Sari la conținut

Anna - Rebeka 0762802713

Postări Recomandate

• Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour

:) ceva se întâmplă. ori nu mai vrei să.mi răspunzi mie .ori nimeresc numai când ești ocupată. nici wapp nu mai ai:)) sper mâine sa am noroc ;)

babe , nu am absolut nimic cu tine ! Imi cer scuze ca nu ma prinzi niciodata dar , lucrez cand pot si eu ! am vazut ca mi-ai trimis mesaje dar nu imi permit sa trimit inapoi deoarece le-am vazut tarziu ! Si whatsupp nu mai am pt ca imi scriu tot felul de ciudati !

Buna acum ca ai revenit se poate o actualizare a serviciilor..eventual si un orar 

hello , eu sunt de mult pe aici , cand plec anunt ! daca ai fi fost atent tot tu mi-ai spus sa scriu detalii si pe pagina din urma , dar cred ca e dificil sa dai inapoi , nicio problema iti scriu iar : - BBW

- OWO (oral fara prezervativ)

- Deepthroat

- Face sitting

- Foot fetish

- sex normal protejat

- masaj

- 69

- dus impreuna

- cunnilingus-annilingus (pasiva)

- cim (finalizare orala) 

- sarutari doar pe corp (nu fac fk) ... cer seriozitate si igiena ,asa cum si din partea mea primiti acelasi lucru ! NU fac anal indiferent de suma oferita (mentionez pt ca mereu mi se spune ca mi se ofera dublu doar pt anal) 

Am facut si o mica modificare , pentru finalizarea orala voi cere 50 lei in plus !

Si niste preturi/locatie !?

100 finalizare 

200 ora (2 finalizari)

+50 lei finalizare orala , kisss

• Like 1
Link spre comentariu

Buna , imi cer scuze ca nu am raspuns la telefon zilele astea ! Dar am fost lovita de o raceala ! De maine sunt disponibila ! Multumesc

• Like 1
Link spre comentariu

posteaza de cateva ori ceva si se va rezolva este un bug in programare

multuu

pentru ca esti bruneta?

oh fa , ce raspuns clar mi-ai dat !
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Am fost pe la domnisoara, acu ceva timp... la medicina legala, nu mi sa parut prea vorbareata  dar nu e asa mare problema ca pana la urma am fost la ea sa o fut nu sa depanam amintiri...igiena este ok, fata este foarte placuta la fatza si grasuta dar in modul placut, adica nu genul careia ai "curge burta" si zici ca te mananca cum mai vezi la altele...poate pentru 100 lei ai zice ca e un pic cam mult la prima vedere dar se merita 100%. mi a facut un oral foarte bun, dupa care am vrut sa trec doggy, dar probabil de la fundul ei mare si frumos m am inhibat si sa facut moale... ea nu sa plans nu a zis "asta e" cum patesti la multe altele ... a trecut din nou la oral pana sa facut tare soldatelul si am trecut la normal unde si de la oralul misto si de la privirea fundului am terminat imediat si exploziv. Pt. mine o fata care duce treaba pana la sfarsit fara comentarii si fara sa ma chinuie cu laba de toata jena... merita revizitata mereu. cer scuze de recenzia intarziata...

• Like 3
Link spre comentariu

Hello ce e aici ? Bar de negri ?? ❤️ Glumesc ! Inca lucrez in domeniu , cu drag si spor chiar ! Locatia mea s-a schimbat de mult de la medicina legala (acum 2 ani) in prezent stau pe bd ferdinand la audi ! Sunt putin mai greu de gasit din cauza programului meu ! Dar pe cei dornici ii rog sa insiste cu rugamintea sa nu imi da-ti mesaje deoarece nu raspund la ele ! Va pun si o poza cu mine si una cu fifi , pup

post-66810-0-56792800-1567472833_thumb.jpeg

post-66810-0-66122200-1567472846_thumb.jpeg

• Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Domnisoara, nu ca este putin mai greu de gasit, este extrem de greu de gasit. Anul trecut in decembrie, m-am chinuit o luna intreaga sa dau de ea, si ce credeti? Nici o sansa. Anul asta promit ca voi incerca din nou poate am ceva sansa dar la cum decurg lucrurile slabe sperante. O zii perfecta si numai bine

• Like 2
Link spre comentariu

Domnisoara, nu ca este putin mai greu de gasit, este extrem de greu de gasit. Anul trecut in decembrie, m-am chinuit o luna intreaga sa dau de ea, si ce credeti? Nici o sansa. Anul asta promit ca voi incerca din nou poate am ceva sansa dar la cum decurg lucrurile slabe sperante. O zii perfecta si numai bine

ce negativist esti ! Cred ca nu ai avut noroc , nu neaparat sunt eu greu de gasit ! Pupicei
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...