla sa se incurce...Te mai am mult pe constiinta? Toata viata..te caut eu stai linistita
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Toata viata..te caut eu stai linistita :laugh2 Am pus-o!
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 11, 2018 :laugh2 Am pus-o!Rau tare :))
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Păi amandino, unii mai fac și shower. Da, știu, tu nu te uzi, nu?
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Golden 16.Nebună mică, ți-e dor de un GoldenSpritz. Mai lasă vrăjeala asta ieftină pseudo-psihanalitica și o să îți permiți în viitor și alte "lichide"... 😠1
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2018 Imi pare rau de ce am spus, nu credeam ca te va afecta atat de mult. :clapp Extrem de rar am vazut asa ceva in haznaua asta . Imi place sa cred ca n-ai facut-o la misto ... Nu te aprinde , ca n-am vrut sa te jignesc , doar ca am renuntat sa inteleg " femeia " de ceva vreme .
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 HAHAHHA FUTUTI MOARTEA MATII DA GRASA FA AI BAGAT BAIATU IN SPERIETI
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 :clapp Extrem de rar am vazut asa ceva in haznaua asta . Imi place sa cred ca n-ai facut-o la misto ... Nu te aprinde , ca n-am vrut sa te jignesc , doar ca am renuntat sa inteleg " femeia " de ceva vreme . Nu ma aprind fara motiv.Cu toate ca l-am suparat, mi-a raspuns civilizat, si sincer mi-a parut rau ca l-am suparat.Daca era unul care se apuca sa ma injure... reactia era alta.Misto fac de asta numerotat, dar nu se prinde, dupa el sunt o bolnava psihic ca nu am acceptat sa-i fiu amanta cand are femeie acasa.Atunci nu eram grasa, acum sunt. :laugh2 :slap2Se tine de fusta mea pana se plictiseste.Imi place sa fiu corecta, iar sadica sunt doar cu cei cu care cred eu ca o merita. ;) :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 HAHAHHA FUTUTI MOARTEA MATII DA GRASA FA AI BAGAT BAIATU IN SPERIETI Te-am speriat si pe tine, dar tot comentezi.Karma! E tot ce-ti doresc dupa ce ai ras de saraca fata ranita la mana... :pope 2
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Nu ma aprind fara motiv.Cu toate ca l-am suparat, mi-a raspuns civilizat, si sincer mi-a parut rau ca l-am suparat.Daca era unul care se apuca sa ma injure... reactia era alta.Misto fac de asta numerotat, dar nu se prinde, dupa el sunt o bolnava psihic ca nu am acceptat sa-i fiu amanta cand are femeie acasa.Atunci nu eram grasa, acum sunt. :laugh2 :slap2Se tine de fusta mea pana se plictiseste.Imi place sa fiu corecta, iar sadica sunt doar cu cei cu care cred eu ca o merita. ;) :*Ai o problemă cu faptul că ești grasă? Am zis eu că mă deranjează că ești grasă? Poi dacă te deranjează, mai taie dracu' din covrigii ăia, no? Mă țin de fusta ta? Ți-am mai zis că ești redusă maxim, dacă ești în stare să confunzi mistocareala cu seriozitatea. Tu, pe post de amantă? Da cine-a zis că vreau vizite la Delfinariu?Serios amandino, ești bolnavioara grav. Suferi de dedublarea personalității. Ești atât de distrusă psihic încât imaginația ta țese scenarii în care tu chiar ai impresia că vreunuia îi pasă de tine!Sărăcuța de tine.. Îți repet, singurul care îți va ține companie va fi DonLatex! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ai o problemă cu faptul că ești grasă? Am zis eu că mă deranjează că ești grasă? Poi dacă te deranjează, mai taie dracu' din covrigii ăia, no? Mă țin de fusta ta? Ți-am mai zis că ești redusă maxim, dacă ești în stare să confunzi mistocareala cu seriozitatea. Tu, pe post de amantă? Da cine-a zis că vreau vizite la Delfinariu?Serios amandino, ești bolnavioara grav. Suferi de dedublarea personalității. Ești atât de distrusă psihic încât imaginația ta țese scenarii în care tu chiar ai impresia că vreunuia îi pasă de tine!Sărăcuța de tine.. Îți repet, singurul care îți va ține companie va fi DonLatex!nu-i grasă, e rubesiana :) N-ai văzut ce rift are :)))
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 nu-i grasă, e rubesiana :) N-ai văzut ce rift are :)))Da, însă nu m-aș încumeta în Groapa Marianelor 😂, iar ea, dereglata psihic nu pricepe că n-am vrut în niciun caz să trecem de forumul asta. Dar ea? Batman, Batman!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ai o problemă cu faptul că ești grasă? Am zis eu că mă deranjează că ești grasă? Poi dacă te deranjează, mai taie dracu' din covrigii ăia, no? Mă țin de fusta ta? Ți-am mai zis că ești redusă maxim, dacă ești în stare să confunzi mistocareala cu seriozitatea. Tu, pe post de amantă? Da cine-a zis că vreau vizite la Delfinariu?Serios amandino, ești bolnavioara grav. Suferi de dedublarea personalității. Ești atât de distrusă psihic încât imaginația ta țese scenarii în care tu chiar ai impresia că vreunuia îi pasă de tine!Sărăcuța de tine.. Îți repet, singurul care îți va ține companie va fi DonLatex!Tigane, pot fi mai tiganca ca tine.Numai o fiinta parsiva ma linge in cur pana este refuzata, iar apoi cauta sa ma insulte cu orice ocazie.Ia vezi ce scrie mai jos, aberez?(Nu sunt genul sa pun convorbiri private, dar nu-mi dai de ales. Am sters datele personale.)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum