juniormorais Reputație: 94625 Postat August 7, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 7, 2020 Un străin care mergea prin deşert echipat cu ochelari şi labe de scafandru se întâlneşte cu un beduin pe o cămilă. Îl întreabă: Nu vă supăraţi, cât mai e până la ocean? Păi, să mai tot fie vreo 200 de kilometri…La care omul răbufneşte cu năduf:Să vă ia dracu cu plaja voastră cu tot! 8 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 7, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 7, 2020 Bună ziua bade! Câţi litri de lapte dă vaca asta pe zi? Nici un litru! Atunci, de ce o ţineţi..? O ţinem pentru că e bou :slap2 7 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 7, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 7, 2020 Un tip primeşte un apel telefonic:Scuze, domnule! Soacra dumneavoastră a picat într-un bazin cu crocodili…Şi? Ai voştri sunt crocodilii, deci voi să-i salvaţi! 7 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 8, 2020 Parintele tocmai isi lua ramas bun de la cei prezenti la slujba de duminica cand vine la el, plangand, o femeie, sa zicem Elena, si ii zice:– Parinte, aseara sotul meu a murit!– Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Si a avut vre-o ultima dorinta?– Da, zice femeia, plangand si mai tare, a zis ” Elena, lasa pistolu jos” :slap2 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 8, 2020 Doua blonde fac accident:Una zice:-Fata, s-a turtit masina.-Hai, fata, s-o umflam!Sufla ele, sufla, nu se umfla masina. Ele iar zic:-Fata, nu se umfla.Trece alta blonda pe langa ele si zice:-Blondelor, nu se umfla masina ca-s usile deschise! 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 8, 2020 – Odată cu mîna fiicei mele, ginerele mi-a cerut un împrumut de zece mii de dolari şi maşina, pînă o să-şi cumpere el una nouă.– Şi ce ţi-a înapoiat din toate astea?– Pe fiică-mea :no2 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 8, 2020 Ajunge Bula in Rai si acolo vede uimit ca femeile care stateau la rand faceau vreo 3-4 pasi si se roteau.Sf. Petru il vede nedumerit si il intreaba:-Mai Bula,ai vreo intrebare?-Da.De ce femeile astea se tot rotesc?-Ele trebuie sa se curete de pacate.De cate ori se rotesc,de atatea ori si-au inselat sotul.-Vai!Ce bine ca sotia mea nu-i printre ele.-A,nu! Pe ea am pus-o ca ventilator la intrare! 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 8, 2020 Un tip vine la ghicitoare. Ea îi priveşte palma si spune:– Groaznic. Soacră-ta va muri peste două zile.– Asta ştiu şi fără tine. Pe mine mă interesează dacă voi fi prins sau nu! 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 8, 2020 Un betiv intra intr-un birt:-O tarie comanda el, orice da sa fie tare..Barmanul ii pune un coniac, tipu il soarbe..-Nu simt nimic..Barmanul cauta pe sub tejghea si scoate o sticla de tuica ii pune un pahar, asta il bea..-Nu simt nimic, ceva mai tare n-ai?In dorinta de a satisface clientul barmanul merge in magazie sa caute..vine cu o sticla de acid sulfuric, pune un pahar, betivul il da pe gat dintr-o inghititura..– Asta da..plescaie el multumit.A doua zi vine si cere din nou sa fie servit din aceiasi sticla.A treia zi la fel, barmanul uimit il intreaba:-Dom’le da cum te simti..nu te doare nimic?-Nu dom’le ma simt foarte bine..ar fi ceva totusi, cand ma pis pe un gard se topeste! 5 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 11, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 11, 2020 Soția se întoarce acasă și îl anunță pe soț:– Dragul meu, medicul mi-a zis că pentru a mă vindeca trebuie să merg o luna la mare, una la munte și una la țară. Deci unde mergem prima dată?– La un alt medic! 5 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 11, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 11, 2020 Un bărbat sună la pompieri şi zice speriat:– Domnule, soacra mea vrea să se arunce de la etaj!!– Şi?– Nu se deschide fereastra! 5 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 11, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 11, 2020 La doctor:– Luaţi loc. Ce vă supără?– Nu e vorba de mine.– Dar de cine?– De soacră-mea. Şi-a dislocat ieri falca şi nu poate să vorbească. Vreau să aflu dacă situaţia e de moment sau sunt şanse să dureze :slap2 5 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 11, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 11, 2020 - Dumnezeule, ce vânătaie ai!– Da, e de la pisică!– O aşa vânătaie imensă?– Da, m-a lovit soţia cu pisica în cap!– Judecând după vânătaie, pisica e făcută praf!– Dar de unde! N-a avut nici pe naiba, era din bronz! 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 11, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 11, 2020 Unu intră într-un bar şi fluturând un pistol, răcneşte :– Care s-a culcat cu nevastă-mea ?Barmanul îl trage deoparte :– Frate, tu cu pistolul pui întrebarea asta?– De ce ? Crezi că i-am speriat prea tare?– Nu frate, dar ai puţine gloanţe :laugh2 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 11, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 11, 2020 Ion si Gheorghe merg pentru prima data intr-un hotel.Se deschide usa hotelului, intra o babuta,dupa care usa se inchide.Ion si gheorghe se apropie de lift,sa vada unde a disparut babuta.Deodata,usa liftului se deschide, si apare o tanara apetisanta ,care iese din lift.– Ioane, zice Gheorghe, du-te repede si ad-o pe nevasta-mea! 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 11, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 11, 2020 Doi tipi ies din bar:-Hotarat. Mergem la femei!-Asculta frate, sotia mea este tanara, frumoasa…-Am inteles. Deci mergem la tine! 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 11, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 11, 2020 Ţiganul ascundea în casă marfă de contrabandă. Într-o zi, zăreşte pe geam trei poliţişti care veneau la cocioaba lui.– Vezi, nevastă, eu fug. Tu ascunde toată marfa.Înşfacă o pernă şi o ia la fugă. Poliţiştii după el. După un timp, îl prind pe ţigan, rup perna bucăţi şi înăuntru numai puf!– De ce dracu’ fugeai de noi, cioară?– Eu ştiu de ce alergam, da’ voi de ce alergaţi? 4 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9850 Postat August 13, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9850 Postat August 13, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 3 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9850 Postat August 13, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 3 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33751 Postat August 13, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 Suna o blonda la Politie: - Mi-au spart masina, mi-au furat totul...si volanul si pedalele si schimbatorul de viteze, totul...... Peste 5 min isi da cu palma peste cap si suna iar la politie: - Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate! 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 13, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 13, 2020 Un baiatel ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui:– Am luat 2 la matematica azi ..– Ce s-a intamplat?– Pai m-a intrebat profesorul “Cat fac 3 x 2?” si eu am spus “6″– Pai .. e corect– Stiu, dupa care m-a intrebat “Cat fac 2 x 3?”– Si care p..a mea e diferenta?– Asta am spus si eu…Un baiatel ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui:– Am luat 2 la matematica azi ..– Ce s-a intamplat?– Pai m-a intrebat profesorul “Cat fac 3 x 2?” si eu am spus “6″– Pai .. e corect– Stiu, dupa care m-a intrebat “Cat fac 2 x 3?”– Si care p..a mea e diferenta?– Asta am spus si eu… 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 13, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 13, 2020 – M-am hotărât, divorţez de soţul meu …– Cum aşa?– Seară de seară visez că mă înşeală cu blonda aia de la scara trei…– Păi divorţezi din cauza unor vise?– Dacă în visele mele face aşa, îţi dai seama într-ale lui? 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 13, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 13, 2020 -De cati bani ar fi nevoie, stimata doamna, ca sa va cuceresc inima?-O, domnul meu, inima mea nu este de vanzare!-200.000 $?-Glumiti, domnule…-500.000 $!-Ma jigniti…-2.000.000 $?!-Stiu si eu…poate ca n-ar fi rau s-o mai evaluez din cand in cand :laugh2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum