Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Eu nu am experienta cu pescuitul, insa am vazut si eu la cativa prieteni cam cum ar demara procedura. Iei undita, corect? Dupa, ce faci de acolo? Am inteles ca si montura trebuie sa fie una specifica. Trebuie nada aleasa cu grija, momeala, tot. Daca ajungi pe balta, iar balta e linistita, pai banuiesc ca trebuie sa procedezi intr-un anume fel, ca altfel sperii pestele. Am inteles ca se mai baga si navodul, dar ala banuiesc ca e rezervat pentru anumite specii. Ala de cumparat nu e bun, e statut. Daca musca ce fac? Plm, poate prind ditamai monstru' si ma trage in lac dupa el. Am belit-o atunci, raman dracu si fara haine. Nu stiu ce sa zic, e problematica treaba. Poate insa se ofera cineva sa ma invete si pe mine tainele pescuitului. La copca as vrea sa-l prind, cand e infometat. :hihat 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2018 Eu nu am experienta cu pescuitul, insa am vazut si eu la cativa prieteni cam cum ar demara procedura. Iei undita, corect? Dupa, ce faci de acolo? Am inteles ca si montura trebuie sa fie una specifica. Trebuie nada aleasa cu grija, momeala, tot. Daca ajungi pe balta, iar balta e linistita, pai banuiesc ca trebuie sa procedezi intr-un anume fel, ca altfel sperii pestele. Am inteles ca se mai baga si navodul, dar ala banuiesc ca e rezervat pentru anumite specii. Ala de cumparat nu e bun, e statut. Daca musca ce fac? Plm, poate prind ditamai monstru' si ma trage in lac dupa el. Am belit-o atunci, raman dracu si fara haine. Nu stiu ce sa zic, e problematica treaba. Poate insa se ofera cineva sa ma invete si pe mine tainele pescuitului. La copca as vrea sa-l prind, cand e infometat. :hihatLa pește se dă cu ranga. 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 La pește se dă cu ranga. El sau io? Te intreb si eu pe matale, ca am vazut ca-s si specii din astea de peste, fierastrau, etc...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2018 El sau io? Te intreb si eu pe matale, ca am vazut ca-s si specii din astea de peste, fierastrau, etc... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Am ramas fara puncte. Era bun si XL-ul ala pt ceva. 3
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2018 Eu nu am experienta cu pescuitul, insa am vazut si eu la cativa prieteni cam cum ar demara procedura. Plm, poate prind ditamai monstru' si ma trage in lac dupa el. Am belit-o atunci, raman dracu si fara haine :hihatIo zic că rămân hainele fără tine. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2018 La pește se da minim 50%Asta doar dacă e și peștele om. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 La pește se da minim 50% Bre, incercam sa ma decid pe care raspuns sa-l aleg "za best". P-al tau sau p-al lu' picon. Parca al tau e mai cu spectru larg, deci castiga. 4
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Mai 28, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Mai 28, 2018 Eu nu am experienta cu pescuitul, insa am vazut si eu la cativa prieteni cam cum ar demara procedura. Iei undita, corect? Dupa, ce faci de acolo? Am inteles ca si montura trebuie sa fie una specifica. Trebuie nada aleasa cu grija, momeala, tot. Daca ajungi pe balta, iar balta e linistita, pai banuiesc ca trebuie sa procedezi intr-un anume fel, ca altfel sperii pestele. Am inteles ca se mai baga si navodul, dar ala banuiesc ca e rezervat pentru anumite specii. Ala de cumparat nu e bun, e statut. Daca musca ce fac? Plm, poate prind ditamai monstru' si ma trage in lac dupa el. Am belit-o atunci, raman dracu si fara haine. Nu stiu ce sa zic, e problematica treaba. Poate insa se ofera cineva sa ma invete si pe mine tainele pescuitului. La copca as vrea sa-l prind, cand e infometat. :hihatTe învăț eu....cumperi undita și momeală.In timp înveți cu lanseta..ðŸŸðŸŸðŸŸTe duci pe baltă la Sărulești acolo și un copil prinde peste...50 roni 2 bete ...fir întins.🾠3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Asta doar dacă e și peștele om..... De omenie cu creștere aleasă n pulile noastre 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Asta doar dacă e și peștele om. sudden twist.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2018 sudden twist.Nu-i nevoie să-njuri 1
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Mai 28, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Mai 28, 2018 🻠3
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 28, 2018 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Mai 28, 2018 la peste se da maxim doi pumni si fugi dupa...sa nu fie mai multi guvizi...zic. am auzit ca trag la d'alea albastre de 100...spor. 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Mai 28, 2018 Oras:F Oras:F Postat Mai 28, 2018 1). Cu spray cu OC. 2). cu lacatul in loc de box, fix in bot. 3). Mi-ar place sa se deschida sezonul la vanatoare de... pesti: https://media.giphy.com/media/CVMH7Si9CJ8as/giphy.gif https://img.fireden.net/v/image/1474/82/1474824422854.gifSau sa-i insiram la un perete si... https://i.imgur.com/lzM5sgs.gif
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 28, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 28, 2018 Eu nu am experienta cu pescuitul, insa am vazut si eu la cativa prieteni cam cum ar demara procedura. Iei undita, corect? Dupa, ce faci de acolo? Am inteles ca si montura trebuie sa fie una specifica. Trebuie nada aleasa cu grija, momeala, tot. Daca ajungi pe balta, iar balta e linistita, pai banuiesc ca trebuie sa procedezi intr-un anume fel, ca altfel sperii pestele. Am inteles ca se mai baga si navodul, dar ala banuiesc ca e rezervat pentru anumite specii. Ala de cumparat nu e bun, e statut. Daca musca ce fac? Plm, poate prind ditamai monstru' si ma trage in lac dupa el. Am belit-o atunci, raman dracu si fara haine. Nu stiu ce sa zic, e problematica treaba. Poate insa se ofera cineva sa ma invete si pe mine tainele pescuitului. La copca as vrea sa-l prind, cand e infometat. :hihatFolosesti dinamita,merge si carbid. 14
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 28, 2018 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Mai 28, 2018 nu invata baiatu la braconaj =))
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 28, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 28, 2018 Haia e balta Albele,aaaaa?
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 28, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 28, 2018 nu invata baiatu la braconaj =))S-au facut bani frumosi din braconaj in anii '90. 14
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2018 Vorbaea: fiș ar giamping
remus jack Reputație: 1443 Postat Mai 28, 2018 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Mai 28, 2018 S-au facut bani frumosi din braconaj in anii '90.merge si acum,am amici din calarasi care din asta traiesc.
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 28, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 28, 2018 merge si acum,am amici din calarasi care din asta traiesc.Ai zis bine,traiesc.Pe vremuri faceai avere,vindeai pestele direct pe trotuar fara sa te intrebe nimeni nimic.Se batea lumea pe el ca era viu. 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum