Sari la conținut

Bass Boosted

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Am o amica care e DJ ista  prin niste cluburi Bucurestene , pleaca invitata pe afara in diferite cluburi ...in fine ... e pe genul ei de muzica (ca asta , careia i-am dat citare ) 

Si eu rad in permanenta de ea cand ne vedem spunandu-i  : " Bai , iar te-ai dus sa  pui muzica din ograda  unde se distreaza tinerii pe ritm de hasis (asta in cel mai bun caz) si danseaza ca niste curentati la 380 V ?" :ras

Las si eu asta aici...are un Bass mult mai melodios  si culmea , compusa de un roman  :

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am o amica care e DJ ista prin niste cluburi Bucurestene , pleaca invitata pe afara in diferite cluburi ...in fine ... e pe genul ei de muzica (ca asta , careia i-am dat citare )

Si eu rad in permanenta de ea cand ne vedem spunandu-i : " Bai , iar te-ai dus sa pui muzica din ograda unde se distreaza tinerii pe ritm de hasis (asta in cel mai bun caz) si danseaza ca niste curentati la 380 V ?" :ras

Las si eu asta aici...are un Bass mult mai melodios si culmea , compusa de un roman :

https://www.youtube.com/watch?v=PDxuKXjNBGA

Frumos ... E un gen de muzica plăcut .

Sunt mai multe bass-uri făcute de români ,culmea nu le mai știu .. pe laptop le am ... Suna bine .

• Like 1
Vizitator
Postat

Așa...și?

Baga-i lu' Paola un bass :))

• Like 1
Vizitator
Postat

Uite ,și asta suna destul de bine...

Reputație: -1394
Postat

Și asta suna bestial ,făcută pe populara ..

:ras  :ras  :ras

Am o povestioara pe melodia  asta (ca e mai veche)  ...dar nu o pot spune aici  

PS: Fut-o in gura ....de  piesa  :no2

• Like 1
Vizitator
Postat

Melodia suna bine ,rap-ul din ea este foarte bine ales . Păcat că Gojira nu mai face asemenea piese ... Rupea cluburile acum ceva timp in urma...

Vizitator
Postat

In sfârșit ,am găsit .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...