mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 31, 2018 ai stat prea mult printre americani si te-a molipsit bunul lor simt. cunosc. aici e balcani, fratiuer. balcani!repet, ajungi la 200 de posturi si o sa putem comunica in pm. nu vezi ca nimeni nu iti da nici un raspuns in mai bine de 10 pagini? ce dracu', pari om inteligent.E in mod evident luat la mișto pe 5 pagini de avpop și tie ți se pare inteligent?Acum câteva zile habar n-avea ca e memorial day, e ca și cum ai sta in România și nu ai știi ca e liber ca sunt Rusaliile...Miroase suspect. 3
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 E in mod evident luat la mișto pe 5 pagini de avpop și tie ți se pare inteligent?Acum câteva zile habar n-avea ca e memorial day, e ca și cum ai sta in România și nu ai știi ca e liber ca sunt Rusaliile...Miroase suspect.Crezi ca nu m-am prins de caterinca? Am lucrat cum am zis preferand sa am o zi libera cand vreau eu.Ai inteles?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Crezi ca nu m-am prins de caterinca? Am lucrat cum am zis preferand sa am o zi libera cand vreau eu.Ai inteles?San Jose Earthquakes cand joaca ?
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 San Jose Earthquakes cand joaca ?Nu stiu,nu ma intereseaza soccer-ul
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 31, 2018 Crezi ca nu m-am prins de caterinca? Am lucrat cum am zis preferand sa am o zi libera cand vreau eu.Ai inteles?Pune o poza cu tine făcută azi lângă o mașina, sa se vadă numărul de la mașina clar.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2018 ai stat prea mult printre americani si te-a molipsit bunul lor simt. cunosc. aici e balcani, fratiuer. balcani!repet, ajungi la 200 de posturi si o sa putem comunica in pm. nu vezi ca nimeni nu iti da nici un raspuns in mai bine de 10 pagini? ce dracu', pari om inteligent.Abia ce i s-au dat niște linkuri. Nici în bucile curului nu i-a păsat. Nu, nu-i troll. 1
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 Pune o poza cu tine făcută azi lângă o mașina, sa se vadă numărul de la mașina clar.Sunt la birou acuma.De ce trebuie sa se vada numarul de la masina? Mare branza.
wtfwtf Reputație: 323 Postat Mai 31, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2018 Lucrez in IT,normal ca stiu sa folosesc un forum care nici macar un certificat SSL nu are :)) La ce te referi mai exact?are si un ssh deschis la care merge sa te loghezi cu root, daca-ti vine sa crezi :))
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 31, 2018 Sunt la birou acuma.De ce trebuie sa se vada numarul de la masina? Mare branza.Numărul de la mașina o sa confirme unde stai.Fa-ți o poza între 2 mașini, astfel încât sa se vadă numerele clar, și postează-o aici.
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 Numărul de la mașina o sa confirme unde stai.Fa-ți o poza între 2 mașini, astfel încât sa se vadă numerele clar, și postează-o aici.Sunt la politie?:))
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 31, 2018 Sunt la politie?:))Nu ți-a cerut nimeni amănunte despre tine, tu ai început sa ne spui unde stai, cu ce te ocupi etc.Vrem sa vedem ca ești băiat serios și nu minți, ok? 2
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2018 Sunt la politie?:))Da. Ai belit pula. Dânsu’ e Dl. Comisar Marius Pericol. Spread! 2
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 Nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Mai 31, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Mai 31, 2018 Abia ce i s-au dat niște linkuri. Nici în bucile curului nu i-a păsat. Nu, nu-i troll. chestie de bun simt frate. 10 pagini nu i-a dat nimeni nimic. ori e rea-vointa (te bagi in seama da' nu raspunzi), ori cei mai multi n-au futut nimic p-aici si nu stiu ce sa zica.am pus zilele trecute o intrebare pe niste forumuri. intr-o parte am primit 2 raspunsuri la obiect si nimic altceva, in alta nici un raspuns. 0 caterinca, 0 off-topic. forumuri romanesti ambele. despre asta e vorba.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2018 chestie de bun simt frate. 10 pagini nu i-a dat nimeni nimic. ori e rea-vointa (te bagi in seama da' nu raspunzi), ori cei mai multi n-au futut nimic p-aici si nu stiu ce sa zica.am pus zilele trecute o intrebare pe niste forumuri. intr-o parte am primit 2 raspunsuri la obiect si nimic altceva, in alta nici un raspuns. 0 caterinca, 0 off-topic. forumuri romanesti ambele. despre asta e vorba.Cred că mai mult de jumate dintre topicele “serioase” deschise la DG, sunt la mișto. Oare cine o fi de vină: ăia care au tot abuzat, sau ăia care nu mai pun botu’? 3
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 Sonya pantera,interesant nume:D
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 Chiar ma gandeam zilele astea de cand mi-am facut cont ca ar fi o idee buna un forum cu o interfata mai friendly facuta in ReactJS
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 NameCheap Inc
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Mai 31, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Mai 31, 2018 Cred că mai mult de jumate dintre topicele “serioase” deschise la DG, sunt la mișto. Oare cine o fi de vină: ăia care au tot abuzat, sau ăia care nu mai pun botu’? pai eu ti-am dat un exemplu de alte locuri unde nu esti luat la misto. si eu cand am intrat aici am facut-o cu buna credinta. pe parcurs m-am lamurit, dar unul nou nu are de unde sa stie cum stau lucrurile aici. facem prea multe rautati gratuite si cand e vorba sa vrem sa facem ceva bun constatam ca nu putem.
zamolxis one Reputație: -39 Postat Mai 31, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Mai 31, 2018 163.172.5.196-ip-ul cu locatia in Franta.Nici nu cred ca e legal acest forum in Romania
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2018 pai eu ti-am dat un exemplu de alte locuri unde nu esti luat la misto. si eu cand am intrat aici am facut-o cu buna credinta. pe parcurs m-am lamurit, dar unul nou nu are de unde sa stie cum stau lucrurile aici. facem prea multe rautati gratuite si cand e vorba sa vrem sa facem ceva bun constatam ca nu putem.Mare parte din chestii se rezolvă prin moderare. A fost, a funcționat, nu mai e, s-a dus. Punct. 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 pai eu ti-am dat un exemplu de alte locuri unde nu esti luat la misto. si eu cand am intrat aici am facut-o cu buna credinta. pe parcurs m-am lamurit, dar unul nou nu are de unde sa stie cum stau lucrurile aici. facem prea multe rautati gratuite si cand e vorba sa vrem sa facem ceva bun constatam ca nu putem.Majoritatea dintre cei noi, sunt trolli rebranduiți, care s-au înscris tocmai pentru a face balamuc. Mai sunt și unii, în general adolescenți puberi, care dau întâmplător de site. Chiar nu vezi că ăsta, trollealală? Replica firească: caterinca S-a umplut forumul cu virgini, neduși la curve, surzi, soții disperate etc. Chiar dacă mai scapă câte unul pe bune, ghinionul lui! Nu stă nimeni să facă analiză profundă , în haosul ăsta. 3 2
perfetti Reputație: 225 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2018 🖒🖒🖒🖒
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 1, 2018 chestie de bun simt frate. 10 pagini nu i-a dat nimeni nimic. ori e rea-vointa (te bagi in seama da' nu raspunzi), ori cei mai multi n-au futut nimic p-aici si nu stiu ce sa zica.am pus zilele trecute o intrebare pe niste forumuri. intr-o parte am primit 2 raspunsuri la obiect si nimic altceva, in alta nici un raspuns. 0 caterinca, 0 off-topic. forumuri romanesti ambele. despre asta e vorba.Fratele meu cu bun simt,daca matale nu ti-ai dat seama ca e un trol,inseamna ca esti oleaca cam naiv.1. Omul a incercat o aroganta,ca e Hamerican din California si banu nu e problema la el,plateste dublu2.Omul e din California,nu Tibet,adica are si acolo prostituate cacalau si la aceleasi preturi ca in Romanica.Cu 230-240 $ cat e dispus sa ofere pentru o curva da lux neaosa,la el acolosa fute pana vomita.3. Cand e vorba de curve,nu ceri recomandari pentru ca fiecare are gusturile lui. Pentru Dr. Pamperdusi si o gaina moarta si impaiata este o printesa,Cristiano 29 sigur ii recomanda o femei cu pula.........In concluzie,daca era interesat cu adevarat,mergea direct la recenzii. 2
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 1, 2018 Majoritatea dintre cei noi, sunt trolli rebranduiți, care s-au înscris tocmai pentru a face balamuc. Mai sunt și unii, în general adolescenți puberi, care dau întâmplător de site. Chiar nu vezi că ăsta, trollealală? Replica firească: caterinca S-a umplut forumul cu virgini, neduși la curve, surzi, soții disperate etc. Chiar dacă mai scapă câte unul pe bune, ghinionul lui! Nu stă nimeni să facă analiză profundă , în haosul ăsta.Traim in Romania si asta spune tot. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum