maturul Reputație: 136 Postat Martie 4, 2018 Oras:Munte Oras:Munte Postat Martie 4, 2018 de ce le faceti babe ? sunt la prima tinerete :))DACA AFLII UNDE ESTE LOCATIA MATURELOR DA-MI ADRESA.DAU O BERICA RECE LA VARA. STIMA
hatishanti Reputație: 22 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 Babele in spatele fost emag..sa mutat.. e curat frumos..parter..e un bloc medic de familia.. dar e super ..
robihno10 Reputație: -1 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 Câte babe sunt in locație? Care e mai Ok?
hatishanti Reputație: 22 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 aceasi eqipa cum era linga stadion portu.. e ok .. 1
shokeru Reputație: 25 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 baga detalii,ce ai facut acolo?cum a fost?
glclaudiu Reputație: 96 Postat Martie 9, 2018 Oras:Oraș Oras:Oraș Postat Martie 9, 2018 Am fost ieri și eu la doamnele din spate de la fostul Emag. Apartamentul este destul de cochet, la parter, mai greu e sa găsești un loc de parcare. Am ales sa intru cu ambele doamne, și vreo jumate de ora am fost boier. Am avut parte și de orale la dublu, și analingus și futai in vreo 3 poziții, foarte ascultătoare și docile doamnele, fac tot ce dorești. Și asta cu doar 70 de leuți. Eu spun că se merita, implicarea lor este maxima. E de revenit. 3 1
Vizitator blue_knight_ct Reputație: 0 Postat Martie 10, 2018 Postat Martie 10, 2018 Am fost ieri și eu la doamnele din spate de la fostul Emag. Apartamentul este destul de cochet, la parter, mai greu e sa găsești un loc de parcare. Am ales sa intru cu ambele doamne, și vreo jumate de ora am fost boier. Am avut parte și de orale la dublu, și analingus și futai in vreo 3 poziții, foarte ascultătoare și docile doamnele, fac tot ce dorești. Și asta cu doar 70 de leuți. Eu spun că se merita, implicarea lor este maxima. E de revenit.Salut, imi poti spune un numar de telefon si cum dau exact de ele? Eu am mai sunat insa mereu mi se spunea ca nu mai presteaza, desi nu cred.O explicatie pas cu pas ar fi apreciata :)))
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 10, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 10, 2018 Salut, imi poti spune un numar de telefon si cum dau exact de ele? Eu am mai sunat insa mereu mi se spunea ca nu mai presteaza, desi nu cred.O explicatie pas cu pas ar fi apreciata :)))gen cum o bagi si cum o scoti ? :D
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 10, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 10, 2018 Salut, imi poti spune un numar de telefon si cum dau exact de ele? Eu am mai sunat insa mereu mi se spunea ca nu mai presteaza, desi nu cred.O explicatie pas cu pas ar fi apreciata :))) ...incearca lozinca aia .."de la un prieten bodyguard"...asa citisem pe aici.Direct Mony ce faci? 2
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2018 Postat Martie 11, 2018 Super locatie are .... spate la fost emag... asa ca e ok.. unde mai exact este adresa? Strada și numărul blocului
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 11, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 11, 2018 unde mai exact este adresa? Strada și numărul bloculuiCNP si talonu di pensie al iei nu tie sufişiient ??? 1
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2018 Postat Martie 11, 2018 CNP si talonu di pensie al iei nu tie sufişiient ???ideea este ca eu nu sunt din Constanța și când ajung vreau sa pun direct pe GPS sa ajung la locație. Multumesc
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Martie 11, 2018 Postat Martie 11, 2018 ideea este ca eu nu sunt din Constanța și când ajung vreau sa pun direct pe GPS sa ajung la locație. Multumesc nu am de unde sa știu unde e fostul Emag
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 11, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 11, 2018 ideea este ca eu nu sunt din Constanța și când ajung vreau sa pun direct pe GPS sa ajung la locație. MultumescDomnu Geo...ti rog io mult di tat sa nu fasi moldoveni di ris la Constanta ! Da ??? ;) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 11, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 11, 2018 La voi la Bacau asa fak curvili...pun ân anunt strada, blocu, scara si codu di interfon ? Oricum, ka sa apusi sa futi la babele astea cam trebe sa iei legatura tielefonica ku ieli, ka dak apari la sonerie sar putia sa iei tu muii dila babe ! Ghici cie...dak prinzi vro baba la telifon...iti da ia adresa...si no puni niminea public aci pi un forum pi cari orisini poa sa ceteasca !!! Dak vriei tu niaparat sa sti uni iera fostu Emag...poi dai un Goagel...afla numaru lu Emag...sunai...si cind iti raspund âi ânriebi: "Bah...uni iera fostu vostru magazin ¿". La voi la Bacau nu asa ie lojica triaba...ka noi dila Botsani nu neam fasi nisiodata di cacat ku astfiel di ântribari !!! ;) 2
hatishanti Reputație: 22 Postat Martie 11, 2018 Postat Martie 11, 2018 0724842356 suna nr asta.. daca mai nevoie de ajutor mult.. scrie aici.. cu bani asta ce mai vrei.. si ca lume ..
cristi bug Reputație: 994 Postat Martie 11, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 11, 2018 nu am de unde sa știu unde e fostul Emag Deși am "boală" pe băcăuani pt meciul de baraj cu FCM Bacău(2001) care n-a mai fost transmis la tv te ajut eu.Locația este aproape de salonul de masaj erotic Angels Therapy.În locul fostului Emag este o casă de jocuri de noroc :) 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 11, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 11, 2018 nu am de unde sa știu unde e fostul Emag DECI NU ESTI DIN CONSTANTA....ce mam draqu vorbesti aici??sau esti prea prost ??scz expresia 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 11, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 11, 2018 La voi la Bacau asa fak curvili...pun ân anunt strada, blocu, scara si codu di interfon ? Oricum, ka sa apusi sa futi la babele astea cam trebe sa iei legatura tielefonica ku ieli, ka dak apari la sonerie sar putia sa iei tu muii dila babe ! Ghici cie...dak prinzi vro baba la telifon...iti da ia adresa...si no puni niminea public aci pi un forum pi cari orisini poa sa ceteasca !!! Dak vriei tu niaparat sa sti uni iera fostu Emag...poi dai un Goagel...afla numaru lu Emag...sunai...si cind iti raspund âi ânriebi: "Bah...uni iera fostu vostru magazin ¿". La voi la Bacau nu asa ie lojica triaba...ka noi dila Botsani nu neam fasi nisiodata di cacat ku astfiel di ântribari !!! ;) ..acesta este mai bleg decat belita care nu stie carte 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 11, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 11, 2018 unde mai exact este adresa? Strada și numărul blocului mai tu chiar esti dl geo a'lui Carageale? :slap2 . 2
aleajactaest Reputație: 88 Postat Martie 11, 2018 Postat Martie 11, 2018 ..acesta este mai bleg decat belita care nu stie carteTrebuie să recunosc că știe mai multă carte decât tine. Dispari. 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 11, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 11, 2018 Trebuie să recunosc că știe mai multă carte decât tine. Dispari. psss....mergi la dresat!! cutu cutu Lābusi!! 4
sorinu Reputație: 3230 Postat Martie 12, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Martie 12, 2018 Ce plm aveti ma ...va certati ca 2 pizde pe ciclu drq
aleajactaest Reputație: 88 Postat Martie 12, 2018 Postat Martie 12, 2018 psss....mergi la dresat!! cutu cutu Lābusi!!Doar două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană; iar de cea din urma sunt foarte sigur citindu-ti comentariile de căcat (citat Albert Einstein adaptat pentru tine)! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum