Sari la conținut

Anna - Rebeka 0762802713

Postări Recomandate

• Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour

Sa vezi ce iti fac eu tie daca imi pui si tu rabdarea la incercare ! Voi deveni masochista ! =))

sa scriu si eu ceva ca s-o exasperez la maxim pe Anna? :)))))))) Nu...mai bine nu scriu si nu postez nimic :))))

Link spre comentariu

Buna seara dragilor ! Imi cer scuze ca nu am fost activa pe forum ceva timp , vreau sa va anunt ca serviciile mele s-au incheiat in Romania . Voi presta in alta tara sau continent , nu m-am decis inca . Vreau sa va spun ca imi pare bine ca v-am cunoscut si ca am ”lucrat” cu voi .... Va sarut :*

• Like 2
Link spre comentariu

Eu inca nu am parasit tara ... inca va pot bucura cu serviciile mele . Daca doriti imi lasati un msaj in privat deoarece nu mai am nr acela de telefon si nici nu vreau sa postez altu . Am doar nr meu personal si nu are rost sa imi iau altul . Asa deci , cei ce vor sa se mai bucure serviciile mele scrieti-mi in privat pt a putea a va da nr meu

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Eu inca nu am parasit tara ... inca va pot bucura cu serviciile mele . Daca doriti imi lasati un msaj in privat deoarece nu mai am nr acela de telefon si nici nu vreau sa postez altu . Am doar nr meu personal si nu are rost sa imi iau altul . Asa deci , cei ce vor sa se mai bucure serviciile mele scrieti-mi in privat pt a putea a va da nr meu

Link spre comentariu

Cei ce nu pot posta in privat nu for beneficia de serviciile mele atat timp cat mai sunt in tara . Numi pot posta numarul personal aici .. nu ma intalnesc cu toata lumea doar cu membri acestui site si cu persoane serioase si discrete

Link spre comentariu

Cei ce nu pot posta in privat nu for beneficia de serviciile mele atat timp cat mai sunt in tara . Numi pot posta numarul personal aici .. nu ma intalnesc cu toata lumea doar cu membri acestui site si cu persoane serioase si discrete

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...