Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Am pus-o de Abstintescu, fetele intră în Şenghen (sau Şenghenu în ele???) şi noi... spre est! Noroc cu Rusoiaca că a revenit (pe forum) şi a repus şi funduleţul în exploatare... minieră!
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Mii de scuze dar am sa ma abat putin de la subiectul nostru cu cePUTZA,strapon-ul,morcovii,si alte alea... Am o mancarime in tastatura legata de un nebun...copilnebun,care nu suporta amanare...am decis sa postez aici pt a nu mai polua topic-ul blondynei,.@gabriel...stai linistit fratele meu,`pustiul` n-o sa se calmeze niciodata si nici ce vorbi cu el nu ai...crede-ma,omul e frustrat cronic. Copilnebun,stiu sigur ca citesti pe-aici pt ca te mananca-n cur exact cum ma mananca pe mine-n pula...bai sugatorule,bai curlangiule,bai incapabilule,bai neimplinitule... tu nu te cunosti pe tine insuti,esti nemultumit de tine insuti,inca nu te-ai definit ca barbat,in permanenta traiesti cu un sentiment de inferioritate,nu suporti sa te compari cu altii(nici nu ai avea cum)...esti un zdrentoi care prin doza de frustrare din dotare,singur de nebun iti autodeformezi propria imagine...cu ce suntem noi de vina ca tu suferi si alergi vesnic dupa o femeie care nu vrea sa-ti ofere ceva?...cu ce suntem noi de vina ca tu nu esti suficient de barbat si nu stii cum sa abordezi o femeie?...cu ce suntem noi de vina ca tu esti un barbat care nu `promite nimic` si prin comportamentul tau nu prezinti nici cea mai mica garantie in fatza unei femei? Bai ratacitule,pune mana(pula)fa un copil,doi,trei,fa-te util,nu ne consuma aerul degeaba,intelege intai ce inseamna sa fii parinte,ce inseamna sa ai o responsabilitate...si abia dupa judeca-ne pe noi astia fraierii care in inconstienta noastra am fost capabili sa procreem.Cine sau ce iti da tie dreptul sa ne judeci,sau de ce si cum ne ducem noi la `curve` avand copii acasa?Multi dintre noi suntem aici doar pt a ne distra,a ne pierde timpul intr-un mod placut noua si pt a gasi ceva bun de futut pe BANI...nu mocca bai baiatule cum cauti tu...pt ca din tot ce-ai facut pana acum,CLAR, asta se intelege...ai postat,ai dejectat si-ai refulat pe doua thread-uri unde doua femei erau in cautare de aventuri,nu de sex platit, pt simplul fapt ca ai fost refuzat sau nebagat in seama....INSIGNIFIANTULEEEEE......FIE-MI SILA DE TINE! INSIGNIFIANTULE citeste,baga de seama si te lumineaza: Cea mai mare parte a suferinţei tale este inutilă pt ca este creată chiar de tine, atata timp cât viaţa ta este condusă de mintea-ti care nu este supusă OBSERVARII. Durerea pe care ti-o creezi acum este si va fi întotdeauna o formă de neacceptare, o formă de rezistenţă inconştientă faţă de ceea ce este! Nene afriq,am promis ca nu mai scriu nimic,ca nu-i mai dau nicio replica...dar sa mor de m-am putut abtine ...MII DE SCUZE si PROMIT CA NU MAI FAC!
Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Văleu Neţeposule, ce-i cu tine că zici că te-a luat Coniţa Rându la lucru cu un dildău ţepos. http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-ram-a-metal-spiked-dildo-up-your-assholes.png http://www.rubberdoll.net/gallery/templates/ss0009/pic004.jpg Lasă copchilu să respire... poate se îneacă cu aerul.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Nea Vuittoane...se vede bre ca am fost `straponat`,nu???
Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Daaaaaaaaaaaaaa, ca rechinul mi-s, aşa simt mirosul de sânge!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 Nene Cactuse e clar de tot. Mata ai ciufulit varzica Randunicii! :bow :laugh2 Vinde si mie secretu` ca platesc bine de tot
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 @gabriel hai ca nu-i greu de `desecretizat`,nuuuuuuuuuu??? P.S..am smotocit-o........nu am ciufulit-o..........varza
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 Mey nene Cactuse nu m-am gandit nici o secunda ca ai mustata. Ah si spune-mi si mie daca e originala sau ti-a ramas de la Randunica?
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 e FAKE........ca si penele randunicii
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 Of of si pe You Tube au inceput astia sa umble cu prostii. Deci nu era nici mustata ta si nici varzuca Randunicii. Mey ce de falsuri.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 E plina lumea bre de falsuri....daca nici varza nu mai e ce-a fost...daca nici penajul randunicii nu mai e ce-a fost....daca morcovul se numeste strapon...daca nici aia,nici aia...apai unde crezi mata` ca ajungem bre in stilul asta???......dar fii sincer...nu-mi raspunde la misto!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 Pai nici de ajuns nu mai ajungem ca "vinde astia cfr-ul"
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 CFR marfa bre.......pai de ce,ce treaba are,mata` circuli cu marfaru`???
Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Falsuri și Vuittoane roz pizde tăt!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 CFR marfa bre.......pai de ce,ce treaba are,mata` circuli cu marfaru`??? Numai spre Timisoara nene.In rest doar cu sareta :laugh2
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Ai sareta cu vizitiu...sau e d-aia ECO pe baterii???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 Ai sareta cu vizitiu...sau e d-aia ECO pe baterii??? Nu fratica, e cu bidiviu.... sau ma rog cum s-o zice la martoaga
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 aha...pai atunci sa mai ajungi tu la Timisoara...cand ti-oi tuna martoaga
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 aha...pai atunci sa mai ajungi tu la Timisoara...cand ti-oi tuna martoaga Pai am inceput deja tunatul martoagei, i-am pus wireless deja.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Sa-i pui si casti......sa auda doar ce vrea ........aaaaa......si un cip...cu 30HP in plus...ca vantu` si ca gandu` ajungi la Timisoara...inaintea lu` ZA OAN
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 Sa-i pui si casti......sa auda doar ce vrea ........aaaaa......si un cip...cu 30HP in plus...ca vantu` si ca gandu` ajungi la Timisoara...inaintea lu` ZA OAN Am incercat cu cip si cu 30HP da mi-am luat tzaca ca a dracu martoaga in loc sa ma duca ca vantu` si ca gandu` statea proasta pe ganduri si tot tragea la vanturi N-aveai cu cine sa te intelegi.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 La cipuit contra vantului...un nepriceput cipuitorul:))te-a ars....
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 La cipuit contra vantului...un nepriceput cipuitorul:))te-a ars.... No tulai! Cipuitorul fu Za Oan. Asta s-a prins ca nu face fata si m-a ars. :laugh2
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Eram sigur,sa mor:)))))si ti-am si spus sa fii atent ca-i lumea rea.......
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 Mey nene Cactus o rugaminte mare.Pune-i mata o frana pana resuscitez martoaga Ca o trec repede pe 4G (patru lovituri la geoale) si recuperez handicapu~
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum