Sari la conținut

ALEXIA 0785805587 slim inalta

Postări Recomandate

Vizitator falcosul
Reputație: 0

Din ce am inteles, fata va pleca spre alte taramuri curand (marti?).

Ultima locatie stiuta era la Park Lake Mall (saptamana trecuta).  

E o tipa placuta, care vrea sa faca sa fie bine, ai carei sani nu sunt punctul forte, dar care compenseaza prin atitudine, ochi frumosi, solduri superbe, igiena si lipsa-de-ochi-pe-ceas.

Si care face tot ce zice. Din pacate, oralul e pro. 

E si foarte stramta jos (sau sunt eu Rocco, si nu mi-am dat seama).

Nu dau note, dar as reveni.

PS - mi-a dat teapa acum vreo doi ani, si eram nesigur rau daca sa incerc din nou, dar a fost o experienta buna de data asta.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Pacat ca pleaca si azi este ultima zi. Am avut timp sa o revad pe ultima suta de metri. Aflasem de la ea , cu o zi inainte , ca va pleaca din tara. M-am dus pentru o ora si am sta o ora jumatate. Tarif 500, locatie pe Liviu Reb , vizavi de Mall. Pentru mine este de 10, iar ca amator de slim era perfecta. A slabit 3-4 kg fata de cum o vazusem prin iunie. De revenit cand se intoarece, sau cand se merge in Austia.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Pacat ca pleaca si azi este ultima zi. Am avut timp sa o revad pe ultima suta de metri. Aflasem de la ea , cu o zi inainte , ca va pleaca din tara. M-am dus pentru o ora si am sta o ora jumatate. Tarif 500, locatie pe Liviu Reb , vizavi de Mall. Pentru mine este de 10, iar ca amator de slim era perfecta. A slabit 3-4 kg fata de cum o vazusem prin iunie. De revenit cand se intoarece, sau cand se merge in Austia.

O sa revina. In Austria nu umbla cainii cu covrigi in coada.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Locaria se va afla in zona mall vitan preturile -30 min 200 lei 1 finalizare sex ,diferite pozitii, oral op/ neprotejat in functie de igiena

1h 400 lei 2 finalizari op/ nep in functie de igiena sex doar protejat diferite pozitii mici fantezii masaj de relaxare masaj erotic and kiss

Va pup si va astept cu drag

Link spre comentariu

Locaria se va afla in zona mall vitan preturile -30 min 200 lei 1 finalizare sex ,diferite pozitii, oral op/ neprotejat in functie de igiena

1h 400 lei 2 finalizari op/ nep in functie de igiena sex doar protejat diferite pozitii mici fantezii masaj de relaxare masaj erotic and kiss

Va pup si va astept cu drag

O scumpete.de.fata:) ce fel.de.finali,ari intrain cei 400 lei, orala, faciala?

Caci asa cum.ziceam esti o.scumpete rau:)

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...