Sari la conținut

Anunt Umanitar Versus ``o Rugaminte``

Vizitator cactusjack

Postări Recomandate

Postat

:laugh2 V-am prins!

Dar nu-i cinstit.Acum tu o sa dai cu para la Za Oan si ala o sa se fereasca de piedica. :laugh2 Of hai mai martoago ridicate de jos ca m-a vazut deja Blondyna :laugh2 Nenea Cactus trimite-mi repede ceputza de la Randunica sa dau martogoagei pe la nas sa isi revina :laugh2

Vizitator cactusjack
Reputație: 0
Postat

da-o dreacu` de ceputza,iti trimit direct straponu`........o sa fie 12 in V straponata :crazylove vezi ca-ti pun straponu` prin western union......dar platesti tu comisionu`...ca-i pt martoaga ta,nu pt a mea...... :laugh2

uite codu` de la western...89898989222222...are 14 cifre???

Vizitator MrVanity
Postat

da-o dreacu` de ceputza,iti trimit direct straponu`........o sa fie 12 in V straponata :crazylove vezi ca-ti pun straponu` prin western union......dar platesti tu comisionu`...ca-i pt martoaga ta,nu pt a mea...... :laugh2

Parcă și văd sticker-ul de pe tunată: "V12, vulve iEFI, straponată by Ză Cac-too$$"!

Vizitator cactusjack
Postat

Cac-too$$=AMG=BRABUS=HAMANN...tare martoaga...de-o dreacu':))

Postat

da-o dreacu` de ceputza,iti trimit direct straponu`........o sa fie 12 in V straponata :crazylove vezi ca-ti pun straponu` prin western union......dar platesti tu comisionu`...ca-i pt martoaga ta,nu pt a mea...... :laugh2

Anunt umanitar cu aspect de reclama :

Primit strapon si resuscitat martoaga :laugh2 Toata lumea e happy.Inclusiv Randunica.Platit comision mic.Traiasca UniZaOnu din west! :laugh2 Blondynoooooo esti mancata :laugh2 ...... pe unde vrei :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...