miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 22, 2018 Am o amica care e DJ ista prin niste cluburi Bucurestene , pleaca invitata pe afara in diferite cluburi ...in fine ... e pe genul ei de muzica (ca asta , careia i-am dat citare ) Si eu rad in permanenta de ea cand ne vedem spunandu-i : " Bai , iar te-ai dus sa pui muzica din ograda unde se distreaza tinerii pe ritm de hasis (asta in cel mai bun caz) si danseaza ca niste curentati la 380 V ?" :ras Las si eu asta aici...are un Bass mult mai melodios si culmea , compusa de un roman :
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 22, 2018 Așa...și? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Am o amica care e DJ ista prin niste cluburi Bucurestene , pleaca invitata pe afara in diferite cluburi ...in fine ... e pe genul ei de muzica (ca asta , careia i-am dat citare ) Si eu rad in permanenta de ea cand ne vedem spunandu-i : " Bai , iar te-ai dus sa pui muzica din ograda unde se distreaza tinerii pe ritm de hasis (asta in cel mai bun caz) si danseaza ca niste curentati la 380 V ?" :ras Las si eu asta aici...are un Bass mult mai melodios si culmea , compusa de un roman : https://www.youtube.com/watch?v=PDxuKXjNBGAFrumos ... E un gen de muzica plăcut . Sunt mai multe bass-uri făcute de români ,culmea nu le mai știu .. pe laptop le am ... Suna bine . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Așa...și?Baga-i lu' Paola un bass :)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Și asta suna bestial ,făcută pe populara .. https://youtu.be/vhY8aSRhLF0 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 22, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 22, 2018 Și asta suna bestial ,făcută pe populara .. :ras :ras :ras Am o povestioara pe melodia asta (ca e mai veche) ...dar nu o pot spune aici PS: Fut-o in gura ....de piesa :no2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 :ras :ras :ras Am o povestioara pe melodia asta (ca e mai veche) ...dar nu o pot spune aici PS: Fut-o in gura ....de piesa :no2:ras :ras :ras Am o povestioara pe melodia asta (ca e mai veche) ...dar nu o pot spune aici PS: Fut-o in gura ....de piesa :no2 Melodia suna bine ,rap-ul din ea este foarte bine ales . Păcat că Gojira nu mai face asemenea piese ... Rupea cluburile acum ceva timp in urma...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum