blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 5, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Martie 5, 2013 V-am prins!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 5, 2013 V-am prins! Dar nu-i cinstit.Acum tu o sa dai cu para la Za Oan si ala o sa se fereasca de piedica. Of hai mai martoago ridicate de jos ca m-a vazut deja Blondyna Nenea Cactus trimite-mi repede ceputza de la Randunica sa dau martogoagei pe la nas sa isi revina
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 da-o dreacu` de ceputza,iti trimit direct straponu`........o sa fie 12 in V straponata vezi ca-ti pun straponu` prin western union......dar platesti tu comisionu`...ca-i pt martoaga ta,nu pt a mea...... uite codu` de la western...89898989222222...are 14 cifre???
Vizitator MrVanity Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 da-o dreacu` de ceputza,iti trimit direct straponu`........o sa fie 12 in V straponata vezi ca-ti pun straponu` prin western union......dar platesti tu comisionu`...ca-i pt martoaga ta,nu pt a mea...... uite codu` de la western...89898989222222...are 14 cifre???Parcă și văd sticker-ul de pe tunată: "V12, vulve iEFI, straponată by Ză Cac-too$$"!
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Postat Martie 5, 2013 Cac-too$$=AMG=BRABUS=HAMANN...tare martoaga...de-o dreacu':))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 6, 2013 da-o dreacu` de ceputza,iti trimit direct straponu`........o sa fie 12 in V straponata vezi ca-ti pun straponu` prin western union......dar platesti tu comisionu`...ca-i pt martoaga ta,nu pt a mea...... uite codu` de la western...89898989222222...are 14 cifre??? Anunt umanitar cu aspect de reclama :Primit strapon si resuscitat martoaga Toata lumea e happy.Inclusiv Randunica.Platit comision mic.Traiasca UniZaOnu din west! Blondynoooooo esti mancata ...... pe unde vrei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum