Sari la conținut

Blonda - bomba sexy - 0721947780

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

Vrem sa vedem saniiiiiiii.

care vrem ?...poate vrei tu ...sau esti siamez?

unii vrem sa futem ....altii doar sa faca ..... ..deci nu toti vrem acelas lucru

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Vrem sa vedem saniiiiiiii.

Vezi ca sîniii ie de dulce...si tu iejti in Post...parca !!! ;)

• Like 3
  • Oras:Timișoara
Postat

Servicii:oral, normal, masaj, orice poziție, sărutări, 😘😘😘😘😘â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

post-279054-0-34822100-1557486377_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Disponibila😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

o vizita azi la fatuca asta ....doar ce a revenit in urbea nostra.

Ionela primitoare ca de obicei ,in locatie noua ,colega cu Ursulet. O fata care nu m-a dezamagit niciodata ,si care isi merita banutii cu prisosinta.

Singurul minus ar fi acela ca este atat de slabuta ca ti-e frica sa nu se rupa ....in rest totul este foarte frumos . Oralul cu evidente tente de deep , normalul se poate face in orice

pozitie ,avantajul este ca poti efectiv sa o iei in brate si efectiv sa o tragi in sula pentru ca este micuta si foarte manevrabila. Mie unul mi-au placut intalnirile cu ea si niciodata

nu am plecat nerezolvat .....Ionela este o fata super OK. La final am avut o discutie savuroasa cu colega ei URSULET ....i-am urat bafta la examene ,tipa este o placere sa ai o conversatie nonconformista cu ea.   Va recomand pe ambele ....data viitoare poate fac o aroganta si le iau pe amandoua in pat.

• Like 2
Postat

o vizita azi la fatuca asta ....doar ce a revenit in urbea nostra.

Ionela primitoare ca de obicei ,in locatie noua ,colega cu Ursulet. O fata care nu m-a dezamagit niciodata ,si care isi merita banutii cu prisosinta.

Singurul minus ar fi acela ca este atat de slabuta ca ti-e frica sa nu se rupa ....in rest totul este foarte frumos . Oralul cu evidente tente de deep , normalul se poate face in orice

pozitie ,avantajul este ca poti efectiv sa o iei in brate si efectiv sa o tragi in sula pentru ca este micuta si foarte manevrabila. Mie unul mi-au placut intalnirile cu ea si niciodata

nu am plecat nerezolvat .....Ionela este o fata super OK. La final am avut o discutie savuroasa cu colega ei URSULET ....i-am urat bafta la examene ,tipa este o placere sa ai o conversatie nonconformista cu ea. Va recomand pe ambele ....data viitoare poate fac o aroganta si le iau pe amandoua in pat.

Nea Gica, da' maratonist mai esti! Ai pensia mareeee... Cati dintre noi, oare, vom ajunge ca matale!?!?!?
Postat

taica vad ca imi urmaresti traseele ....apropo de pensie 

la tinerete cand ai sula nu prea ai bani .....iar atunci cand ai bani nu prea mai ai ....ce-ti trebuie

asa ca nu te mira de pensia mea ....bucurate de tineretea ta ...ca daca da domnul sa ajungi ca mine o sa ajungi la vorba mea

si cum merg lucrurile in tara asta tu la batranete nu o sa mai ai nimic mare

• Like 5
Postat

la tinerete cand ai sula nu prea ai bani .....iar atunci cand ai bani nu prea mai ai ....ce-ti trebuie

asa ca nu te mira de pensia mea ....bucurate de tineretea ta ...ca daca da domnul sa ajungi ca mine o sa ajungi la vorba mea

Gicuta , ideea era ca tu le ai pe ambele....Keep going!!

• Like 2
  • Minus 1

Postat

Mare dreptate ai.. Constat cu admiratie muta cum le-ai "executat" pe toate!😄
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...