xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 unu mai prost ca altumacar parnaie fute =)) 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 unu mai prost ca altumacar parnaie fute =))Stai cuminte ca nu e chear asa usor si cu fututu asta =)) 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 macar se lauda cu toate printesele luiraion doar o suge 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 macar ma laud cu toate printesele meledoar o sug futu-10 gura de oligofren, sclavul curvelor :))) 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Stai cuminte ca nu e chear asa usor si cu fututu asta =))Aveti indoieli?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Aveti indoieli? de la o varsta nu mai sta chiar asea dreapta, mai avem si indoieli 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=KFZX6kkD734 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 de la o varsta nu mai sta chiar asea dreapta, mai avem si indoieliVa rugam fara indoisme, Se poate! :)
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Va rugam fara indoisme, Se poate! :) Asta e o figura de stil sau ce? 3
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Asta e o figura de stil sau ce?Doar tentativa
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Stai cuminte ca nu e chear asa usor si cu fututu asta =))Aveti usoare indoieli?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 macar se lauda cu toate printesele luiUneori ma laudau chiar si pritesele dragi :)
dalina Reputație: 80 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Uneori ma laudau chiar si pritesele dragi :)Aici ai dreptate Te laudă că prostălău ca tine nu au mai găsit
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 9, 2018 Aici ai dreptateTe laudă că prostălău ca tine nu au mai găsitRemarc eleganța cu care ai folosit acest eufemism. :hihat 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Aici ai dreptateTe laudă că prostălău ca tine nu au mai găsitBun, Care ar fi problema? La fel ca si ceilalti "colegi" merg, achit si plec. Doar ca eu le si respect pe printese! Le ofer ceva din sufletelul meu si deseori am impresia ca primesc ceva asemănător. De ce-as fi "prost"? A, poate ca ar trebui sa primesc atentia lor in mod gratuit - la asta nu m-am gândit. :) 1
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 9, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 9, 2018 Bun, Care ar fi problema? La fel ca si ceilalti "colegi" merg, achit si plec. Doar ca eu le si respect pe printese! Le ofer ceva din sufletelul meu si deseori am impresia ca primesc ceva asemănător. De ce-as fi "prost"? A, poate ca ar trebui sa primesc atentia lor in mod gratuit - la asta nu m-am gândit. :)Bă moluscă anală,tu nu ești coleg cu noi, ești o rușine pentru oricine se consideră curvar. 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 9, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 9, 2018 La faptul ca, poate, pe undeva, Dr Parnassus incearca sa va trolleze politicos si elegant, repetand atat de obsesiv si imperturbabil amabilitatile la adresa printeselor, v-ati gandit? :) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 La faptul ca, poate, pe undeva, Dr Parnassus incearca sa va trolleze politicos si elegant, repetand atat de obsesiv si imperturbabil amabilitatile la adresa printeselor, v-ati gandit? :)Acest forum a devenit emblematic pentru cantitatea ENORMA de trolli care se inscriu ZILNIC. Denumirea forumului ar trebui schimbata in trollomani.com - un forum despre trolli si futut la icre 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 La faptul ca, poate, pe undeva, Dr Parnassus incearca sa va trolleze politicos si elegant, repetand atat de obsesiv si imperturbabil amabilitatile la adresa printeselor, v-ati gandit? :) tre sa ai o oarecare eleganta si prestanta ca sa fii un troll bunparnaie e doar un sclav =)) 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Acest forum a devenit emblematic pentru cantitatea ENORMA de trolli care se inscriu ZILNIC. Denumirea forumului ar trebui schimbata in trollomani.com - un forum despre trolli si futut la icre L-am si inregistrat, altfel vine ala cu onanistii si-l fura... 2
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 in alta ordine de idei.. care mortii tei mi-ai dat ma -1200 da puncte ? =)) manca-v-ar amada toate pulile dupa ce faceti laba si sa va linga in cur grasa ca mi-ati dat cu minus 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 hahaha, ai cont SP si tot pe minus esti :)))) 1 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 va saluta tatucul din piata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum