Sari la conținut

Viky Matura 48 Ani 0724842356

Postări Recomandate

• Oras:Munte
  • Oras:Munte
Postat

de ce le faceti babe ? sunt la prima tinerete :))

DACA AFLII UNDE ESTE LOCATIA MATURELOR DA-MI ADRESA.DAU O BERICA RECE  LA VARA. STIMA

• Oras:Oraș
  • Oras:Oraș
Postat

Am fost ieri și eu la doamnele din spate de la fostul Emag. Apartamentul este destul de cochet, la parter, mai greu e sa găsești un loc de parcare. Am ales sa intru cu ambele doamne, și vreo jumate de ora am fost boier. Am avut parte și de orale la dublu, și analingus și futai in vreo 3 poziții, foarte ascultătoare și docile doamnele, fac tot ce dorești. Și asta cu doar 70 de leuți. Eu spun că se merita, implicarea lor este maxima. E de revenit.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator blue_knight_ct
Reputație: 0
Postat

Am fost ieri și eu la doamnele din spate de la fostul Emag. Apartamentul este destul de cochet, la parter, mai greu e sa găsești un loc de parcare. Am ales sa intru cu ambele doamne, și vreo jumate de ora am fost boier. Am avut parte și de orale la dublu, și analingus și futai in vreo 3 poziții, foarte ascultătoare și docile doamnele, fac tot ce dorești. Și asta cu doar 70 de leuți. Eu spun că se merita, implicarea lor este maxima. E de revenit.

Salut, imi poti spune un numar de telefon si cum dau exact de ele? Eu am mai sunat insa mereu mi se spunea ca nu mai presteaza, desi nu cred.

O explicatie pas cu pas ar fi apreciata :)))

• Oras:Intre vecini
Postat

Salut, imi poti spune un numar de telefon si cum dau exact de ele? Eu am mai sunat insa mereu mi se spunea ca nu mai presteaza, desi nu cred.

gen cum o bagi si cum o scoti ? :D

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

...incearca lozinca aia .."de la un prieten bodyguard"...asa citisem pe aici.Direct Mony ce faci?

• Like 2
Vizitator domnulgeooo
Postat

Super locatie are .... spate la fost emag... asa ca e ok..

unde mai exact este adresa? Strada și numărul blocului
  • Oras:Constanta
Postat

CNP si talonu di pensie al iei nu tie sufişiient ???

• Like 1
Vizitator domnulgeooo
Postat

CNP si talonu di pensie al iei nu tie sufişiient ???

ideea este ca eu nu sunt din Constanța și când ajung vreau sa pun direct pe GPS sa ajung la locație. Multumesc
Vizitator domnulgeooo
Postat

ideea este ca eu nu sunt din Constanța și când ajung vreau sa pun direct pe GPS sa ajung la locație. Multumesc

nu am de unde sa știu unde e fostul Emag
Postat

Domnu Geo...ti rog io mult di tat sa nu fasi moldoveni di ris la Constanta ! Da ??? ;)

• Like 1
Postat

La voi la Bacau asa fak curvili...pun ân anunt strada, blocu, scara si codu di interfon ?

Oricum, ka sa apusi sa futi la babele astea cam trebe sa iei legatura tielefonica ku ieli, ka dak apari la sonerie sar putia sa iei tu muii dila babe !

Ghici cie...dak prinzi vro baba la telifon...iti da ia adresa...si no puni niminea public aci pi un forum pi cari orisini poa sa ceteasca !!!

Dak vriei tu niaparat sa sti uni iera fostu Emag...poi dai un Goagel...afla numaru lu Emag...sunai...si cind iti raspund âi ânriebi: "Bah...uni iera fostu vostru magazin ¿".

La voi la Bacau nu asa ie lojica triaba...ka noi dila Botsani nu neam fasi nisiodata di cacat ku astfiel di ântribari !!!

;)

• Like 2
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Deși am "boală" pe băcăuani pt meciul de baraj cu FCM Bacău(2001) care n-a mai fost transmis la tv te ajut eu.Locația este aproape de salonul de masaj erotic Angels Therapy.În locul fostului Emag este o casă de jocuri de noroc :)
  • Like 1
Postat

DECI NU ESTI DIN CONSTANTA....ce mam draqu vorbesti aici??sau esti prea prost ??scz expresia 

• Like 2
Postat

La voi la Bacau asa fak curvili...pun ân anunt strada, blocu, scara si codu di interfon ?

Oricum, ka sa apusi sa futi la babele astea cam trebe sa iei legatura tielefonica ku ieli, ka dak apari la sonerie sar putia sa iei tu muii dila babe !

Ghici cie...dak prinzi vro baba la telifon...iti da ia adresa...si no puni niminea public aci pi un forum pi cari orisini poa sa ceteasca !!!

Dak vriei tu niaparat sa sti uni iera fostu Emag...poi dai un Goagel...afla numaru lu Emag...sunai...si cind iti raspund âi ânriebi: "Bah...uni iera fostu vostru magazin ¿".

La voi la Bacau nu asa ie lojica triaba...ka noi dila Botsani nu neam fasi nisiodata di cacat ku astfiel di ântribari !!!

;)

..acesta este mai bleg decat belita care nu stie carte

• Like 2
Postat

mai tu chiar esti dl geo a'lui Carageale? :slap2 . 

• Like 2
Postat

Trebuie să recunosc că știe mai multă carte decât tine. Dispari.

psss....mergi la dresat!! cutu cutu Lābusi!!

• Like 4
Postat

Ce plm aveti ma ...va certati ca 2 pizde pe ciclu drq

Postat

psss....mergi la dresat!! cutu cutu Lābusi!!

Doar două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană; iar de cea din urma sunt foarte sigur citindu-ti comentariile de căcat (citat Albert Einstein adaptat pentru tine)!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...