Sari la conținut

Ilie Nastase vs Politia Rutiera

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ce parere aveti despre tam tamul facut de televiziuni pe marginea acestui incident? Mie sincer mi se pare ca se exagereaza si ca treburile sunt foarte simple adica

Legea este foarte clara in privinta consumului de alcool la volan in sensul ca stabileste urmatoarele criterii de apreciere intre contraventie si infractiune

Intre 0.01 si 0.10 nu este nici o problema ti se ureaza drum bun fara alte atentionari 

Intre 0.11 si 0.39 sau 0.40 inclusiv este contraventie + suspendarea permisului pe 90 de zile

De la 0.40 in sus este infractiune si deci dosar penal 

Unde a gresit politia atunci cand din moment ce soferul a recunoscut ca a consumat bauturi alcoolice si sa trecut la incatusare ? Atat timp cat refuzi proba alccol test este nevoie sa mergi la spital unde din nou iti poti exprima refuzul  in fata medicului chestie pentru care din nou ti se intocmeste dosar pentru refuz de recoltare 

Deci dupa parerea mea 

Omul a recunoscut cu gura lui ca a baut 

A refuzat testarea 

A refuzat spitalul 

Orice politist ar fi recurs la aceleasi metode coercitive asupra unui astfel de individ deoarece ia suprimat orice drept legal de verificare asupra stari in care se afla

Acum cu incatusarea care sa facut abuziv dupa parerea unora

Din cate am inteles avea in sange 0.55 mg/l deci fara alte discutii din moment ce in lege concentratia este considerata infractiune politistul poate folosi catusele conform proceduri fara a mai fi nevoie de agresivitate verbala sau fizica asupra lui sa a altor oamenii in procedura scrie clar ca aceasta masura se ia asupra persoanelor care au comis sunt pe cale sau exista indicii clare ca au comis o infractiune ramane la aprecierea organului de politie daca o face sau nu...

Daca am gresit undeva astept corectari si pareri de la fiecare 

Postat

Eu cred ca politistii din capitala sunt cam frustrati, stau intr-adevar la vanat vedete, altfel nu aveau ce sa caute 3 masini de politie in acelasi loc la iesirea dintr-un club. Trebuie privita problema in ansamblu, ei stau noptile ca prostii si altii se distreaza. Ilie Nastase nu avea ce sa caute cu masina, putea lua lejer un taxi si nu era nici o problema, a si cautat’o cu lumanarea. Ce va pati in instanta, il priveste in mod direct. Fiecare suntem responsabili de ceea ce facem.

• Like 4
Postat

Eu cred ca politistii din capitala sunt cam frustrati, stau intr-adevar la vanat vedete, altfel nu aveau ce sa caute 3 masini de politie in acelasi loc la iesirea dintr-un club. Trebuie privita problema in ansamblu, ei stau noptile ca prostii si altii se distreaza. Ilie Nastase nu avea ce sa caute cu masina, putea lua lejer un taxi si nu era nici o problema, a si cautat’o cu lumanarea. Ce va pati in instanta, il priveste in mod direct. Fiecare suntem responsabili de ceea ce facem.

Si de unde ar fi stiut Politia Rutiera ca Nastase urma in acea seara sa fie exact in acel club ba mai mult ca va pleca beat manga de acolo ? Spui ca putea lua un taxi corect altfel sa suporte la randul lui dar dupa mine politia nu a gresit cu nimic in cea ce il priveste 

Vizitator dr parnassus
Reputație: 0
Postat

Probabil era filat. 

Nu e bine la clube. 

Mai intai te simti relativ bine, apoi te vezi la TV

;)

• Like 2
  • Minus 12
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce parere aveti despre tam tamul facut de televiziuni pe marginea acestui incident? Mie sincer mi se pare ca se exagereaza si ca treburile sunt foarte simple adica

Legea este foarte clara in privinta consumului de alcool la volan in sensul ca stabileste urmatoarele criterii de apreciere intre contraventie si infractiune

Intre 0.01 si 0.10 nu este nici o problema ti se ureaza drum bun fara alte atentionari 

Intre 0.11 si 0.39 sau 0.40 inclusiv este contraventie + suspendarea permisului pe 90 de zile

De la 0.40 in sus este infractiune si deci dosar penal 

Unde a gresit politia atunci cand din moment ce soferul a recunoscut ca a consumat bauturi alcoolice si sa trecut la incatusare ? Atat timp cat refuzi proba alccol test este nevoie sa mergi la spital unde din nou iti poti exprima refuzul  in fata medicului chestie pentru care din nou ti se intocmeste dosar pentru refuz de recoltare 

Deci dupa parerea mea 

Omul a recunoscut cu gura lui ca a baut 

A refuzat testarea 

A refuzat spitalul 

Orice politist ar fi recurs la aceleasi metode coercitive asupra unui astfel de individ deoarece ia suprimat orice drept legal de verificare asupra stari in care se afla

Acum cu incatusarea care sa facut abuziv dupa parerea unora

Din cate am inteles avea in sange 0.55 mg/l deci fara alte discutii din moment ce in lege concentratia este considerata infractiune politistul poate folosi catusele conform proceduri fara a mai fi nevoie de agresivitate verbala sau fizica asupra lui sa a altor oamenii in procedura scrie clar ca aceasta masura se ia asupra persoanelor care au comis sunt pe cale sau exista indicii clare ca au comis o infractiune ramane la aprecierea organului de politie daca o face sau nu...

Daca am gresit undeva astept corectari si pareri de la fiecare 

Sunt zone în București unde se strânge lumea pentru distracții, inclusiv beutură, unde se află întotdeauna mai multe echipaje de poliție. Una dintre acestea este și cea unde a fost Năstase, unde de altfel, merg frecvent și multe vip-uri, care de cele mai multe ori, creează astfel de incidente, marșând pe faptul că sunt cine sunt și vor scăpa de amenzi/permise reținute/dosare penale. Presa de scandal mai primește ponturi de la angajații localurilor, uneori acestea ajungând la polițiști.

Poliția a acționat corect, zic eu, nu avea de ce să nu aplice procedurile pentru că Năstase e cine e și că are o vârstă. 

Mi s-a întâmplat și mie într-o seară târziu/noapte, să plec cu mașina de la un restaurant, să fac 20 de metri și să mă oprească un echipaj. M-a întrebat dacă am băut și am spus adevărul: un pahar de vin, cu vreo 3 ore înainte. Mi-a pus fiola și ... 0,03. Menționez că mâncasem. Mi-a zis că am scăpat, să am grijă altă dată, drum bun și noapte bună. Nu sunt vip, Nu chiar  :laugh2  

P.S. Extremule, băga-ți-ai pula în ea de gramatică!  :slap2

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator mc hammer
Postat

Pe Ilie il doare in pula de toti! Cati au lins blidele pe langa el si le-a platit consumatia, armate intregi, inclusiv politai. Ca a facut circ la TV? Oricum ii place sa fie pe prima pagina a tabloidelor.

• Like 2
Postat

Pe Ilie il doare in pula de toti! Cati au lins blidele pe langa el si le-a platit consumatia, armate intregi, inclusiv politai. Ca a facut circ la TV? Oricum ii place sa fie pe prima pagina a tabloidelor.

Dar de ce l.ar durea in _)_ ma el nu e un om in tara asta la fel ca toata lumea pentru el face legea exceptie? Si te miri ca se intampla atatea belele daca e cum zici tu  nu e bine 

• Like 5
Vizitator mc hammer
Postat

Cine sunt eu sa te contrazic? Ce e bine in tara asta?

Postat

Cine sunt eu sa te contrazic? Ce e bine in tara asta?

Daca legea se aplica preferential si ai ceva de spus in legatura cu asta poti sa ma contrazici 

Postat

Sunt zone în București unde se strânge lumea pentru distracții, inclusiv beutură, unde se află întotdeauna mai multe echipaje de poliție. Una dintre acestea este și cea unde a fost Năstase, unde de altfel, merg frecvent și multe vip-uri, care de cele mai multe ori, creează astfel de incidente, marșând pe faptul că sunt cine sunt și vor scăpa de amenzi/permise reținute/dosare penale. Presa de scandal mai primește ponturi de la angajații localurilor, uneori acestea ajungând la polițiști.

Poliția a acționat corect, zic eu, nu avea de ce să nu aplice procedurile pentru că Năstase e cine e și că are o vârstă.

Mi s-a întâmplat și mie într-o seară târziu/noapte, să plec cu mașina de la un restaurant, să fac 20 de metri și să mă oprească un echipaj. M-a întrebat dacă am băut și am spus adevărul: un pahar de vin, cu vreo 3 ore înainte. Mi-a pus fiola și ... 0,03. Menționez că mâncasem. Mi-a zis că am scăpat, să am grijă altă dată, drum bun și noapte bună. Nu sunt vip, Nu chiar :laugh2

P.S. Extremule, băga-ți-ai pula în ea de gramatică! :slap2

Agramatul forumului vorbeste despre gramatica :) "Traiti-ar" ipocrizia.

Vizand topicul, sunt de acord cu tine ca politia a actionat corect. Legea nu trebuie sa distinga raportat la nivelul social/economic. Oricum, toti cacatii sufera de "vedetism".

Vizitator
Postat

Gura mare.

În America făcea și pârnaie.

Legea e la fel pentru toți.

• Like 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Gura mare.

Corect. Doar in Romania  se vad matadori adevarati si dupa o boacana fac turul televiziunilor   ca sa-si deplanga soarta , culmea tot ei vinovatii fara vina , ca asa si pe dincolo , cautand multiple scuze  si aruncand vina , cu un adevarat tupeu si imbecilitate ,  pe  diverse lacune din legi , proceduri ...etc

Cum depasesc granita tarii  se repozitioneaza pe Modul Mielusel , indiferent de statutul social,  conformandu-se   acelor  legi  caracteristice statului pe care il traverseaza/viziteaza  ,   fara a mai racni si aduce critici  de gen

• Like 1
Vizitator
Postat

Gura mare.

In America il si bateau si-l curentau cu electrosocuri(cazul fericit).
  • Like 1
Postat

Pardon. Eu zic totusi ca nu e asa.

Ilie Nastase nu e VIP. Este unul dintre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Probabil al 2-lea dupa Nadia. Ilie Nastase a avut acces si a fost primit de cei mai mari oameni ai lumii (cu Bush senior juca tenis, de exemplu ). Si in prezent est un NUME in tenisul mondial.

Cacatii astia de politisti nu sunt nimic, poate doar spagari. Stau la panda pe langa restaurante, cluburi, sa-i prinda pe "consumatori".

Pai cata nesimtire sa-i pui catusele lui Ilie Nastase ? Si pentru ce ? O fi vreun criminal, vreun terorist, vreun talhar la drumul mare !!

Hai domne, ce naiba, chiar asa ?? Sa se dea bengosi ca ei aplica legea !! Aplica pe dracu".

Legea se aplica in spiritul ei, nu in litera ei. Puteau foarte bine sa-i zica sa lase masina, sa-si cheme un taxi, si-l lasau sa plece. Ce-avea, ce mare lucru era ? Si nu mai iesea niciun balamuc, niciun scandal. S-au dat ei mari oameni ai legii ! Ce sa-ti spun !

Auzi prostia aia: "nimeni nu e mai presus de lege". Ce vorbesti domne ! Serios ? Cliseu de 2 lei.

Mai zic unii de USA. Alta aiureala. Vreti exemplu ? O.J. Simpson. Si nu e singurul.

Asa ca, hai sa nu ne mai dam mari la apa mica !

Politisti cretini !

• Like 2
Vizitator
Postat

Ilie Nastase nu e VIP. Este unul dintre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Probabil al 2-lea dupa Nadia. Ilie Nastase a avut acces si a fost primit de cei mai mari oameni ai lumii (cu Bush senior juca tenis, de exemplu ). Si in prezent est un NUME in tenisul mondial.

Cacatii astia de politisti nu sunt nimic, poate doar spagari. Stau la panda pe langa restaurante, cluburi, sa-i prinda pe "consumatori".

Pai cata nesimtire sa-i pui catusele lui Ilie Nastase ? Si pentru ce ? O fi vreun criminal, vreun terorist, vreun talhar la drumul mare !!

Hai domne, ce naiba, chiar asa ?? Sa se dea bengosi ca ei aplica legea !! Aplica pe dracu".

Legea se aplica in spiritul ei, nu in litera ei. Puteau foarte bine sa-i zica sa lase masina, sa-si cheme un taxi, si-l lasau sa plece. Ce-avea, ce mare lucru era ? Si nu mai iesea niciun balamuc, niciun scandal. S-au dat ei mari oameni ai legii ! Ce sa-ti spun !

Auzi prostia aia: "nimeni nu e mai presus de lege". Ce vorbesti domne ! Serios ? Cliseu de 2 lei.

Mai zic unii de USA. Alta aiureala. Vreti exemplu ? O.J. Simpson. Si nu e singurul.

Politisti cretini !

Nu este deloc vorba aici de faptul ca a fost mare sportiv.Asta e de necontestat.

E vorba ca a încălcat legea. Plus de asta, știm ca e prost de gură. Da, ok, o sa aduceți alte nume-irelevant. Ce trebuia făcut, închis ochii și lăsat în pace?

Nu nene. A fost prins, plesnit peste ceafă.

Știm cu toții ce s-a întâmplat, ce o tot molfaim ca pe ciunga, doua zile, s-a dus gustul.

Trebuia sa se supună ca orice cetățean, sa se conformeze procedurilor. Dar nu, ca el cine e, cum i-o fi amenințat, comportament neadecvat, recalcitrant. Normal că în astfel de situații, pus la pământ, cătușe, și la secție cu el.

Reputație: 1046
Postat

Politisti cretini !

Băiete, ca fost mare sportiv - numărul 1 mondial, fost parlamentar și general în retragere, foarte mediatizat, este VIP. Legea se aplică în litera ei, nu în spiritul ei, că nu toți polițienii au același mod de gândire. În momentul în care a refuzat să se legitimeze și să facă alcootestul, ce voiai să facă gărcile? Faptul că îl puteau chema a doua zi, nu era foarte relevant la recoltarea de probe biologice, plus că, nimeni nu putea pune mâna în foc că, în starea de ebrietate în care era, nu putea produce o dramă. 

Exemplul cu O.J. Simpson nu e chiar cel mai bun exemplu, iar faptul că în alte părți, cu democrații mai așezate, se mai întâmplă chestii din astea, nu e un motiv ca să se considere un bun exemplu. 

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ilie Nastase a fost un bun tenismen si...

Si punct. Atat. Punct.

Comparati Ion Tiriac cu Ilie Nastase ca si oameni de afaceri.

Imposibil...

• Like 1
Vizitator
Postat

Ilie Nastase a fost un bun tenismen si...

Si punct. Atat. Punct.

Comparati Ion Tiriac cu Ilie Nastase ca si oameni de afaceri.

Imposibil...

Zero barat :)
Postat

Politisti cretini !

Bai, vere. Cine e Ilie Nastase? Ce a facut el pentru tara asta? Si daca a facut ceva, tara i-a dat inzecit inapoi. Poate chiar mai mult. Nici un sportiv nu face ceva pentru tara, ci pt el insusi. Nici un sportiv nu va dori sa castige pentru tara, ci pt propriul buzunar. Lasa abureala asta cu patriotismul ca nu tine.

Pe de alta parte, vrei sa zici ca orice "vedeta" poate iesi beata cu masina, omori un om, si sa nu pateasca nimic pt simplul fapt ca e "vedeta"? Bai, nene, cu asemenea viziune tara asta ar fi si mai jos decat este. Ma doare-n pula de 'nea Ilie. Statutul social si economic nu are de a face cu obligatia de respecta legea. Nu te joci cu vietile oamenilor pt ca ai facut tu nu stiu ce cacat pt tara. Asa-zisele vedete ar trebui sa fie modele pentru societate, pt ca oile indobitocite de mass-media si biserica vor urma comportamentele acestora. Ori ce model este unul care umbla beat si fara permis? Nu-mi raspunde, raspunsul tau este deja evident. Auzi la el, nesimtire sa-i pui catusele unuia care incalca legea...

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

"

Poliţist: Vă rog să vă daţi jos.

Ilie Năstase: Nu mă dau jos.

Ilie Năstase: Vreau să demonstraţi dumneavoastră dacă voi aveţi dreptul, prin lege, să arestaţi un senator...

Poliţist: Nu vă arestează nimeni.

Ilie Năstase: Nu, nu, a zis că-mi pune cătuşele. Băiatul ăla a zis că-mi pune cătuşele.

Poliţist: Asta nu înseamnă că vă arestează.

Ilie Năstase: Vedeţi în spatele meu, mai sunt 500 ca mine. Eu am recunoscut că am băut, îmi pune cătuşele băiatu'. Să-mi pună, hai!

Poliţist: Şi dumneavoastră trebuie să vă supuneţi legii, la fel ca toată lumea.

Ilie Năstase: Nu cobor. Vreau să le pună în maşină.

Poliţist: Vă rog să coborâţi din maşină.

Intervenţie din spatele telefonului cu care se filma: Nu ştiu dacă doamna ministru v-a spus să beţi la volan.

Poliţist: Ia-i datele domnului senator.

Ilie Năstase: E o lege, pe care dumneavoastră ... De ce pune mâna pe mine?

Poliţist: Ia datele... Daţi-l jos!

Ilie Năstase: Ia mâna. Ia mâna de pe mine. Băi, prostule!

Poliţist: Vă rog să coborâţi.

Ilie Năstase: Băi, tu nu pui mâna pe mine, băi!

Poliţist: Vă rog frumos să coborâţi!

Ilie Năstase: Tu nu pui mâna pe mine! Nu ai dreptul să pui mâna pe mine. Dacă vreau eu cobor.

Poliţist: Dar nu mai daţi în mine. Dar de ce daţi?

Ilie Năstase: Cobor când vreau eu. Bă, cobor când vreau eu.

Intervenţie din spatele telefonului cu care se filma: Coborâţi din maşină. Ce nu înţelegeţi? E poliţia română, vă daţi jos.

Ilie Năstase: Păi, nu vezi că pune mâna pe mine? De ce pune mâna pe mine?

Intervenţie din spatele telefonului cu care se filma: V-a rugat frumos de 10 ori să coborâţi.

Ilie Năstase: Rupe mâna, hai rupe mâna!

Poliţist: Coborâţi din maşină. Haideţi vă rugăm frumos.

Ilie Năstase: Băi, ţărane...

Poliţist: Desfă-i (...) şi dă-l jos din maşină.

Ilie Năstase: Nu pune nimeni mâna pe mine. Băi, ţărane.

Poliţist: Nu-i nimeni ...

Ilie Năstase: Băi, tu ştii că eu sunt senator? Băi, tu nu pui mâna pe mine! Băi, ţărane, băi prostule.

Poliţist: Haideţi, vă rugăm frumos.

Ilie Năstase este scos din maşină de doi poliţişti, după care alţi doi au intervenit pentru imobilizarea fostului tenisman.

Poliţist: Era mai uşor să coborâţi domnule Năstase. Nu aveţi voie să consumaţi băuturi alcoolice la volan, să ştiţi.

Ilie Năstase: Ah, m-ai agăţat. 'Tu-ţi g... m..... Să vezi tu ce-ţi fac.

Poliţist: Pune-l jos, pune-l jos!

Poliţist: Gata, gata. Stai, uşor. Pune-i cătuşele uşor şi gata.

Intervenţie din spatele telefonului cu care se filma: Domnule Năstase, era mai uşor să coborâţi. Nu vă mai agitaţi.

Poliţist: Nu aveţi voie să consumaţi băuturi alcoolice la volan, să ştiţi.

Ilie Năstase: F..... m..... m.-t..!

Poliţist: Haideţi, vom dispune măsurile care se impun.

Ilie Năstase: Vezi că mi-am pierdut portofelul. Mi-ai furat portofelul. Fu..-t. g... m.... . Mi-ai furat portofelul, mă?

Poliţist: Florine, asiguraţi-i maşina.

Ilie Năstase: Avea dreptate, Boureanu să vă jignească.

"

Sursa https://m.digisport.ro/tenis/incatusat-dupa-ce-s-a-opus-si-a-jignit-politistii-tot-dialogul-purtat-inaintea-retinerii-lui-ilie-nastase-454595

• Oras:Ucea
Postat

I se rupe lu’ Năstase de permis. A mai făcut un pic de circ, că e specializat în așa ceva. Și să mai aibe presa ceva căcat de halit, că era cam pă terminate.

• Like 1
Vizitator
Postat

I se rupe lu’ Năstase de permis. A mai făcut un pic de circ, că e specializat în așa ceva. Și să mai aibe presa ceva căcat de halit, că era cam pă terminate.

L-a futut McEnroe anul trecut pentru scandalul de anul trecut de la Wimbledon de l-a terminat ! =)) =)) Si Lendl l-a facut porc imputit parca... 

• Like 2
Postat

L-a futut McEnroe anul trecut pentru scandalul de anul trecut de la Wimbledon de l-a terminat ! =)) =)) Si Lendl l-a facut porc imputit parca...

Nu l-a făcut Lendl, l-a făcut mă-sa.

Vizitator
Postat

presa e terminată de mult.

Vizitator
Postat

presa e terminată de mult.

Care presa ?

A,da, aia care nu mai este de mult...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...