jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 4, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 4, 2021 O pereche stă pe bancă în parc. El către ea: - Pot să-mi încălzesc mâinile între picioarele tale? Ea: La urechi nu ţi-e frig? 1 1
22leon Reputație: 34621 Postat Martie 5, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Martie 5, 2021 Cum a fost băi în noaptea nuntii? - Catastrofal. - Ai avut ceva probleme? - Dimpotrivă. A fost formidabil! Doar că dimineata, din obişnuintă, i-am lăsat 500 pe pernă. - Aoleu, desigur că s-a înfuriat. Nu-i vorba de asta. Gandeste-te că deşi era pe jumătate adormită, mi-a dat 200 rest.😉 3
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 5, 2021 Cica curierii de la Glovo nu suporta soferii care trec pe galben. 1
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 5, 2021 Doi îndrăgostiți stăteau pe marginea unei prăpastii. Ei îi era cald. El îi făcu vânt.
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 7, 2021 Un tip intra intr-un bordel. Acolo, la receptie nu era nimeni asa ca tipul incepe sa strige: - I wanna get fucked! I wanna get fucked! Se aude o voce in niste difuzoare care ii zice sa mearga la etaj la camera 9 sa bata la usa. Merge tipul sus, bate la camera 9 la usa si i se raspunde cu usa inchisa: - What do you want? - I wanna get fucked! - Put 100 euro under the door! Baga tipul 100 de euro pe sub usa si asteapta ... si asteapta... si nimic. Asa ca bate din nou la usa. I se raspunde: - What do you want? - I wanna get fucked! - Again? 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 7, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Martie 7, 2021 Momentul ăla când citești niște rânduri care te fac să te simți ceva mai bine... "Singurul lucru ce nu mi a plăcut ...acel lift ( l am ținut blocat vreo 2-3 min sa mi fac curaj să mă urc..dar Intr un final am renunțat și am urcat până la et 7🙏😅😅)" 1
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 9, 2021 Cu riscul de a fi offtopic intreb: bancuri am voie sa scriu sau se considera ca e foame de posturi? Si acum o bag iar pe aia cu Bergenbier (prietenii stiu de ce). S-auzim de bine! 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Un barbat facea sex cu femeia lui....in timpul acesta...papagalul se uita la ei si nu mai putea de pofta... A doua zi barbatul ii aduce o papagalita si ii lasa singuri....Dupa 3 ore se intoarce barbatul acasa si ce sa vada...papagalul relaxat in coltul lui iar papagalita jumulita de pene , tremura in coltul ei... la care barbatul zice: - Pai, bine mai papagalule eu iti aduc papagalita si tu...? La care papagalul - Pai ce ma, numai tu sa f**i la pielea goala?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala: - Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru, am pe cineva la pat! Oamenii binevoitori si cumsecade` Sigur sigur` Ajunge tipul la ghiseu, se apleaca si spune: - As dori si eu 3 prezervative va rog!.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Care e culmea inghetului? sa inghete apa in piz.. si sa f*** la copca.
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 9, 2021 Ce-i mai mica si mai mica decat pula de furnica? Raspunsul sta-n mizerie, este pula de bacterie!! 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune: - Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme. Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei. - Ei, jmechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!! - Nu iubitule, nu una ca-n filme, zece normale.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita?
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 9, 2021 O gâscă într-un bar: – Aveți mămăligă? întreabă gâsca. – Nu, răspunde barmanul. – Sigur? – Nu, nu avem, n-auzi…?!? – Sigur, sigur ? – Dacă mai întrebi o dată, iau un cui și un ciocan și-ți prind ciocul de tejghea! – Aveți cuie? – Nu – Dar mămăligă? 1 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Postat Martie 9, 2021 a Mare concurs international de pictura! Tematica era ca, din pictura sa reiasa titlul tabloului. Candidate la marele premiu au fost selectate 4 tari: America, Franta, Rusia si Romania! Tabloul Americii o reprezenta pe Louise in pielea goala pe un iaht! Titlul tabloului: `O boarfa la uscat!` Tabloul Frantei: cu doua tipe goale intr-un copac. Titlul tabloului: `Doua poame!` Tabloul Rusiei o avea pe Natasha in pielea goala cu o secera in mana, iar titlul tabloului: `In asteptarea ciocanului!` Iar in tabloul Romaniei era reprezentata Ileana, goala intr-un lan de grau iar in spatele ei o ceata de tarani. Titlul tabloului: `Iobagi pe camp!`
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 9, 2021 Doi prieteni discuta: - Nevasta-mea imi cere in fiecare zi bani. Azi 600 ron, ieri 800... - Pai ce face cu atatia bani? - Nu stiu, ca nu i-am dat! 1
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 9, 2021 De ce nu le plac ungurilor masinile electrice? Pentru ca nu au autonomie... 1 3
jocrep1 Reputație: 720 Postat Martie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 9, 2021 De ce se rad barbatii in zona intima? Daca tai iarba in gradina, si piticii par mai mari. 1 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 Intr-o zi, un om era la pescuit. Avea intr-o mana undita, iar in cealalta mana o caramida. O tipa trece pe langa lac si zice: -Ce faci cu caramida aia? -Daca te f*** cu mine iti zic! -Nu . A doua zi la fel; a treia zi la fel. In a patra zi tipa se hotarashte sa o faca cu respectivul ca sa afle ce face cu caramida. Dupa ce o fac ei tipa il intreaba: -Ei, acum zi-mi si mie ce faci cu caramida aia! -Pai la undita nu am prins nimic, dar la caramida esti a 4-a!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 La ora de matematica invatatoarea ii intreaba pe copii: - Trei vrabii stau pe o craca. Pe una o impuscam. Cate raman atunci pe craca? - Nici una, pentru ca celalalte isi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar iti apreciez totusi logica. - Doamna invatatoare! As dori sa intreb si eu ceva: trei femei mananca inghetata pe strada. Una o musca, una o linge iar cealalta o suge. Care dintre ele este casatorita? Invatatoarea se gandeste. - Cea care o suge. - Din pacate nu, ci cea care poarta verigheta, dar va apreciez totusi logica!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 Un tip foarte timid intra intr-un bar si vede o tanara frumoasa stand la bar. Dupa o ora, in care si-a adunat tot curajul necesar, se duce in cele din urma spre ea si ii spune: "Te deranjez daca stam putin de vorba?" La aceasta, tanara raspune strigand in gura mare: "Nu, nu ma culc cu tine diseara!" Toata lumea din bar isi intoarce acum privirile catre cei doi. In mod firesc, tipul este acum coplesit de rusine se intoarce timid la masa sa. Dupa cateva minute, tanara se apropie de el si isi cere scuze. Zambeste catre el si spune: "Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Stii, eu sunt studenta la psihologie si studiez cum reactioneaza oamenii in situatii jenante." La care tipul raspunde in gura mare: "Cat? 200 de dolari?"
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 10, 2021 Postat Martie 10, 2021 Un neuron se plimba prin capul unui barbat. Era singur, totul era pustiu, intuneric. Trece altul in viteza si-l observa. Se opreste si-i spune "Ce cauti aici,bai boule? Hai jos ca toata lumea-i acolo!"
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Postat Martie 11, 2021 De ce nu poti sa joci sah cu tiganii...? Fura caii!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Postat Martie 11, 2021 Sti cum zic moldovenii la "Razboiul Stelelor"? Galsiava pi ser!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Postat Martie 11, 2021 Un tip intră într-o farmacie şi o roagă pe farmacistă să-i dea 10 prezervative. Le ia, le aruncă pe jos şi începe să le calce. Farmacista, mirată, întreabă: - Domnule, dar de ce le călcaţi? - Aşa m-am lăsat şi de ţigări!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum