Sari la conținut

Mona Piata unirii 0786364169

Postări Recomandate

Postat

multumesc pentru vizita. te astept cu drag si data viitoare :kiss2

Fara indoiala ca ne vom mai vedea.

• Oras:Alep
  • Oras:Alep
Postat

I-am făcut o vizită Monei, pentru că mie îmi plac mult fetele blonde. Preludiul a fost departe de ceea ce aştept eu; după ce mi-a făcut oral, am trecut la normal, a stat cuminte, mi-a cam trecut cheful la un moment dat, GFE-ul cam lipsea, mi-a mai făcut oral de-ăla plictisitor dar nu mi s-a mai sculat.

Concluzia e că am avut parte de o experienţă plictisitoare cu o fată frumoasă şi amabilă, dar cu implicare redusă.

-preludiu nu prea agreează

-FK a declarat că nu face, GFE-ul a fost aproape inexistent  2

-oralul banal, mi-a făcut cât timp am vrut, i-am dat şi eu nişte indicaţii, dar adevărul e că pare că de-abia aşteaptă să pună prezervativul şi să se treacă la normal; nu acceptă CIM     8

-la sex normal acceptă orice poziţie fără comentarii, dar foloşeste mult lubrifiant şi, în consecinţă, senzaţiile nu puteau fi prea intense  7

-e o fată frumoasă   9

-e îngrijită şi curată (igienă de nota 10), mi-a plcut să-i fac cunnilingus.

• Like 13
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Le iubesc bro dar vrem calitate si implicare maxima, nu?

😊

Mai tu vrei s-o iei acasa sau mi se pare mie? :)))

• Like 1
Postat

Buna dragi mei ,sunt disponibila pentru programari.Va pup si va astept cu drag !😙

Postat

Buna dragii mei sunt disponibila pentru programari.Va pup si va astept cu drag !😚😚😚

• Like 1
Postat

Buna dimineata dragii mei,sunt disponibila pentru programari. Va pup si va astept cu drag

Postat

Buna dimineata dragilor! Sunt disponibila pentru programari.pupici 😙😙😙

Postat

Am fost si eu la ea saptamana trecuta, nu am vrut sa scriu de rau, dar imi dau seama ca sangre și Rafa au dreptate. Mona nu este facuta pt meseria asta, este rece si distanta, nu se simte confortabil in prezenta clientului si clar gfe-ul ei este scazut din start. La oral nu mi se pare ca e priceputa deloc. Nu face nici finalizare orala nici deep. Eu nu mai revin, am vrut să iau ora dar am ramas o finalizare si aceea abia abia. Nu recomand. 4 pe linie, iar la trup ii pot da un 8-9. Bafta la fete bune!

• Like 8
Postat

Visited mona

Location: 8 nice place, easy to find ... there is only no airco. After 40min is sauna.

Mona: 8 beautiful girl, tall, blonfld. Nice firm ass and small breast.

Oral: 7 no DT, was ok without condom.

Normal: 8 she is good at it. Sounds and keeping the rythm.

• Like 2
Postat

Buna dragii mei sunt disponibila pentru programari pana la ora 18:00 .pupici 😙

Postat

Buna dragilor,sunt disponibila pentru programari. Va pup si va astept cu drag ! 😚

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Visited mona

Location: 8 nice place, easy to find ... there is only no airco. After 40min is sauna.

Mona: 8 beautiful girl, tall, blonfld. Nice firm ass and small breast.

Oral: 7 no DT, was ok without condom.

Normal: 8 she is good at it. Sounds and keeping the rythm.[/quo

Parca nu facea neprotejat, este?

• Minus 2
Postat

Buna dragilor ! Sunt disponibilă pentru programări !va pup și va aștept cu drag 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...