blurry Reputație: 2 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Am fost acum la ea la Unirii. E o bomboană de fată. Numai de bine. Nu intru in detalii. N-are sens 1 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 8, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 8, 2018 Am fost acum la ea la Unirii. E o bomboană de fată. Numai de bine. Nu intru in detalii. N-are sensNici comentariul tau nu are sens sau valoare asa ca ....numai de bine 1
7uuupp Reputație: 4806 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Nici comentariul tau nu are sens sau valoare asa ca ....numai de binePlus ca prea multe dulciuri dauneaza sanatatii.
ninfomanee Reputație: 564 Postat Iunie 12, 2018 Postat Iunie 12, 2018 Am fost și eu când era pe calea Vitan.O avantajează pozele, dar recuperează la serviciile prestate..Oral ff bun, umed nota 9 Normal n am încercatFace cim, e totul bine..Pentru mine e de revenitAu servicii bune fetele astea doua, Larisa și Denisa Aa
Membru Premium only-me Reputație: 17182 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 12, 2018 Am fost acum la ea la Unirii. E o bomboană de fată. Numai de bine. Nu intru in detalii. N-are sensAm vrut sa merg si eu la ea dar cand am vazut comm tau,am zis pas ,ca nu vreau sa fac carii😂😂😂.
Membru Premium only-me Reputație: 17182 Postat Iunie 12, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 12, 2018 .Ai vrut sa faci proba sa vezi daca poti scrie??😂🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum