Sari la conținut

ALEXIA 0785805587 slim inalta

Postări Recomandate

Reputație: 1043
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poze pe wttp😊pana rezolv dilema aici😘😘

Reputație: 1043
Postat

Dispnibila de la 13.30 😘😘😘😘😘

• Telefon: 0767023021
  • Telefon: 0767023021
Postat

Salutare!

Face figuri la pozitii?

Cim?

• Oras:Romania
Postat

Salutare!

Face figuri la pozitii?

Cim?

Pot spune ca este printre preferatele mele iar daca preferi slim este printre primele: arata f bine, este curata, eu nu am intalnit probleme din partea ei la nici o pozitie. Nu face CIM din cate stiu si am fost destul de des.
  • Like 2
Postat

Buna dragilor tin sa va anunt ca de astazi pe seara voi fi in bucuresti va pup si va astept!😘😘😘

Postat

Locaria se afla in zona rond alba iulia, preturile -30 min 200 lei 1 finalizare, sex ,diferite pozitii, op/ neprotejat in functie de igiena,fk,

1h 300 lei 2 finalizari op/ nep in functie de igiena sex doar protejat diferite pozitii mici fantezii masaj de relaxare masaj erotic and kiss

Va pup si va astept cu drag

Buna dragilor tin sa va anunt ca de astazi pe seara voi fi in bucuresti va pup si va astept!

Raman valabile cele de mai sus (locatie, preturi, servicii) ?

• Like 1
Postat

Da raman valabile🥰poze de maine

Va pup mi a fost dor de voi🙂😇

• Like 1
Postat

Azi am avut o zi plina si cu un final excelent. Am avut noroc cu Alexa. Noua locatie este pe langa Puerto Cafe in spate. Un apartament cu 2 bai la parter dar foarte bine amenajat. Dormitor cu aer conditionat curat cu baie 10.

Alexa a ramas aceiasi fata, putin mai bronzata. Nu dau note ca mai am recenzii iar ca servicii pentru mine sunt excelente. Multumesc. Revin cu placere mereu, pacat ca pleaca in cateva zile la mare. Am stat o ora, eu am lasat 400 lei, oricum ii lasam tot timpul mai mult ( si depaseam putin timpul) . Activeaza cu o colega, nu o stiu.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Azi am avut o zi plina si cu un final excelent. Am avut noroc cu Alexa. Noua locatie este pe langa Puerto Cafe in spate. Un apartament cu 2 bai la parter dar foarte bine amenajat. Dormitor cu aer conditionat curat cu baie 10.

Alexa a ramas aceiasi fata, putin mai bronzata. Nu dau note ca mai am recenzii iar ca servicii pentru mine sunt excelente. Multumesc. Revin cu placere mereu, pacat ca pleaca in cateva zile la mare. Am stat o ora, eu am lasat 400 lei, oricum ii lasam tot timpul mai mult ( si depaseam putin timpul) . Activeaza cu o colega, nu o stiu.

multumesc frumos te pup si te mai astept cu drag ori cand pupiceii😘😘😘
Postat

Pfff, Alexia ... arăți beton , ai un corp superb.

Te pup

• Like 1
Postat

Disponibila de la 13.00, pana la 23.00 pupðŸ“😘🥰

• Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200608/1631/fcb9262a3a291f8471cd01a31dde5343.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200608/1653/c6e8784dd277ec92f0e6fbf5f1355a0e.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200608/1654/dc58ac312a83a8285981a33ce84c1f32.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200708/1230/4c0fdeb804f714f3259495962fb7b0d5.jpg

Pfff Alexia, cred ca moare de ciuda ursuletul pentru ca nu poate sa te f.ta..

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...