black29 Reputație: 460 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 11, 2018 Halal coincidenta, vorbesc azi cu unul de 27 ani, cati am zis ca ai....Hai sa ne ignoram. :)[/quoteHaidi pa...mi am dat seama .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Halal coincidenta, vorbesc azi cu unul de 27 ani, cati am zis ca ai....Hai sa ne ignoram. :)[/quoteHaidi pa...mi am dat seama .De pe tel scrii si pe mail.Deci am nimerit, de aia te agitai de moarte...Te ajutam sa inveti sa vorbesti cu femeile, nu vrei, ma bucur, nu-mi pierd timpul.Numai bine!
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 11, 2018 De pe tel scrii si pe mail.Deci am nimerit, de aia te agitai de moarte...Te ajutam sa inveti sa vorbesti cu femeile, nu vrei, ma bucur, nu-mi pierd timpul.Numai bine! Ce ma? Pe bune ca au dreptate cei de aici. Ce email ma? Calmeaza te fetito...ca idealul meu in viata nu e femeia cu musteata. Daca m ai vedea cum arat ti ar lua o mintea razna.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ce ma? Pe bune ca au dreptate cei de aici. Ce email ma? Calmeaza te fetito...ca idealul meu in viata nu e femeia cu musteata. Daca m ai vedea cum arat ti ar lua o mintea razna.:) Nu caut curve masculine. Treci in randul celor neacceptati si baga la greu cat de nasoala sunt... :)
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 11, 2018 :) Nu caut curve masculine. Treci in randul celor neacceptati si baga la greu cat de nasoala sunt... :)[/quoteHai ca ti am dat prea multa importanta si ti trimit nota de plata. Ce am ajuns eu: sa vb cu 4*4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2018 cati pretendenti sunt pana acum? si cat o merge masa ... sa strang bani de acum?vin cu sotia/prietena sau o sa gasesc vreo domnisoara de onoare pe acolo?deja sunt curios... 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Hai ca ti am dat prea multa importanta si ti trimit nota de plata. Ce am ajuns eu: sa vb cu 4*4Am vrut sa vorbesc si serios. O sa afli singur. Acum ca ma urasti, baga 200 kile, urata, nedorita, penibila, ignorata... Le-am citit pe toate. cati pretendenti sunt pana acum? si cat o merge masa ... sa strang bani de acum?vin cu sotia/prietena sau o sa gasesc vreo domnisoara de onoare pe acolo?deja sunt curios...Pot sa-mi platesc consumatia, nu esti invitat. Vezi ce zice vis...
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Pot sa-mi platesc consumatiaAoleuu. Poți? Păi știu toți de ce poți? Pentru că dimineața pe răcoare, te furișezi în spatele băbuțelor care vând pătrunjel și le sustragi marfa apoi o vinzi în piață la suprapreț. Ahh, traficanto de sentimente, amandino OOo!!!
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 11, 2018 Am vrut sa vorbesc si serios. O sa afli singur. Acum ca ma urasti, baga 200 kile, urata, nedorita, penibila, ignorata... Le-am citit pe toate. Pot sa-mi platesc consumatia, nu esti invitat. Vezi ce zice vis...Am.vazut ca vb serios...m ai luat numai la misto...in fine serios e mai bine sa.ne ignoram. Iti doresc multa liniste sufleteasca...si pe bune acu,sa.stii ca ni toti oamenii sunt la fel...sunt alti care vor doar sa comunice dar tu ii bagi pe toti in aceeasi oala.Oricum iti multimesc pt tot chiar si ca mi ai prevazut moartea sau unei persoane de langa mine. E ultimul mesaj. Ciao
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 ... dar tu ii bagi pe toti in aceeasi oala.Eu aș baga-o pe amandina balerina în oala cu sarmale! Bătaie ca la exatlon! Au sarmalele vreo șansă împotriva ei?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Aoleuu. Poți? Păi știu toți de ce poți? Pentru că dimineața pe răcoare, te furișezi în spatele băbuțelor care vând pătrunjel și le sustragi marfa apoi o vinzi în piață la suprapreț. Ahh, traficanto de sentimente, amandino OOo!!!Ce stii ,ratatule care sta la femeie? Azi am trimis bani fara intoarcere sau dobanda.Imi permit mai mult decat crezi. Am.vazut ca vb serios...m ai luat numai la misto...in fine serios e mai bine sa.ne ignoram. Iti doresc multa liniste sufleteasca...si pe bune acu,sa.stii ca ni toti oamenii sunt la fel...sunt alti care vor doar sa comunice dar tu ii bagi pe toti in aceeasi oala.Oricum iti multimesc pt tot chiar si ca mi ai prevazut moartea sau unei persoane de langa mine. E ultimul mesaj. CiaoEsti mult prea pesimist. Adio. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Topicul mai exista pentru frustrati care au ocazia sa se dea in stamba.Nu mai ma nicio dorinta sa vorbesc in privat cu cineva de pe forum.Mu;tumesc pentru intelegere! Am si eu o rabdare... :no2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Asa e cand deschizi un topic din plictiseala, la cateva zile dupa ce ti-ai inchis contul care te consacrase cumva.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Asa e cand deschizi un topic din plictiseala, la cateva zile dupa ce ti-ai inchis contul care te consacrase cumva. Tot Amada sunt, nu conteaza contul. Aveai ceva de spus? Pe langa faptul ca esti insurat si vrei o pizda... Nu-mi fortati stomacul pe viitor.
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Topicul mai exista pentru frustrati care au ocazia sa se dea in stamba.Nu mai ma nicio dorinta sa vorbesc in privat cu cineva de pe forum.Mu;tumesc pentru intelegere! Am si eu o rabdare... :no2La Cluj cand vii?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 La Cluj cand vii?Ups, stiam ca nu ma digeri grav... :blushing2 Daca m-ar convinge cineva si cred ca merita, vin, nu am lacate in Bucuresti. 2 1
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 poi,haice plm mai astepti?stii ca opusele se atrag....renunt io la bauturace zodie esti? 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Tot Amada sunt, nu conteaza contul. Aveai ceva de spus? Pe langa faptul ca esti insurat si vrei o pizda... Nu-mi fortati stomacul pe viitor.De ce te cobori atat? Aveai o linie inainte, o directie, ceva.PS: Sunt insurat si poate am o amanta, nu o "pizda".
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 De ce te cobori atat? Aveai o linie inainte, o directie, ceva.PS: Sunt insurat si poate am o amanta, nu o "pizda". Ma scuzati, Domnu', nu eram un simplu obiect, doar inca o amanta. ;) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Eu zic sa nu va puneti cu otelul rusesc, pentru ca nu cred ca iesiti intregi ! :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Eu zic sa nu va puneti cu otelul rusesc, pentru ca nu cred ca iesiti intregi ! :) La fix! :blushing2Mi-e dor de de rusii mei... :hug1 1 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2018 ... vad ca se ocoleste cu gratie intrebarea esentiala:Mireasa are zestre? :hihat 2 3
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 ... vad ca se ocoleste cu gratie intrebarea esentiala:Mireasa are zestre? :hihat3 baxuri de shaorma 🤫
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 ... vad ca se ocoleste cu gratie intrebarea esentiala:Mireasa are zestre? :hihatSe fac inrolari in armata rusa. De ce nu incerci acolo? Pe aici ti s-au cam terminat bateriile :))))) Ti le incarci la Tiraspol
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum